Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Çok uzaktan. Uzaktan olmasına rağmen baya belirgin. Masmavi bir renk zaten

Didem inanamıyorum bu gerçekten de Azul' mu??? İnanılmaz güzel durmuş burada. Lens forumlarında incelediğimde mavi sevmeme rağmen fena halde ürkmüştüm rengin doygunluğundan, fazla canlılardı; ama sende nefis pastel durmuş. Nerdeyse Azul'a karşı fikrimi değiştiricem CADIARZU Güle güle kullan!

sevgili OPAL bayıldım ice larına ice lar açık gözler için mükemmel bir lens ztn yaa güle güle günlerde kullan canım..

DİDEM ciğim üzüldüm bak bu işe biraz fosforlu gibi dimi rengi sanki çok alıcı bir mavi bende acaip fosforlu durmuştu koyu bi de bnm gözler.. sen bir kaç gün tak yine de alışırsın belki de resimlerini göremedim ama alışabilirsin belli olmaz

watmancıgım gunaydın. benım goz rengımı bılıyorsun acık kahve ela arası sence bende charm mel nasıl durur?? cevabın ıcın cok tesekkurler

Herhalde üstünde toz falan vardır ama yine de sorayım dedim, ben dikkatlica temizleyim bakayım bir hala devam ederse haber veririm sağol vetman :kedi:

Bambamcım haklısın grafite bence de çok değişiklik yapmaz ama bakan insanlar lens olduğunu, lens değiştirdiğimi anlamasınlar istiyorum bilmiyorumkismile O yüzden hafif bir değişik kendi gözüm ışıkta ton değiştiriyor gibi olur diye düşündüm boshayallersmile
Fakültede bu sene sınıfım değişiyor şimdi beni ilk görenler icela görecek yani direk kendi gözümmüş gibi bi giriş yapacağım aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Brownii teşekkür ederim 2 günde hemen alıştım kendi gözüm bu renk sanıyorum kaydirigubbakcemile3

Didem azul bence gayet güzel durmuş fotoğraflarda cırt durmuyor belki alışırsın, sen mel kullanmıştın bildiğim kadariyla o yüzden ondan sonra çok değişik gelmiş olabilir azul :sm_confused: Gördüğüm en güzel azul sendeki, diğer azullar acayip cırttı şimdiye kadar gördüklerim.

Çok uzaktan. Uzaktan olmasına rağmen baya belirgin. Masmavi bir renk zaten

didoşum harika olmuş kesinlikle fosforlu falan diil soft bir mavi mutlulukla kullan hayatım lenslerini zaten okadar gusel bir kalbin varki ışıgı olanca parlaklıgıyla yuzune ve gözlerine yansıyor muckkkskskk

Canım azul evet ama uzaktan çekilmiş bir azul.. Uzaktan soft bir mavi görünüyor. ama yakından gayet belirgin canlı masmavi bir renk. Azula karşı fikrin değişmesin aslında :)) Ben çok tavsiye etmiyorum..
Fosforlu demesemde baya pırıl pırıl bir renk canım yaa :))) opti free ile koyultmaya çalışırım belki bilmiyorum..

didemcim nolur daha fazla resim bilmiyorumkismile
canım atıcam az sonra bir iki bişey ama hepsi evde çekilmiş. evde bir nebze daha iyi görünüyor. gün ışığında masmavi..

Tşk ederim canım ama o koyduğum resim uzaktan.. Yanıltıcı oldu o resim. Maalesef azul oldukça göz alıcı bir renk. Cırt demeye dilim varmıyo

didoşum harika olmuş kesinlikle fosforlu falan diil soft bir mavi mutlulukla kullan hayatım lenslerini zaten okadar gusel bir kalbin varki ışıgı olanca parlaklıgıyla yuzune ve gözlerine yansıyor muckkkskskk

Canım benim teşekkür ederimm :kedi: sen de adrese lensde denemişsin beğenmişsin azulu. Canım gün ışığında bakma imkanın varsa gün ışığında da bak. Pek beğenmedim ben..

Kızlar çok resim eklemiştim ama devasa boyutta oldu ve sayfanın yapısı çok bozuldu. şimdi çıkmam lazım acil. bir kaç saat sonra yeniden eklicem.

Son düzenleme:

aa tabi tatlim bu acidan istiorsan haklisin. graphite bende sanki ice in biraz daha koyu durusu gibi olmustu. ayni ton ama aciklik farklari varmis gibi. boshayallersmile

Bekliyoruz fotoğrafları didem hihoyyyt
Bambam zaten şuan mümkün değil yani ileriye bakarak konuşuyorum alırım diye, ama mutlaka alırım cidden direk bağımlılık yaptı solotica delikafadulden

burcuş ben cor çok seviyorum sırf meraktan alıcam verde marine çok parlak sanırım azulda onun gibi parlak bir renk .graphite ve ice daha soft renkler.mesela cor verde de parlak mel soft

burcuş ben cor çok seviyorum sırf meraktan alıcam verde marine çok parlak sanırım azulda onun gibi parlak bir renk .graphite ve ice daha soft renkler.mesela cor verde de parlak mel soft

canım sen hangisini almayı düşünüyosun şimdi offf benimkileride bi alsam artık eyvahedigeldismile
başka alırsam kız bana tamammı dur de yapma de kaydirigubbakcemile3

arzu hanıımm size hersey için çok teşekkür ediyorum.siparişin ertesi günü quartzolarım elime geçti.hiçbir problem yaşamadım,gayet hoş oldu diye düşünüyorum :)aldığım eleştirilerde bu yönde şimdilik.en kısa zamanda resimde göndericem size.harikasınızz tekrar teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…