- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.901
arzu hanıımm size hersey için çok teşekkür ediyorum.siparişin ertesi günü quartzolarım elime geçti.hiçbir problem yaşamadım,gayet hoş oldu diye düşünüyorum :)aldığım eleştirilerde bu yönde şimdilik.en kısa zamanda resimde göndericem size.harikasınızz tekrar teşekkürler :)
Burcucum keşke numarasız kullansaydım, sana satardım :))) toplasan 2 günde 6 7 saat taktım.
erkek arkadaşım sibel can gibi olmuşsun diyo ahuahaua
Didem güzel olmuş azullar hiç de o kadar 'cırt' değil=)))
Koyu mavi durmuş yani dokusu zaten çok doğal duruyor.
Benim erkek arkadaşım lense bayılıyor yaHatta üzülmeyim diye öyle diyor diye düşünmüştüm ama Freshlookları kullanırken bile sürekli 'Lenslerini tak' diyip duruyordu.Lenssiz çıktığımda hep laf ediyor kendi gözümü beğenmiyor gaiba
Kızlar az önce dışarda yandan çekilmiş azul. İşte böyle parlak canlı bir renk.
Evde çekilmiş bir resimdi,
Yandan güneş vururken,
Bu resmi lensin dokusunu görmeniz için atıyorum kızlar,
Bu da flashlı çekim,
DİDEM harika olmuş azullar valla ben bile edineceğim hemen bir azul kendime canım çekti ama senin gözlerin benden bir -iki ton açık harika bende isterim:))
arzu hanıımm size hersey için çok teşekkür ediyorum.siparişin ertesi günü quartzolarım elime geçti.hiçbir problem yaşamadım,gayet hoş oldu diye düşünüyorum :)aldığım eleştirilerde bu yönde şimdilik.en kısa zamanda resimde göndericem size.harikasınızz tekrar teşekkürler :)
ya bu erkekler niye hiç bişeyden anlamıyo ya kızlar benim quartzoma cor ice'ıma bayılırken bi erkek arkadaşım quartzo için bana kertenkele gibi bakıyosun demişti cor ice içinde bakma korkuyorum demişti ama ben takarmıyıııım peeeh aynen devam aklinialirimsmile
aaa şaşırtıyosunuz kızlar beni gerçekten beğendiniz mii? tşk ederim Arzu ben pek beğenmedim açıkçası. İlk taktığımda çok ışık almayan bir yerdeydim ve beğendim yani valla icemint kadar yadırgamadım. Dışarı çıkmak üzereydim zaten hemen azullarımla çıktım. Erkek arkadaşım gördü ve hiç beğenmedi. Ondan sonra ben de soğudum gün ışığında çok belirgin. Masmavi uzaktan da gayet mavi. Bence 1 2 ton koyu olsaydı daha rahat kullanabilirdim.
Berrycim icemint resimlerinin hepsini ekledim nerdeyse. ve icemint le çekilmiş resimler hep uzaktan falan. Yani özellikle lensimi çekmediğim için belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?