- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.801
Berry cor ice almıştım=)
Akşam fotoğraf koyacağım şuan bilgisayarımda problem var.Kesinlikle çok beğendim tam istediğim gibi çok açık renk oldu, hiç mavilik olmadı ama açıklığı yeter çok beğendim ben=)
arkadaşlar deepika padukone'nin bu lenslerine uygun bir lens önerebilecek misiniz?
çok güzel ya :)
aynen canm aynen kaydirigubbakcemile5offf hayalimdeki lensler akannehir
merhaba ben de lens almak istiyorum yeşil düşünüyorum burda okuduklarımdan ve gördüklerimden en beğenilenler nc mel ve quartzo
benim saçlarım siyah tenim buğday gözlerim de koyu kahve bi de doğal dursun istiyorum şimdi vetmanda ocre yi gördüm o da çok güzelmiş iyice kafam karıştı
sizce bana uygun lens nedir
tavsiyelerinizi bekliyorum
canım sanki tip olarak beni tarif etmiş gibisin :)Sana belirgin radikal değişiklerden hoşlanıyorsan önerim quartzo.Daha soft daha az belirgin renklerden düşünürsen ocrede önerebilirim harika bir renk ocre tam ela bal arası bir renk:)Natural colours mel ise Beren saatin göz rengi gibi duracaktır sende yağ yeşili çok tatlı bir rengi var mellerin.Benim profilimde soloticaların duruşlarına bakabilirsin zozom soloticaların bendeki duruşları sana fikir verecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?