Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar az önce dışarda yandan çekilmiş azul. İşte böyle parlak canlı bir renk.

Evde çekilmiş bir resimdi,

Yandan güneş vururken,

Bu resmi lensin dokusunu görmeniz için atıyorum kızlar,

Bu da flashlı çekim,

Alıntı olmasın lütfenn :))

Son düzenleme:
didem yeminle bayıldım tam benim hayalimdeki mavi alkisalkisalkis hem doğal hem canlı hem kendini gösteren ya çok güzel ya maşallah

Burcucum keşke numarasız kullansaydım, sana satardım :))) toplasan 2 günde 6 7 saat taktım.
erkek arkadaşım sibel can gibi olmuşsun diyo ahuahaua

tubis eminim zaman geçtikce quartzolarına dahada çok aşık olucaksın benim akşamları evde bile çıkartasım gelmiyo :ecrin_bebek: güle güle kullan fotolar bekliyoruz :)

Burcucum keşke numarasız kullansaydım, sana satardım :))) toplasan 2 günde 6 7 saat taktım.
erkek arkadaşım sibel can gibi olmuşsun diyo ahuahaua

ya bu erkekler niye hiç bişeyden anlamıyo ya kızlar benim quartzoma cor ice'ıma bayılırken bi erkek arkadaşım quartzo için bana kertenkele gibi bakıyosun demişti cor ice içinde bakma korkuyorum demişti ama ben takarmıyıııım peeeh aynen devam aklinialirimsmile

Didem güzel olmuş azullar hiç de o kadar 'cırt' değil=)))
Koyu mavi durmuş yani dokusu zaten çok doğal duruyor.

Benim erkek arkadaşım lense bayılıyor ya Hatta üzülmeyim diye öyle diyor diye düşünmüştüm ama Freshlookları kullanırken bile sürekli 'Lenslerini tak' diyip duruyordu.Lenssiz çıktığımda hep laf ediyor kendi gözümü beğenmiyor gaiba

Burcu senin arkadaşında benzetme konusunda benim sevgilimi geçmiş .))) kertenkele ne alaka :)
opalcim benim erkek arkadaşımda melleri ve icemintleri çok seviyor. ama azulları hiç beğenmedi.

ay hiç gülüceğim yokdu opalcim akşam akşam beni güldürdün kaydirigubbakcemile3

corun dokusu muhteşem valla bayıldım bence alışır erkek arkadaşın.mint daha belirgin gözü açan ve dikkat çekici bir renk değilmi onu beğenen buna bayılır daha koyu azul

Rica ederim Tuğba hanım :))Sizde sağolun tesadüf elimde sizin numaranıza yakın quartzoda vardı denk geldi yani şansınıza sağlıkla güzellikle kullanın resimde bekliyorum tabiki:)

aaa şaşırtıyosunuz kızlar beni gerçekten beğendiniz mii? tşk ederim Arzu ben pek beğenmedim açıkçası. İlk taktığımda çok ışık almayan bir yerdeydim ve beğendim yani valla icemint kadar yadırgamadım. Dışarı çıkmak üzereydim zaten hemen azullarımla çıktım. Erkek arkadaşım gördü ve hiç beğenmedi. Ondan sonra ben de soğudum gün ışığında çok belirgin. Masmavi uzaktan da gayet mavi. Bence 1 2 ton koyu olsaydı daha rahat kullanabilirdim.
Berrycim icemint resimlerinin hepsini ekledim nerdeyse. ve icemint le çekilmiş resimler hep uzaktan falan. Yani özellikle lensimi çekmediğim için belli olmuyor.

Didemcim bayıldım ben sende azullara, azulu hiç düşünmeyen ben bile düşünebilirim bu fotodan sonra, ama yorumlarında düşündürmüyor değil yakından çok mu yapay duruyor canım? yakından azul fotosu eklermisin bi ara bizim için, opuyorumnanaktan yada ekledinde ben mi kaçırdım bilmiyorumkismile

kızlar son bir ayda sofistik ıllısyons yeşili amazon colors mavi aldım ama hiçbirini begenmedim solotica gibisi yok

sevgili DİDEM ben de beğendim yahu hiç de öyle cart cart durmamış bence bunları solüsyonla biraz koyulttuğunda memnun kalırsın çok da güzel olmuş hiç beklediğim gibi görmedim canım ben ve aynı bu renk gözlü arkadaşım var :) cidden ben daha parlak durduğunu sanıyordum bendeki gibi demekki göz rengine göre çok değişiyor icemintlerin kadar güzel değil tabiki ama gayet de güzel durmuş canım beğendim ben de vala masmavi boncuk boncuk :)

hayır hayır kesinlikle beklediğim gibi durmamış sende canım yaa makyajla filan daha da güzel durur bence bunlar tam mavi olmuş baktıkça beğeniyorum :)

Aslında sadece ön yargı bunların ki. Renk değişimi yaptığımızda direniyorlar. Benim ki de öyle, hemen bir kulp bulurdu farklı bir renk satın aldığımda -ki benim gibi doyumsuz bir lenskoliğin bu trafiği de hiç bitmez :hulya: sonra kuzenimi örnek gösterdim: ''erkek haliyle ona da çok yakışıyor, zaten ondan bana bulaştı'' falan diyince ''hadi ya onun gözlerde mi lens'' diyerek yumuşamaya başlamıştı. Geçen gün de senin lensler bende nasıl durur demez mi kaydirigubbakcemile3

Didem yine de bu son fotoğraflarındaki gibi görünüyorsa en azından kapalı mekanda fena durmuyorlar demektir. Ben normalde forumlarda o canlı maviyle doğal kahverengi gözün birleşiminden hiç hazzetmezdim. Hoş Jean Paul Gaultier'in halt yemesi olan, sonra bizim yerli markalara kadar yayılan, hatta mimari ve içmimaride bile suyu çıkarılan kahverengi-mavi kombinasyonunu hala hiç sevmiyorum; ama gerçekten de sende pek rahatsız edici durmamış. Ki ne kadar Azul fotoğrafı gördüysem baya ciyaktı, sen de onlara kıyasla çok daha iyi durmuş. Gün ışığında renk daha da doygun görünüyorsa davetlerde falan geceleri kullanırsın. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…