Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sanırım ben de ilk tercihim olan Quartzoya geri dönüyorum, Crystal için son zamanlarda koyu ve yeşile dönük yorumu artmaya başlayınca biraz gözümden düştü; çünkü genelde mavimsi ışıltı seviyorum. Bu bağlamda Ice ya da Quartzo'dan yana kullanıcam sanırım tercihimi. Hafta başı Sophistic Lovely Grey'lerim geldi ve doğallığından aynı zamanda açıklığından çok çok memnun kaldım; ama B&L kadar olmasa da çok yaklaşınca hafif damarsı tekstürü ortaya çıkıyor, ben de bunu istemiyorum. Onun için ilk solekoma bir an önce karar vermek istiyorum. Yeni serinin fotoğraflarını eklersen çok memnun olucam ve sanırım olucaz Tubiş olumunekankayizsmile

Bu arada Okypete'ciğimin Quartzoları da gelecekti, ben mi kaçırdım yoksa ulaşmadı mı onunkiler:uhm:

Süperstar, benim gibi illa açık istiyorsan cor ice alabilirsin.Ben daha yeni aldım başka renk soloticam da yok, o yüzden diğer renklerle kıyaslayamayacağım ama neredeyse sibirya kurdu gibi oldum kaydirigubbakcemile3 Gün ışığındaki fotoğraflarımı koymuştum ama dışarı çıktığımda fotoğraflardan daha açık duruyor sanki beyaza yakın gibi.

Didemcim vallahi ben mavi lense sıcak bakmayan biri olarak sana gayet yakıştırdım. Bence gayet güzel olmuş. Güle güle kullan canım...

Opal'cim kaçırmışım, yeni gördüm fotoğraflarını gerçekten de rengini beğendim, sende ki duruşu da çok hoş Ice'ların. Sadece kişisel tercih olarak lens takmışken kendi bal rengi bazımın çok ortaya çıkmasından hoşlanmıyorum, ki 3'lü opak dışında Solotica'ların genelinin pupil holü oldukça geniş beni şimdilik bu düşündürüyor. Yoksa Sophistic'imin açıklığı ve pupila boşluğundan çok memnunum. Hala karar veremedim. Burcu'da ki duruşuna da bayılmıştım Ice'ın ama işte o boşluk yokmubilmiyorumkismile Ben biraz daha yeni lensimin hevesini aliyim bu sırada karar veririm herhalde kaydirigubbakcemile2

Anladım canım, evet açıkçası kendi göz rengim birazcık görünüyor,fakat kapalı ortamda göz bebeği büyüyünce görünmüyor.Ben rahatsız olmuyorum ama hiç görünmesin diyorsan senin seçimin, 3lü opak seri daha iyi olur :kedi:

canım sen hangi soloticayı aldın unuttum ben inan bana bendede o pupil boşluğu takıntısı var ama hiç belli olmuyo o konuda bana güvenebilirsin

Didemcim çok beğendim ben. Ama senin beğenmemene çok üzüldüm.
Sen maviş olmak istiyordun, baaya baya maviş olmuşsun çok da güzel olmuşsun canım

canım sen hangi soloticayı aldın unuttum ben inan bana bendede o pupil boşluğu takıntısı var ama hiç belli olmuyo o konuda bana güvenebilirsin

Burcu'cum Sophistic aldım kullanımı çok çok konforlu olduğu ve uzun saatler gözde kalabildiği için, gri rengini. Soleko henüz almadım ve karar verme aşamasındayım. Hangi marka olursa olsun illusions'dan B&L'una, Natural Touch'ından Durasoft'una bende tüm açık griler mavimsi durur istisnasız. Lovely Grey'lerde de aynısı oldu ve rengi, duruşu çok doğal; fakat Solekonun damarsız dokusuna da aşığım. O sebeple yine doğal ve açık bir gri arayışındayım.

Icemint zaten yeşilimsi olduğu için baştan eledim. Türk kullanıcıların büyük bölümü Crystal'in de öyle olduğunu söyleyince ondan da caydım. Kafamda Ice ya da Quartzo var. Gerçi Quartzo da yeşilimsi ama yine de tonu çok hoş. Zaten bu iki rengi beğenmemde, sendeki duruşlarının etkisi büyük. Ya biraz mikrop kapmayı göze alıp şu Levent'teki doktora gidicem ya da annemin tatil planını Yunan adalarından Rio'ya çevirticem sırnaşık şey Denemeden almak istemiyorum, ben bir lense ısınmadım mı asla takamam çünkü. Ama en azından ilk Solekomun ya Quartzo ya da Ice olacağına eminim şimdilik şakkıdı

Canım uzaktan tonu daha koyu durduğu için tabiki daha doğal duruyor. Yakından da renginden dolayı evet yapay duruyor. Ama gözle kaynaşması kesinlikle çok başarılı. Freshlook rainbow amazon yanından dahi geçemez.. Yine de tavsiye etmem canım ya grafite çok daha güzel bence.

hayır hayır kesinlikle beklediğim gibi durmamış sende canım yaa makyajla filan daha da güzel durur bence bunlar tam mavi olmuş baktıkça beğeniyorum :)

Browniicim çok tşk ederim her zaman ki gibi çok naziksinn :)))) evet tam bir mavi çok yoğun bir renk.. Akşamları çok güzel ama gün ışığında çok maviii.

Canım bu akşam taktım lenslerimi dışarda gayet memnundum açıkçası. arkadaşım da akşam doğal durduğunu söyledi hatta baya baya hoşuna gitti. akşamları çok tatlı bir mavi duruyor.

Didemcim vallahi ben mavi lense sıcak bakmayan biri olarak sana gayet yakıştırdım. Bence gayet güzel olmuş. Güle güle kullan canım...

Çok tşk ederim canım ben de maviden hep korkarım. Ama risk alıp denemek istedim saf mavi bir renk. Bundan sonra yine sadece gri ve yeşil tonlarını tercih edeceğim. :)

Didemcim çok beğendim ben. Ama senin beğenmemene çok üzüldüm.
Sen maviş olmak istiyordun, baaya baya maviş olmuşsun çok da güzel olmuşsun canım

Canımm benim çok tşk ederim bebeim aman üzülme ya.. Opti free yle falan koyulturum ya da akşamları kullanırım. Çünkü gerçekten akşamları harika bir renk oluyor.. Ben pek üzülmedim açıkçası, çünkü ben zaten mavi merakımdan bu azulu alıcaktım :) aldım rahatladım artık kullanacağım renkler belli. Mel, icemint, crystal, grafite, ice.. Bunlardan başkasını denemeyi düşünmüyorum.

didem icemint ile cor azulu karşılaştırsan hangisi daha çok kaynaşıyor ??mint çok mu opak.yani nc mint diye geçiyor ama hare belli belirsiz.. pupili hangisi dar

icemintin pupili daha dar berrycim. Icemint daha opak sanırım. Daha çok açıyor göz rengini. Ama kesinlikle çok daha doğal. Bu doğallığın sebebi de renk. Çok soft gri yeşil bir renk. Doku olarak azulun bir farkı yok. Sadece mavi barındırdığı için çok doğal değil. Saf mavi..
Sağol burcucum aslında sen belirgin renkleri seviyorsun. Azul belki de hoşuna gider senin.. Keşke deneme imkanın olsaydı. Bu arada cor azul hiç küçük göstermiyor gözü.

kızlar ben freshlook gri rengini kullanıyordum cokta memnundum doğallık açısından fakat gözümde alerji yaptı simdi solotica kullanmak istiyorum acaba o renk hangi modelinde vardır ve o kenarındaki siyah çerçeve beni korkuttu doğallık açısından yardım edebilirmisiniz

bende freshlookun grisini çok doal durduğunu düşünüyorum kullanmadım ama gördüğüm arkadaşlarda özellikle harelisi canım bu rengin numaralıları varmı peki?

Cindyrel, bahsettiğin FL grisi, Color Blend Gray mi? Doğal; ama koyu bir gridir. Ona tekabül eden sanırım Graphite var, başka benzeri varsa da kızlar ekleme yapar sanırım. Koyuluk açısından bana en yakını o gibi geldi.

Bu arada siyah çerçeveden kastın Fresh Look'un çerçevesi mi, Soleko'nunki mi? Eğer Solekoyu kastediyorsan sadece H'Charme serisinin koyu halkası var, H'Cor da hiç yok, Natural Color da ise belli belirsiz. Ayrıca satın alanlar ve tester'ını deneyenler Charme serisindeki harenin de yapay durmadığını söylüyorlar. Bence Solekoların yapısında ürkecek bir durum yok, gönül rahatlığıyla söyleyebilirim!

didemcim çok yakışmış bence.güle güle kullan.alışma sürecinden sonra çok seveceğine eminim.benim en sevdiğim renklerden biri azul oldu açıkçası kendimde de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…