- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.001
Biscuitin azullarını zaten biliyordum, ona her renk yakışıyor, azullar da çok güzel olmuş...
Gün ışığındaki resimler aynı renk de flaslı olanlar farklı çıkmış. Yoksa bence Biscuiitin azulu ile Didem'inki aynı, çok az bir fark var o da göz taban renginin farklılığından kaynaklanıyor bence...
Biscuite bence de her renk yakışıyor ama hiç bir CHARME OCRE yi onda beğendiğim kadar beğenmedim ben kaydirigubbakcemile2
Branco bence çok güzel görünüyor sonunda istediğim sibirya kurdu gözünü çıkarmış solotica=)
sevgili süperstar,
burada yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.tabiki herkes yorumunu özgürce yapıcak.sonuçta burası solotica lens tecrübelerinin paylaşıldığı bir topic.yanlız siz eğer albümde aynı resmi görüp orada
' Biscuit, normalde mavi lens içinden kahve rengi irisin çıkmasından hoşlanmama rağmen, çok yakıştırdım. Nefis görünüyor gözlerinde. Bir de sanırım bu NC serisi yanılıyor muyum? '
şeklinde yazıp.burada çok feci mavi hemde diyip birde ünlem işareti koyarsanız.bundan hoşlanmamam normal olur sanırım.
çünkü insan birşeyden ya hoşlanmaz yada sever.
takıldığım nokta buydu.yoksa sizin beğenip beğenmemeniz değil sorun olan.
Sevgili Biscuit bahsettiğim gibi olay tamamen yanlış anlama ve bu yanlış anlamada bir ısrar söz konusu nedense. Hala da beğeniyorum ve kahverengi irisin göründüğü canlı mavilerden hala hoşlanmamama rağmen gözlerinizde yapıları itibariyle gerçekten de hoş duruyorlar; fikrimin değiştiğini nerden çıkarttınız? Açıklamamdan sonra bu bahsi çoktan kapattık sanıyordum.
İkinci yorumumdaki ''feci'' sık kullandığım bir tabirdir, örneğin 'x otomobilin x modelini feci halde istiyorum' türü.. Hafif kentli argosu yani! Siz o feciyi ''çok'' manasında almalısınız. Kastım budur! Aynı seviyede olmasa da günümüzde sıkça kullanılan -daha dejenere bir ifadeyle- 'manyak güzel olmuş' türünde bir niteleme için oradaki manyağı hakaret olarak mı almak gerek? Azul gerçekten de benim tabirimle feci mavidir. Evet azul oldukça mavi! İtirazı olan?!..
İlk yorumumda normalde hoşlanmamama rağmen sizde güzel durdurğuna atıfta bulunuyorum. İkinci de ise ne yerme ne övme var, ilk yorumda dolaylı olarak bahsettiğim mavilik konusunu açıyorum sadece. Paradoks bunun neresinde?
Kaldı ki çıkıp da biri orada beğenip burada yerse dahi böyle şeylere çok takılmamak gerekir. Web her tür insanın -sürekli şahit olduğumuz üzere- düzeyli düzeysiz, her tür yorumu yapabildiği bir ortam ve bunu bile bile fotoğraflarımızı paylaşıyoruz. Çok yanlı olsa bile kimsenin negatif yorumunu umursamamlı. Herkesi de bu kefeye koymamak gerek tabii. Üç ay sonra 26 yaşında olacağım ve seneye de yüksek ihtimalle akademisyen. Özetle teenage kıskançlık tafrası yapacak biri yok karşınızda, müsterih olun. Sevgiler!
olayı tartışma boyutuna getirip uzatmaya hiç niyetim yok.sizde müsterih olun.güzel paylaşımlar dilerim size !
Bu teatral lenslerde, umarım bir bombe söz konusu değildir?
Bombeden kastım opaklığın artmasıyla birlikte gözbebeğinin yandan görülememesi, dolayısıyla gözün renkli kısmının öne doğru ilerlemesi durumu
Bu arada videolar bende açılmadı kızlar? Nerden bakabilirim ?
slm kizlar :) ben geldim
Nc mellerimi artik takamiorumtaktigim an gözlerim kan canagi gibi oluyo ve batiyo... solüsyonla defalarca temizledim ama sonuc ayni. Neden böyle oldu dersiniz?
Nc mellerimi artik takamiorumtaktigim an gözlerim kan canagi gibi oluyo ve batiyo... solüsyonla defalarca temizledim ama sonuc ayni. Neden böyle oldu dersiniz?
geçmiş olsun..
geçenlerde bendede oldu canım. sol gözüm resmen kıpkırmızı oldu. ama şu an yok bir şey. bende anlamıyorum bunu. bazen göz lense tepki veriyor galiba... hepmi oluyor bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?