- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.941
didemcim çok yakışmış bence.güle güle kullan.alışma sürecinden sonra çok seveceğine eminim.benim en sevdiğim renklerden biri azul oldu açıkçası kendimde de.
pineapples canım benim sen miydin :))) nick değiştirmişsin sonradan fark ettim. Sen en çok ocreyi severdin. Şu an favorin azul mu? sana da yakışmıştı ama aynen ben de ki gibi oldukça dikkat çekici masmavi bir renk olmuştu.
masmavi ama ben ciddi sevdim bu rengi :)
Aa çok tatlı bi renk bu :)
Aa çok tatlı bi renk bu :)
canım benimki normal gri rengi gözlerimin rengide siyah.freshlooktan cok memnundum sadece doğallık acısından ama gözlerim ağırlaşmaya başlıyordu numaralı lensler için kullanışlı olmadıgını düşünüyorum freshlook hareli gride cerceve yoktu soloticalardan bahsediyorum canım ve bu renge en yakın natural color quartzoymuş ama bilmiyorum ya :sinifsinif:
Çok feci mavi hem de! Bilemiyorum reelde bu tonda bir mavi göz var mıdır? Tam bizim geleneksel Türk sanatında kullanılan boncuk mavisi..
Bir de Didem'inkine nazaran pupil holü daha dar sanırım. Natural serisi olduğundan galiba CADIARZU
Çok feci mavi hem de! Bilemiyorum reelde bu tonda bir mavi göz var mıdır? Tam bizim geleneksel Türk sanatında kullanılan boncuk mavisi.. Yapısına laf yok tabii, nefis!
Bir de Didem'inkine nazaran pupil holü daha dar sanırım. Natural serisi olduğundan olmalı CADIARZU
Çok feci mavi hem de! Bilemiyorum reelde bu tonda bir mavi göz var mıdır? Tam bizim geleneksel Türk sanatında kullanılan boncuk mavisi.. Yapısına laf yok tabii, nefis!
Bir de Didem'inkine nazaran pupil holü daha dar sanırım. Natural serisi olduğundan olmalı CADIARZU
charm serisi bu.albümümde övüp burda yermeniz hoş olmadı.
alıntıyı silerseniz sevinirim ayrıca.
didemcim ugrayamadım haberim yok lenslerine alısabildinmi canım
güzel tepkiler aldıgını hatırlıyorum boshayallersmileCanım henüz 2 gün oldu kullanalı.. Hani bu kadar erken alıştım demek mümkün değil böyle ciddi değişim yapan bir renge.. :))
biscuit oldum artık ben:)))
canım ocre hala favorim.ama azulda favorilerimden biri. :)
Yeni nickin hayırlı olsun ozaman cnm benim :) Yaa benim mellerin süresi doldu. biraz özleyim diye 1 kaç ay sonra mel almayı düşünüyordum ama bu kez charme ocre mi denesem diyorum mel yerine?
..........................
Canım gerçekten masmavi. Aslına bakarsan insanın yüzüne aydınlık bir hava veriyor ve bambaşka bir insan oluyosun sankiama lens olduğunu ele veriyormuş gibi geldi bana baya canlı bir mavi çünkü.. Senin lenslerin flashlı olduğu için burda bu kadar mavi çıkmış sanırım çünkü albümünde gün ışığında çekilmiş flashsız resimlerinde bu kadar yoğun bir mavi değil ve çok daha doğal.. Gözlerin ela olduğu için sen benden daha maviş olmuşsun tatlım :))
saol canım benim:)
sadece rimelle bile şahane duruyor bu lens bende.gören arkadaşlarımda çok beğendi.
Bu sıcakta ben de sadece rimelden başka bişey süremiyorum. ama soluk bir renk olmadığı için bence de çok makyaj gerektirmiyor..
Canım cor ve charme serilerinin pupilleri aynı diye biliyorum. N.C serisinin (opaklar dışında) daha geniş oluyor. aa tabi bir de n.c den crystal ve icemintin pupili baya dar..
Canım cor ve charme serilerinin pupilleri aynı diye biliyorum. N.C serisinin (opaklar dışında) daha geniş oluyor. aa tabi bir de n.c den crystal ve icemintin pupili baya dar..
silmek üzere alıntılıyorum :)
Bu resmi lensin dokusunu görmeniz için atıyorum kızlar,
süperstar rengin bu kadar farketmesi bence alt tabanın rengiyle alakalı.
didemin koyu, bisküitin ela gözleri. o yüzden renklerde fark var.
bu arada hala quartzomu bekliyorum. off ya ne şanssız hatunum ben böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?