Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Herkese teşekkür ederim iyice içime sindi hepiniz beğenince=)
Gözlerim açık kahve, kendi göz rengimi de ekleyeceğim düşünenler için fikir olur.
Taşarsa diye risk alarak sipariş verdim ama hiç tama olmadı ya da taştıysa da ben bile farketmedim yani=)
Bu ilk soloticam ama herkese tavsiye edebilirim çok açık renk durdu bazen fotoğraflardan bile açıkmış gibi geliyor, açık isteyenler için ideal.
Sağ gözüm çok rahat ama sol biraz rahatsız ediyor, kayma falan değil sanki gözüm birşey kaçmış gibi oluyo bazen temiz olmasına rağmen.Normal midir acaba düzelir mi?

opal cim harika lenslerin valla lens deseler hayatta inanmazdım.yeni seri cor ice değil mi?zaten taşma yapsada anlaşılmaz ne güzel beyaz olduğu için:)

Sedef çok sağol, ben de aynaya bakıp duruyorum neredeyse kendim bile inanıyorum kendi gözüm olduğuna=))
Yeni seri mi eski mi hiç bimiyorum ama vetmandan aldim yeni seridir sanırım.

Sedef çok sağol, ben de aynaya bakıp duruyorum neredeyse kendim bile inanıyorum kendi gözüm olduğuna=))
Yeni seri mi eski mi hiç bimiyorum ama vetmandan aldim yeni seridir sanırım.

opalcim cnm cok cok guzel yakismis icelar gule gule kullan :) lensdasim hihih. benm de ilk ve tek soloticam cor ice boshayallersmile

Kızlar 5 dk önce azullarım geldii :) akşama foto ekleyeceğim. Dışarı çıkıyorum şu an.. İlk izlenim olarak şunu diyebilirim kii icemint leri ilk taktığım anda ki kadar yadırgamadım.

Kızlar 5 dk önce azullarım geldii :) akşama foto ekleyeceğim. Dışarı çıkıyorum şu an.. İlk izlenim olarak şunu diyebilirim kii icemint leri ilk taktığım anda ki kadar yadırgamadım.

DİDEEEM çok heyecanlandım bendeee inşallah çok beğenmişsindir cor azul değilmi seninde lütfen resiim :Saruboceq:

ahh ahh birde ben karar versem kafam çok karışık sınavdan başka hiç birşey düşünemiyorum sadece seçimlerinize bakıp takdir ediyorum.aslında sınava çalışırken kiloda aldım kiloları veriyim çıt çıt alıyim diyorum lens daha sonra.saçımı değiştiricem kararı versem sanırım yine yeşil tonu alıcam offfkafamçokkarıştı

Bambam lensdaşım teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
Aslında sen de etkili oldun almamda çünkü senin fotoğraflarını da baya incelemiştim cor ice ile :kedi:
Bunda sonra grafite almaya karar verdim daha hemen sempatiksalakcinni Aslında belirli bir lenste karar verip sanki kendi gözümmüş gibi hep onu kullanmak istiyordum ama ice'dan sonra grafite çok da değişik olmaz o yüzden grafite de alacağım bir ara zemuszemus
Didem teşekkür ederim sen de güle güle kullan azulu çok merak ediyorummmm ben maviş lens meraklısı olarak ice - grafite - sonra da belki azul yaparım kimbilir :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…