- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.841
Kızlar 5 dk önce azullarım geldii :) akşama foto ekleyeceğim. Dışarı çıkıyorum şu an.. İlk izlenim olarak şunu diyebilirim kii icemint leri ilk taktığım anda ki kadar yadırgamadım.
Sadece doktordan mi aliniyo canim? Benim acil bi solüsyon almam lazim, lenslerimi takamiyorum cok fena batiyolar.
parvati canım ocrede bal ile ela arası bir renk ancak senin model olarak koyduğun lensler daha opak custom lens olma ihtimali yüksek canım yani özel boyama büyük ihtimalle waicon markasının tri colour honey soft rengi olabilir you tubede var videosunu izleyebilirsin ben waicon diye düşünüyorum sadece ingilterenin lens markası ve orada satılıyor.[/QUOTE]çok teşekkür ederim canm ocre tam olarak hangi renge denk geliyor benim gösterdiğim koyu balla yeşil arasında birşey
Arkadaşlarrrrrrrrrrr... Soloticanın astigmatlı gözler için renkli lensi warmı((((((
Ceydacım sana da teşekkür ediyorum ay hepiniz beğendikçe daha mulu oluyorum opuyorumnanaktan
Vetman sol gözümde lens gözüme bir şey kapmış gibi rahatsız ediyor, çok büyük bir rahatsızlık değil yani buna rağmen gözümde hala.Çıkarıp temizliyorum hala batıyor, bugün daha az oldu sanırım gitgide yok oluyor.Normal mi neden böyle oldu acaba eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?