Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar ne var ne yok? Coktandir giremiyorum.. Internet baglantisi cok kötü burda. Giremeyince bi eksiklik hissediyorum :))) kizlar solüsyonu eczaneden mi yoksa optikciden mi aliyosunuz?

valla artık dayanamadım da deepika padukone'nin gerçek twitter'ndan yazıverdim lenslerin ne renk diye binlerce takipçisi var inş. cevap verir

Opalcimm muhteşem durmuş çok beğendim güle güle kullan cor icelarını...
Didoşum çok merak ediyorum ve beğenmene çok sevindim. Cor azul bekliyoruz senden baby...
Betyblues doğru ve güzel bir tercih yapmışsın canım güle güle kullan

çok teşekkür ederim canm ocre tam olarak hangi renge denk geliyor benim gösterdiğim koyu balla yeşil arasında birşey [/QUOTE]
parvati canım ocrede bal ile ela arası bir renk ancak senin model olarak koyduğun lensler daha opak custom lens olma ihtimali yüksek canım yani özel boyama büyük ihtimalle waicon markasının tri colour honey soft rengi olabilir you tubede var videosunu izleyebilirsin ben waicon diye düşünüyorum sadece ingilterenin lens markası ve orada satılıyor.

çok teşekkür ederim canm ocre tam olarak hangi renge denk geliyor benim gösterdiğim koyu balla yeşil arasında birşey
parvati canım ocrede bal ile ela arası bir renk ancak senin model olarak koyduğun lensler daha opak custom lens olma ihtimali yüksek canım yani özel boyama büyük ihtimalle waicon markasının tri colour honey soft rengi olabilir you tubede var videosunu izleyebilirsin ben waicon diye düşünüyorum sadece ingilterenin lens markası ve orada satılıyor.[/QUOTE]

sağolasın canm ocre ye baktım o tonlar daha bi başka geldi bana onun yerine yeşil renk ve mel daha hoşuma gitmişti :)
waicon a baktım çok sınırlı olduğu için hiç kullanıcı resmi bulamadım
kadının twitter'ını bulup lensiyle ilgili soru sordum bakalım inş. cevap vericek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarrrrrrrrrrr... Soloticanın astigmatlı gözler için renkli lensi warmı ((((((

canım soloticanın astigmatı yok astigmatı olanlarda kullanabiliyor numaraları neyse onları getiriyoruz kullanıyorlar bir problem olmuyor:))
Astigmatın lensleri özel canım ve çok pahalı oluyor..

Ceydacım sana da teşekkür ediyorum ay hepiniz beğendikçe daha mulu oluyorum opuyorumnanaktan

Vetman sol gözümde lens gözüme bir şey kapmış gibi rahatsız ediyor, çok büyük bir rahatsızlık değil yani buna rağmen gözümde hala.Çıkarıp temizliyorum hala batıyor, bugün daha az oldu sanırım gitgide yok oluyor.Normal mi neden böyle oldu acaba eyvahedigeldismile

canım ilk defa duyuyorum ama takarken falan birşeymi yapıştı acaba lense ben bile takarken ellerimi yıkarım havada kuruturum havluyla bile kurulamam çünkü en ufak bir toz bile gözüme batar çok rahatsız eder.Gözümden çıkarırken bile durularım.
Eğer devam ederse gönder bende bakayım bendede olucakmı?

offf berry cim boşuna bekleme canım icemint ve mellerime bayılan erkek arkadaşım azullar için çok yapay, lens olduğu çok belli dedi ve beğenmedi. ben yorumumu yine bir kaç gün sonra söyleyeceğim.

canım fotolar çook uzaktan çekilmiş şu an gözümde lens yok. istersen uzak resim koyayım ama pek kaliteli olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…