Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hepsi biscuite çok yakışıyor bugün esmeraldaları taktım kızmın kursundki herkes bayıldı çok yakışmış dedi soğumuştum iyi oldu :ecrin_bebek:

superstar cnm sanirim sen de acik gri seviorsun benm gibi. ben suan cor ice kullaniorm. sophistic lovely grey ve FL hareli gri de kullandim daha doorusu sophistic kullandim ama FL hareli gri aldim bi kere evde taktim daha takmadim. acikcasi nacizane kendi fikirlerim bu lenslerle ilgili su sekilde. FL cok rahatsiz yeterince acmior gozu plastik yapida lens oldugu cok belli malesef ben sevmedim ama severek kullananlar olabilir benm kendi fikirlerim kimseyi kirmak da istemem ama FL bence cok rahatsiz bir lens. sophistic uzun sure kullandim yakindan yapisini belli edior renkleri cok hos 3 rengini kullanmistim genelde insanlar beni renkli gozlu saniordu ama bilenler yakindan bakan herkes ozellikle isikta anlior lensi. sende de var zaten yapisini biliorsun. yani benden daha cok bilgi sahibisin cnm sen zaten. ben sadece kendi dusunlerimi paylasiyim istedim hepsini denedigim icin. ben leventteki yerde quartzo da denedim. almak istediklerim arasindaydi ama malesef denedikten sonra cok uzulerek vazgectim. en sevdigim solotica renklerinden biri idi ama bende cok guzel bi renk durmadi bilmiorm neden. gozlerim cok koyu deil acik kahve bal rengi gibi ozellikle isikta ama opaklarda taban rengi ne kdr etkiler bilmiorm sophistic gibi yapisi cok boyamali baya opak yani goz tabanindan ziyade bence opaklarda lensin boyamasinin cok etkisi var. ornegin burcuda quartzolar baya yesil ama bende acayip ortasi sari kenarlari grimsi gibi durdu. benm denedigim lenste sari renk bayaca vardii. sanirim boyama cok cok etkilior. guzel duranda cok hos oluor ama ben de olmadi nedense. bir de sunu farkettim dooru mu bilmem ama quartzo cok acik bir renk deil icelar daha acik. neyse cor ice a gelirsem memnunm cok kullandigim denedigim en doal acik gri lens. senin rahatsiz oldugun durum ortasi seni tek uzulebilecek noktasi o olabilir cok isikli ortamda gozbebegi kuculunce ortadan kahvelik gorunuor. aslinda soole koyu kahve gozluler bence daha sansli bu konuda cunku goz bebegi ile cok ayirt edilemicek bi renkse goz anlasilmior o. ama benm gozlerim mesela baya acilio rengi ozellikle isik vurunca o zmn siyah gozbebegi sonra bal rengi acik kahve bi renk sonra da grilik oluo. ama dedigim gibi ben seviorm kullaniorm gunisiginda bile kendi gozum sanmislardi. aslinda senin icin icemint fln cuk oturur ama yesil isilti istemiorsun. acaba solotica yakinda icemint crystal gibi baska renkler de cikarir mi sanki bana cikaricaklar gibi gelior. iisalla :lepi:

Son düzenleme:
Tşkler, orta-koyu kahve arası birşey.. Kendi göz rengimi de bir kaç sayfaya koymuştum ama şu an hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum. Vetmanın göz renginden 2 ton daha açık :)

didemcim azullar ten rengine cok yakısmıs ben diğer resimlerde hiç begenmemiştim
sende cok güzel durmus güle güle kullan tatlım boshayallersmile

Bambam'cım öncelikle lütfedip fikirlerini paylaştığın için peşin peşin çok teşekkür ediyorum. Çok zarifsin. Ayrıca şu ''kimseyi kırmak istemem'' inceliğini çok taktir etmekle birlikte bence herkesin nezaket olsun diye tecrübesini ya da fikirlerini söylememezlik yapmaması taraftarıyım. Elbette ki zevkler/beğeniler çok çeşitli, beğenmemek, beğenenlere ne hakaret olur ne kabalık! Bu son derece doğaldır. Tam tersi herkes özgürce fikrini söylerse daha sağlıklı bir ortam doğar. Elbette saygı ve nezaket hudutları çerçevesinde olmalı hepsi. Tıpkı senin ve pek çok arkadaşımın burada sergilediği gibi. a.s.

Bu bağlamda FL'a dair yorumların gerçekten çok iyi olmuş; çünkü ben toplamda 5 kez dahi takmamışımdır, zaten görece çok daha açık renkli ve bana tam anlamıyla hitap eden bir dünya yıllık lensim vardı; ama ColorBlends'leri her kullanışımda çok rahattılar nedense. Demek ki konforu da göreceli. Senin bu yorumunu okuyan ve kullanmak isteyen arkadaşlara da faydalı bir dip not oldu. Çok sağ ol :1hug:

Sophistic konusunda haklısın, oldukça konforlu, rengi de açık; fakat dediğin üzere yakından biraz belirgin tekstürü. O açıdan kesinlikle bir Soleko ihtiyacı peyda oldu bende. Canım Ice'ı düşünüyorum; ama benim göz bebeklerim hep çok küçüktür, hatta ilk lens kullandığım zamanlar lensimin içinden rengi görünmesin diye atropin damlasıyla büyütürdüm delikafadulden Güneşe bakamazdım güzellik uğruna. :smiley-cool:Yani Ice alsam muhakkak kendi rengim alenen ortaya çıkıcak, Quartzo alsam o da Ice kadar açık diil sanırım. Ya açıklıktan ya da pupil boşluğundan feragat etmek zorundayım gibi görünüyo şimdilik Solekolarda. Tamam yarı saydam ve doğal şeyler üretiyorlar ama ne vardı bir tane de Husky gözü yapsalar kaydirigubbakcemile3

off flashlısın bile harikaa didemcim bana böyle maviş maviş baksan kesin didemin göz rengi mavi derim ben kaydirigubbakcemile3

cnm benm cok tesekkur ederim :kedi: kimseyi kirmak istemem ben de. herkesin beklentisi doal anlayisi goz yapisi goz tabani sekli herseyin farkli. o yuzden genelleme yapmak istemiorm hicbir yorummum da eger ki cok kesin eminsem o haric ornegin FL ile ilgili yorumum gibi. rahatsiz olduklari konusunda. :)

tatlim quartzo cor ice kadar acik deil benm denedigim quartzo deildi en azindan.
keske dedigin gibi husky gozu gibi lensler yapsalarmis. ama benm gri talebimi crystal ve icemint karsilior die dusunuorm kaldi ki cor icedan cok cok memnunum o ayri. ben mavi isiltidan ziyade yesil isiltili gri sevdigim icin. kahve gozle daha doal butunlesecegini dusundugumden bir de mavi tonlarini kendimde sevmiorm. ama bana oole gelio ki solotica bu yeni lensleri gibi baska renkler de cikarabilir. crystal ve icemint gibi yani. ama o zmna kadar sanirim haklisin ya açıklıktan ya da pupil boşluğundan feragat etmek gibi bi durum oluo senin icin. tatlim hangisini secersen sec iisalla icine siner. olumunekankayizsmile

Dideeeeem tekrar söylüyorum (yeni fotolar eklendiği için daha da emin oldum) muhteşem olmuş canım yaaa, güle güle kullan.
Bence sen de gün geçtikçe daha çok seveceksin azulunu...

Biscuitin azullarını zaten biliyordum, ona her renk yakışıyor, azullar da çok güzel olmuş...
Gün ışığındaki resimler aynı renk de flaslı olanlar farklı çıkmış. Yoksa bence Biscuiitin azulu ile Didem'inki aynı, çok az bir fark var o da göz taban renginin farklılığından kaynaklanıyor bence...

Kızlar pek giremiyorum bu aralar ama fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum. Her baktığımda da muhakkak mesaj bırakıyorum.
Bambamcım yine döktürmüş, tatlı diliyle güzel güzel tane tane açıklamış herşeyi (=
Canımın içi o benim...
Ben de katılıyorum cor ice daha çık mintten.. Ve de crystalden... Ben denedim ikisini de ordan biliyorum.
Ama hakikaten bir ürettiği ötekini tutmayabiliyor Solaoticanın...

didemin gözü koyu değil orta kahve ve bence çok yakışmış didem
Tşk ederim canımcım a.s.

didemcim azullar ten rengine cok yakısmıs ben diğer resimlerde hiç begenmemiştim
sende cok güzel durmus güle güle kullan tatlım boshayallersmile
tşk ederimm akitracımm :1hug:

off flashlısın bile harikaa didemcim bana böyle maviş maviş baksan kesin didemin göz rengi mavi derim ben kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 ayy inşallah bunu gerçekten duyarım ama gün ışığında biraz zor
Dideeeeem tekrar söylüyorum (yeni fotolar eklendiği için daha da emin oldum) muhteşem olmuş canım yaaa, güle güle kullan.
Bence sen de gün geçtikçe daha çok seveceksin azulunu...
Canım benimmm çok tşk ederimm opuyorumnanaktan

Biscuite bence de her renk yakışıyor ama hiç bir CHARME OCRE yi onda beğendiğim kadar beğenmedim ben kaydirigubbakcemile2

Aaa bu benim için şok olduu ben hep icemintin ice dan daha açık olduğunu düşünmüştümm.
P.S Bambamcımm sen benim de canımın içisinn :1hug:

Aaa bu benim için şok olduu ben hep icemintin ice dan daha açık olduğunu düşünmüştümm.
P.S Bambamcımm sen benim de canımın içisinn :1hug:

ahaha ay kizlar yerim sizleri cok tatlisiniz sizler de benm canimsiniz kocaman kocaman opuorm sizi olumunekankayizsmile:asigim: ozledim sizleri iki konusmayinca bi eksiklik hisseder oldum valla hihihihi. hele ki ceydam nerelerdesin sen ya buhu!!!
ask kelebegi olduktan sonra gelelim lenslere kaydirigubbakcemile2 ya aslinda aciklik olarak karsilastirmayi en iyi ceydacim yapar crystal ile cor ice icin. ikisini de bilior cunku. ama ton ve pupil bakimindan crystal ve icemint daha doal gelior bana sanki

Didem renk olarak beğenmemiş olabilirsin bende koyu renkleri pek sevmiyorum ama doğallık açısından çok güzel durmuş cidden doğallar yani, güle güle kullan çok yakışmış sana opuyorumnanaktan

sevgili süperstar,
burada yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.tabiki herkes yorumunu özgürce yapıcak.sonuçta burası solotica lens tecrübelerinin paylaşıldığı bir topic.yanlız siz eğer albümde aynı resmi görüp orada
' Biscuit, normalde mavi lens içinden kahve rengi irisin çıkmasından hoşlanmama rağmen, çok yakıştırdım. Nefis görünüyor gözlerinde. Bir de sanırım bu NC serisi yanılıyor muyum? '
şeklinde yazıp.burada çok feci mavi hemde diyip birde ünlem işareti koyarsanız.bundan hoşlanmamam normal olur sanırım.
çünkü insan birşeyden ya hoşlanmaz yada sever.
takıldığım nokta buydu.yoksa sizin beğenip beğenmemeniz değil sorun olan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…