- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.921
arzu hanıımm size hersey için çok teşekkür ediyorum.siparişin ertesi günü quartzolarım elime geçti.hiçbir problem yaşamadım,gayet hoş oldu diye düşünüyorum :)aldığım eleştirilerde bu yönde şimdilik.en kısa zamanda resimde göndericem size.harikasınızz tekrar teşekkürler :)
Süperstar, benim gibi illa açık istiyorsan cor ice alabilirsin.Ben daha yeni aldım başka renk soloticam da yok, o yüzden diğer renklerle kıyaslayamayacağım ama neredeyse sibirya kurdu gibi oldum kaydirigubbakcemile3 Gün ışığındaki fotoğraflarımı koymuştum ama dışarı çıktığımda fotoğraflardan daha açık duruyor sanki beyaza yakın gibi.
Opal'cim kaçırmışım, yeni gördüm fotoğraflarını gerçekten de rengini beğendim, sende ki duruşu da çok hoş Ice'ların. Sadece kişisel tercih olarak lens takmışken kendi bal rengi bazımın çok ortaya çıkmasından hoşlanmıyorum, ki 3'lü opak dışında Solotica'ların genelinin pupil holü oldukça geniş beni şimdilik bu düşündürüyor. Yoksa Sophistic'imin açıklığı ve pupila boşluğundan çok memnunum. Hala karar veremedim. Burcu'da ki duruşuna da bayılmıştım Ice'ın ama işte o boşluk yokmubilmiyorumkismile Ben biraz daha yeni lensimin hevesini aliyim bu sırada karar veririm herhalde kaydirigubbakcemile2
canım sen hangi soloticayı aldın unuttum beninan bana bendede o pupil boşluğu takıntısı var ama hiç belli olmuyo o konuda bana güvenebilirsin
Canım uzaktan tonu daha koyu durduğu için tabiki daha doğal duruyor. Yakından da renginden dolayı evet yapay duruyor. Ama gözle kaynaşması kesinlikle çok başarılı. Freshlook rainbow amazon yanından dahi geçemez.. Yine de tavsiye etmem canım ya grafite çok daha güzel bence.Didemcim bayıldım ben sende azullara, azulu hiç düşünmeyen ben bile düşünebilirim bu fotodan sonra, ama yorumlarında düşündürmüyor değil yakından çok mu yapay duruyor canım? yakından azul fotosu eklermisin bi ara bizim için, opuyorumnanaktan yada ekledinde ben mi kaçırdım bilmiyorumkismile
hayır hayır kesinlikle beklediğim gibi durmamış sende canım yaa makyajla filan daha da güzel durur bence bunlar tam mavi olmuş baktıkça beğeniyorum :)
Canım bu akşam taktım lenslerimi dışarda gayet memnundum açıkçası. arkadaşım da akşam doğal durduğunu söyledi hatta baya baya hoşuna gitti. akşamları çok tatlı bir mavi duruyor.Didem yine de bu son fotoğraflarındaki gibi görünüyorsa en azından kapalı mekanda fena durmuyorlar demektir. Ben normalde forumlarda o canlı maviyle doğal kahverengi gözün birleşiminden hiç hazzetmezdim. Hoş Jean Paul Gaultier'in halt yemesi olan, sonra bizim yerli markalara kadar yayılan, hatta mimari ve içmimaride bile suyu çıkarılan kahverengi-mavi kombinasyonunu hala hiç sevmiyorum; ama gerçekten de sende pek rahatsız edici durmamış. Ki ne kadar Azul fotoğrafı gördüysem baya ciyaktı, sen de onlara kıyasla çok daha iyi durmuş. Gün ışığında renk daha da doygun görünüyorsa davetlerde falan geceleri kullanırsın. a.s.
Didemcim vallahi ben mavi lense sıcak bakmayan biri olarak sana gayet yakıştırdım. Bence gayet güzel olmuş. Güle güle kullan canım...
Didemcim çok beğendim ben. Ama senin beğenmemene çok üzüldüm.
Sen maviş olmak istiyordun, baaya baya maviş olmuşsun çok da güzel olmuşsun canım
kızlar ben freshlook gri rengini kullanıyordum cokta memnundum doğallık açısından fakat gözümde alerji yaptı simdi solotica kullanmak istiyorum acaba o renk hangi modelinde vardır ve o kenarındaki siyah çerçeve beni korkuttu doğallık açısından yardım edebilirmisiniz
kızlar ben freshlook gri rengini kullanıyordum cokta memnundum doğallık açısından fakat gözümde alerji yaptı simdi solotica kullanmak istiyorum acaba o renk hangi modelinde vardır ve o kenarındaki siyah çerçeve beni korkuttu doğallık açısından yardım edebilirmisiniz
Sadece doktordan mi aliniyo canim? Benim acil bi solüsyon almam lazim, lenslerimi takamiyorum cok fena batiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?