Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

didemcim çok yakışmış bence.güle güle kullan.alışma sürecinden sonra çok seveceğine eminim.benim en sevdiğim renklerden biri azul oldu açıkçası kendimde de.

pineapples canım benim sen miydin :))) nick değiştirmişsin sonradan fark ettim. Sen en çok ocreyi severdin. Şu an favorin azul mu? sana da yakışmıştı ama aynen ben de ki gibi oldukça dikkat çekici masmavi bir renk olmuştu.

canım benimki normal gri rengi gözlerimin rengide siyah.freshlooktan cok memnundum sadece doğallık acısından ama gözlerim ağırlaşmaya başlıyordu numaralı lensler için kullanışlı olmadıgını düşünüyorum freshlook hareli gride cerceve yoktu soloticalardan bahsediyorum canım ve bu renge en yakın natural color quartzoymuş ama bilmiyorum ya :sinifsinif:

didemcim ugrayamadım haberim yok lenslerine alısabildinmi canım
güzel tepkiler aldıgını hatırlıyorum boshayallersmile

buarada pandoramda soloticalandım diye duydum ben göremedim :sinifsinif:
bloguna koydumu acaba

Son düzenleme:

biscuit oldum artık ben:)))
canım ocre hala favorim.ama azulda favorilerimden biri. :)

Bildiğim kadarıyla Quartzo Fresh Look'un hareli grisi yani Color Blends gri, Quartzo ile benzer olamaz, çünkü en açık ve en opak renklerden biriymiş Quartzo. Ben de en açık renklerden diye Ice veya Quartzo almayı düşünüyorum ve sormadık kişi bırakmadım açıklığı konusunda. Herkes de kriterllerim doğrultusunda Quartzo'nun açık duracağı konusunda beni bilgilendirdi hem buradan, hem de yabancı forumlardan; ama dediğin gibi FL gibi durursa hayatta almam. Fresh Look'un ki doğal ama çok belirgin bir açıklığı yok çünkü :bbo:

Aslında Fresh Look'lar ince yapılı ve gözü rahatsız etmeyen lenslerdir. Genelde hep yıllık lens kullandıysam da, ara ara FL CB gri ya da yeşil taktığım zamanlarda hiç gözümde varlığını hissetmedim, ki numaralı kullandığım için uzun saatler takarım lenslerimi. Acaba süresi geçmiş olabilir mi canım?

charm serisi bu.albümümde övüp burda yermeniz hoş olmadı.
alıntıyı silerseniz sevinirim ayrıca.

Son düzenleme:
charm serisi bu.albümümde övüp burda yermeniz hoş olmadı.
alıntıyı silerseniz sevinirim ayrıca.

Yok yanlış anlaşılmış, yermedim, ki ben de mavimsi yansımalı lenslerden hoşlanıyorum, sadece gerçekte bu kadar mavi gözün olup olamayacağına atıfta bulunmuştum. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

Hayatta çok kötü gördüğüm bir lens duruşuna dahi yorum yapmam, hiç tarzım diildir, çünkü kimseyi asla incitmek istemem. Eğer yanlış anlaşıldıysam gerçekten özür dilerim. Burada sadece kendimiz de birer kullanıcı olarak yorumlarımızla paslaşarak kendimize uyacak lensin arayışındayız ve gördüğüm kadarıyla da yorumlar bu doğrultuda, şahsızına ya da lensinize negatif bir göndeme yapmadığımı tekrar belirtirim :içelim:

Canım cor ve charme serilerinin pupilleri aynı diye biliyorum. N.C serisinin (opaklar dışında) daha geniş oluyor. aa tabi bir de n.c den crystal ve icemintin pupili baya dar..

Nedense sanki Biscuit'in pupila boşluğu daha dar mış gibi geldi seninkilerle kıyaslayınca,

Bu resmi lensin dokusunu görmeniz için atıyorum kızlar,
silmek üzere alıntılıyorum :)

Sanırım sendeki duruşu gün ışığından dolayı farklı, çünkü Biscuit'in alındığı yorumumdaki fotoğrafta sanırım flaşla birlikte pupila sınırı net olarak ortaya çıkmış. Paylaştığın fotoğraflarında daha pastelse de, sende de hiç bu kadar canlı durduğu oluyor mu?

canım ben charme mel kullandım. cor azulla pupil boşlukları tamamen aynı bir fark göremedim. Ama fotolarda güneşe doğru baktıysam eğer göz bebeğim küçülmüştür o nedenle irisim daha çok görünmüştür. O nedenle bir farkolabilir. Ya da biscuit ile göz yapılarımız farklı olduundan onda pupil boşluğu daha küçük görünüyo olabilir.. ama iki seri arasında tercih yapılacaksa sadece hare farkı var. opaklığı da pupil boşluğu da aynı diye biliyorum. Ben de biscuitin eklediği flashlı resimdeki kadar canlı durmadı. ama yine de gayet canlı bir renk. Dur loş ışıkta çekilmiş azulumu ve flashlı azulumu ekliyim. Bu arada ben soloticalar da aynı renkler arasında çok fark görüyorum ve kesinlikle boyamaları tutmuyo lenslerin. lotlara göre de değişiyor bence.. az soora eklicem bir iki foto cnm senin için

süperstar rengin bu kadar farketmesi bence alt tabanın rengiyle alakalı.
didemin koyu, bisküitin ela gözleri. o yüzden renklerde fark var.
bu arada hala quartzomu bekliyorum. off ya ne şanssız hatunum ben böyle...

süperstar rengin bu kadar farketmesi bence alt tabanın rengiyle alakalı.
didemin koyu, bisküitin ela gözleri. o yüzden renklerde fark var.
bu arada hala quartzomu bekliyorum. off ya ne şanssız hatunum ben böyle...

quartzo mu alıyosun canım :dance:
vetmanın en son koydugu foto bnmde aklımı çalmadı değil yani
ne zmn sipariş verdin yaa geciktimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…