Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kaydirigubbakcemile5 hihi memnun olmana cok cok sevndm. cnm nacizane fikrim graphite icin ice ile sadece aciklik koyuluk farki var. yani bence ice in varken cok kullanmayabilirsin sanki. sen bilirsin tabi :) ben denemeye gittigimde denemistim de o zmn almama gerek olmayan bi renk die ayirmistim direk kafamda ice im var die. bilmiyorumkismile ama tabi ben de icemint dusunuorm mesela o da gri tonlu ice gibi ama yesilimsi o fark var. aklinialirimsmile ama begenince insan edinmek istio tabibayanssulusmile

Burcucum yarın eklicem yakın çekimlerini. şimdi yanıltmasın bu foto. burda durduğu gibi deil. Burda sanki grafit gibi durmuş. Yani baya bir mavi ya uzaktan bile mavi. Ama ilk taktığımda hep yadırgarım lensleri icemint de öle olmuştu hatırlarsınız belki. O nedenle hemen de kötülemek istemiyorum ama şu an ki görüşüm, pek tavsiye etmiyorum..

Bu da güneşte olduğumuz için gözüm kısmışım baya. yine uzak çekim. ama baya belirgin..

Son düzenleme:
Saol canım benim ama ben pek beğenmedim.. O nedenle azul düşünenler bir kez daha düşünebilir.. Hani grafite kesinlikle daha iyi bir seçim olur.

Saol canım benim ama ben pek beğenmedim.. O nedenle azul düşünenler bir kez daha düşünebilir.. Hani grafite kesinlikle daha iyi bir seçim olur.

didemcim aslında birazda tercih meselesi ben belirgin göz rengini tamamen değiştiren lensleri çok seviyorum ama doğal durucak tabi doğal değilse lensim diye bağırıyosa o kötü işte bilmiyorumkismile

bende çok belirgin olmayan lensleri sevmiyorum ama gözede batmasın.azul kötü değil bence graphite çok soluk değil değil mi?

Canım yapısı çok iyi işte bildiğin cor çok güzel kaynaşıyo ama renk masmavi saf mavi bir renk. Yani ender bulunan göz renklerinden bir renk. Çok doygun bir mavi çünkü..

Bence grafite resimlerden gördüğüm kadarıyla soluk değil gayet güzel..
Burcucum sen opak lensleri de seviyorsun. ben esmeralda denedim, onu da kendime yakıştırmadım mesela.. Azul da en az esmeralda kadar değişim sağlıyor ama yapısı ona göre kesinlikle daha doğal ve bombe falan yapmıyor..

Son düzenleme:

kızlar soyle bır charm mel fotosu buldum gercegı yansıtıyor mu sızce?genelde gordugum charme meller cok cok koyu uzaktan hıc de bellı olmayacak tonda oluyor da

canım soloticanın astigmatı yok astigmatı olanlarda kullanabiliyor numaraları neyse onları getiriyoruz kullanıyorlar bir problem olmuyor:))
Astigmatın lensleri özel canım ve çok pahalı oluyor..

vetmancım tşk edeirm.. soloticadan nc mel lens olsaydı keşke.. astigmat hem gözüm dinlenir hemde renkli kullanmış olurdum üretseler ne güzel olur.. pahalıda olsa gözümden hiçbişey önemli degil ya:) alırız elbet napalm: baktm hıdroblue wardı o ne ise anlamadım ama.. astigmat lensi war ama renklimi deilmi bilmiyorum.. hidroblue die geciyordu:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…