Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Berry cor ice almıştım=)
Akşam fotoğraf koyacağım şuan bilgisayarımda problem var.Kesinlikle çok beğendim tam istediğim gibi çok açık renk oldu, hiç mavilik olmadı ama açıklığı yeter çok beğendim ben=)

Son düzenleme:

ooh super gule gule kullan cnm delikafadulden oh icine sinmis cok sevndm :lepi::1hug:

arkadaşlar deepika padukone'nin bu lenslerine uygun bir lens önerebilecek misiniz?
çok güzel ya :)

poff bayildim ben de. sanki ocre bu renk gibi gelio bana ama arklar daha ii bilir tabi.
cok guzel ya bu renk sonuc vericek hangisi acaba ben de mrek ediorm Çok üzgünüm çoook

canım sanki tip olarak beni tarif etmiş gibisin :)Sana belirgin radikal değişiklerden hoşlanıyorsan önerim quartzo.Daha soft daha az belirgin renklerden düşünürsen ocrede önerebilirim harika bir renk ocre tam ela bal arası bir renk:)Natural colours mel ise Beren saatin göz rengi gibi duracaktır sende yağ yeşili çok tatlı bir rengi var mellerin.Benim profilimde soloticaların duruşlarına bakabilirsin zozom soloticaların bendeki duruşları sana fikir verecektir..

Teşekkürler kızlar evet kesinlikle içime sindi bayıldım ya =) Vetman teşekkür ediyorum doğru seçim yapmışız=)

opalcim yüzünü gördüğüm an cor ıceların sana çok yakışacağını anlamıştımopuyorumnanaktan
çapını göze alarak solotica aldın taşma gibi bir şey olsaydıda en risksiz renk cor ıce olacaktı senin için gerçekden doğru seçim yapmışız canımcım:)zemuszemusgüle güle kullan çok yakışmış

çok teşekkür ederim vetman yardımların için ama maşallah bütün renkler sende çook güzel durmuş :)) hepsi çok güzel dediğin renklerin.belki dediğin gibi bir tane soft bir tane quartzo alırım senin blogunu inceleyip karar vereyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…