- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.881
bu kızda charmelar açık duruyor gözü açık kahve
Çok uzaktan. Uzaktan olmasına rağmen baya belirgin. Masmavi bir renk zaten
arzucum bu kızında sanırım taban rengı acık benım gıbı oyle degılmı??
canım ilk defa duyuyorum ama takarken falan birşeymi yapıştı acaba lense ben bile takarken ellerimi yıkarım havada kuruturum havluyla bile kurulamam çünkü en ufak bir toz bile gözüme batar çok rahatsız eder.Gözümden çıkarırken bile durularım.
Eğer devam ederse gönder bende bakayım bendede olucakmı?
Çok uzaktan. Uzaktan olmasına rağmen baya belirgin. Masmavi bir renk zaten
graphite nasıl yani çok değiştirmiyoırmu rengini gözün
Cor icedan sonra cor grafite almayı düşünüyorum da ikisi arasında çok fazla değişiklik yok, gözümde çok farklı durmaz anlamında demiştim=)graphite nasıl yani çok değiştirmiyoırmu rengini gözün
Didem inanamıyorum bu gerçekten de Azul' mu??? İnanılmaz güzel durmuş burada. Lens forumlarında incelediğimde mavi sevmeme rağmen fena halde ürkmüştüm rengin doygunluğundan, fazla canlılardı; ama sende nefis pastel durmuş. Nerdeyse Azul'a karşı fikrimi değiştiricem CADIARZU Güle güle kullan!
Fosforlu demesemde baya pırıl pırıl bir renk canım yaa :))) opti free ile koyultmaya çalışırım belki bilmiyorum..DİDEM ciğim üzüldüm bak bu işe biraz fosforlu gibi dimi rengi sanki çok alıcı bir mavi bende acaip fosforlu durmuştu koyu bi de bnm gözler.. sen bir kaç gün tak yine de alışırsın belki de resimlerini göremedim ama alışabilirsin belli olmaz
canım atıcam az sonra bir iki bişey ama hepsi evde çekilmiş. evde bir nebze daha iyi görünüyor. gün ışığında masmavi..didemcim nolur daha fazla resim bilmiyorumkismile
Tşk ederim canım ama o koyduğum resim uzaktan.. Yanıltıcı oldu o resim. Maalesef azul oldukça göz alıcı bir renk. Cırt demeye dilim varmıyoDidem azul bence gayet güzel durmuş fotoğraflarda cırt durmuyor belki alışırsın, sen mel kullanmıştın bildiğim kadariyla o yüzden ondan sonra çok değişik gelmiş olabilir azul :sm_confused: Gördüğüm en güzel azul sendeki, diğer azullar acayip cırttı şimdiye kadar gördüklerim.
didoşum harika olmuş kesinlikle fosforlu falan diil soft bir mavi mutlulukla kullan hayatım lenslerinizaten okadar gusel bir kalbin varki ışıgı olanca parlaklıgıyla yuzune ve gözlerine yansıyor muckkkskskk
Herhalde üstünde toz falan vardır ama yine de sorayım dedim, ben dikkatlica temizleyim bakayım bir hala devam ederse haber veririm sağol vetman :kedi:
Bambamcım haklısın grafite bence de çok değişiklik yapmaz ama bakan insanlar lens olduğunu, lens değiştirdiğimi anlamasınlar istiyorum bilmiyorumkismile O yüzden hafif bir değişik kendi gözüm ışıkta ton değiştiriyor gibi olur diye düşündüm boshayallersmile
Fakültede bu sene sınıfım değişiyor şimdi beni ilk görenler icela görecek yani direk kendi gözümmüş gibi bi giriş yapacağım aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Brownii teşekkür ederim 2 günde hemen alıştım kendi gözüm bu renk sanıyorum kaydirigubbakcemile3
Didem azul bence gayet güzel durmuş fotoğraflarda cırt durmuyor belki alışırsın, sen mel kullanmıştın bildiğim kadariyla o yüzden ondan sonra çok değişik gelmiş olabilir azul :sm_confused: Gördüğüm en güzel azul sendeki, diğer azullar acayip cırttı şimdiye kadar gördüklerim.
burcuş ben cor çok seviyorum sırf meraktan alıcam verde marine çok parlak sanırım azulda onun gibi parlak bir renk .graphite ve ice daha soft renkler.mesela cor verde de parlak mel soft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?