Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo mu alıyosun canım :dance:
vetmanın en son koydugu foto bnmde aklımı çalmadı değil yani
ne zmn sipariş verdin yaa geciktimi ??

canım haziran başında sipariş verdimama gelen lens maalesef boyama hatalı çıktı.
brezilyaya geri gitti.
ve yeni yollandı. hala bekliyorum.

didem charm ocre all :)

bendeki charm azul gün ışığında bu şekilde görünüyor.flaşlı olunca çok canlı çıkmış.

Son düzenleme:
canım ocre belki bende pek değişim yapmaz koyu kahve ya gözlerim :)) ama alırım belki de.. charme serisini ayrı bir seviyorum mel ve ocre de zemuszemus
Bu arada gün ışığında azul flashlıya göre çok daha doğal. En çok hangi rengini kullanıyorsun cnm?

Diyorum ya didem'cim ben normalde başka forumlarda azul'un canlılığından biraz ürkerdim ama resmen sen de çok daha pastel duruyorlar.

Okypete'nin de dediği gibi taban renginin muhakkak etkisi oluyordur; ama nedense yine de göz bebeğinin büyüyüp küçülmesi beni yanılmasın diye boyalı hacmin mesafesine ve kahve rengi kısmın yaklaşık uzunluğunu gözx önünde bulundurmaya çalışıyorum. Biscuit'in ki hafif bir farkla daha fazla alan boyanmış ve daha dar pupil boşluk bırakılmış gibi geliyor. Hatta lensaholics'teki azullarla kıyasladığımda da Biscuit'inki daha darmış gibi geldi. Solotica'da hoşuma gitmeyen olay da bu aslında, aynı serinin aynı renginin farklı üretim zamanlarına göre, birinin diğerini tutmaması.

Didemcim inan şu beğenmediğin fotoğraflara bakıp bile artık neden Azul olmasın demeye başladım. Gerçekten sende bu zamana kadar gördüğüm en güzel Azul duruşlarından birine şahit oluyorum. Burcu da azul alıcak umarım o da istediği gibi seninkine yakın bir pastel ton elde eder!

sırayla yazıyım :)
1- charm ocre
2- charm mel
3- charm azul
4-charm ice
5-charm verde
6-quartzo

canım haziran başında sipariş verdimama gelen lens maalesef boyama hatalı çıktı.
brezilyaya geri gitti.
ve yeni yollandı. hala bekliyorum.

Tatlım ben de geçen gün seni sormuştum, Quartzo'n gedi mi diye. Sanki bu salı yollanacak diye bir şey demiştin geçen hafta. Amma da bekletmiş Soleko seni, neyse geç olsun güç olmasın diyelim. Bu kadar bekledin umarım hepimizinkinden daha güzel durur sende Quartzo'lar:asigim: a.s.

bundan sonra nc ice ve nc azul. azula taktım ya. renk çiğde olsa alayım diyorum. ne bileyim. merak işte

2 nizinde azullarınıza bayıldım kızlar :asigim: sağlıkla kullan didemim olumunekankayizsmile

grafite kullananlara bir sorum olacak grafite nin rengine bir far arıyom tavisye edebileceğiz o renk bir fark var mı

evet canım. buldular yolladılar. numaralı ya. o yüzden bekliyorum böyle. çok güzel duruyor tatlım. o hatalı olanları takmıştım. renk harika....

Haklı olabilirsin canım belki de benim pupil geniştir. Ama inan solotica nın pupili güzel kaynaşıyor göze batmıyor. Diğer markalar bu kadar başarılı değil bence bu konuda. Pupil keskin bir şekilde ayrılmıyor gözden. O nedenle ne renk alırsan al pupil konusunda pek şikayet edeceğini düşünmüyorum.
İnşallah burcucum da istediği tonu yakalar. ama yine de azul risk diyorum :)) tşk ederim güzel sözlerine ama ben şu an olsa grafte tercih ederiö.. beklentilere bağlı bir şey.. Seven de çok seviyor azulu. Mesela ben gözlerim koyu olmasına rağmen charme meli çok severek bıkmadan kullandım bir yıl. ama koyu olduğu için bu rengi bende çok beğenmeyenler de oldu topicde :)

sırayla yazıyım :)
1- charm ocre
2- charm mel
3- charm azul
4-charm ice
5-charm verde
6-quartzo
ocre yine zirvede :))) ama çok güzel durmuş sende gözler ela olunca gerçekten çok beğeniyorum bu tonu..

2 nizinde azullarınıza bayıldım kızlar :asigim: sağlıkla kullan didemim olumunekankayizsmile

grafite kullananlara bir sorum olacak grafite nin rengine bir far arıyom tavisye edebileceğiz o renk bir fark var mı

tşk ederim livim benimm :1hug:

evet canım. buldular yolladılar. numaralı ya. o yüzden bekliyorum böyle. çok güzel duruyor tatlım. o hatalı olanları takmıştım. renk harika....

Yeni seri olacak bunlar muhtemelen. Umarım çok güzel dururlar. Ben de ilk olarak ya Ice ya da Quartzo düşünüyorum, belki ikisini birden alırım; ama sonrasında direkt mavi takmayalı yıllar olmasına rağmen Didem'den ötürü Azul'a aklım yatmaya başladı, deneyebilirim sanki :hulya:

Vallahi sende flashlısı bile tabii durmuş, artık bu lense dair memnuniyetsizlik kelimleri duymak istemiyorum senden :sm_cool:Belki bu denli canlılığa alışkın olmadığın için hala garipsiyorsun; ama gerçekten sendeki duruşu enfes! Tekrar güle güle güzel günlerde kullana.s.

çok tşk ederim cnmm :kedi:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…