Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim canım. a.s.
renk bencede aynı.fotodan ve flaştan kaynaklandı farklı çıkması.

Biscuite bence de her renk yakışıyor ama hiç bir CHARME OCRE yi onda beğendiğim kadar beğenmedim ben kaydirigubbakcemile2

didemcim bu renk son resimde harika görünüyor.
güzel yorumun için teşekkür ederim tatlım. a.s.

azul flaşta çok opak ve tek renk duruyor bu doğru ama hem dideme hemde biscuite çok yakışmış.ben kahve mavi kombinasyonunu mavi turkuaza bakarsa seviyorum ...dekorasyonda sevmem ama mayo ve bikinide güzel olur ve bence bazı kahve ve maviler çok hoş oluyor.

kızlar foruma giremedim ne zamandır.:))Bu arada Soloticanın hıdrosummer serisinden yeni renkleri çıktı aslında bu lensler teatral lensler ama kullanılabiliecek birkaç tane renk çıkardır solotica.
Bu lensler numarasız ve sadece n.c serisinden çıktı.

özellikle azul ve violeti yeni çıkarmış muhteşem renkler azul ıce a benziyor ve bu lensler çok opak olduğu için sanırım hıcrocharm ıce ın koyu kahverengi gözlerde flashlı görüntüsünü bekleyenler için harika bir alternatif olacak gibi violet ve azul sipariş ettim bile kendim için gelince fotoğrafları paylaşıcam:))

Son düzenleme:
Branco bence çok güzel görünüyor sonunda istediğim sibirya kurdu gözünü çıkarmış solotica=)

O zaman branca tam sana göre opalcim:)bende sevdim soloticadan böyle renkler bekleyen bir çok kişi var..

https://www.beatfiltering.com/index...d9e5caec686dc3373c44956d22600bf8d85328ce17070

bu da videosu benim izlediğim link buradan açamazsanız nereden bakıyorsanız you tube ait likte aşağıda

http://www.youtube.com/watch?v=Q77eoRPQwrA

solotica hıdrosummer yazarsanız videoları çıkıyor.

Son düzenleme:

Sevgili Biscuit bahsettiğim gibi olay tamamen yanlış anlama ve bu yanlış anlamada bir ısrar söz konusu nedense. Hala da beğeniyorum ve kahverengi irisin göründüğü canlı mavilerden hala hoşlanmamama rağmen gözlerinizde yapıları itibariyle gerçekten de hoş duruyorlar; fikrimin değiştiğini nerden çıkarttınız? Açıklamamdan sonra bu bahsi çoktan kapattık sanıyordum.

İkinci yorumumdaki ''feci'' sık kullandığım bir tabirdir, örneğin 'x otomobilin x modelini feci halde istiyorum' türü.. Hafif kentli argosu yani! Siz o feciyi ''çok'' manasında almalısınız. Kastım budur! Aynı seviyede olmasa da günümüzde sıkça kullanılan -daha dejenere bir ifadeyle- 'manyak güzel olmuş' türünde bir niteleme için oradaki manyağı hakaret olarak mı almak gerek? Azul gerçekten de benim tabirimle feci mavidir. Evet azul oldukça mavi! İtirazı olan?!..

İlk yorumumda normalde hoşlanmamama rağmen sizde güzel durdurğuna atıfta bulunuyorum. İkinci de ise ne yerme ne övme var, ilk yorumda dolaylı olarak bahsettiğim mavilik konusunu açıyorum sadece. Paradoks bunun neresinde?

Kaldı ki çıkıp da biri orada beğenip burada yerse dahi böyle şeylere çok takılmamak gerekir. Web her tür insanın -sürekli şahit olduğumuz üzere- düzeyli düzeysiz, her tür yorumu yapabildiği bir ortam ve bunu bile bile fotoğraflarımızı paylaşıyoruz. Çok yanlı olsa bile kimsenin negatif yorumunu umursamamlı. Herkesi de bu kefeye koymamak gerek tabii. Üç ay sonra 26 yaşında olacağım ve seneye de yüksek ihtimalle akademisyen. Özetle teenage kıskançlık tafrası yapacak biri yok karşınızda, müsterih olun. Sevgiler!

Branco'yu görmüştüm daha önce; ama Hidrosummer Azul'a rastlamamıştım. Umarım Custom'lar gibi plastik yüzey etkisi yaratmıyorlardır. İkinci defa Interview With The Vampire vakasına dönüşeceğim görünümde bir lensle hayal kırıklığına uğramak bana feci koyar çünkü Tecrübelerinizi bekliyoruz Vetman:asigim:

Son düzenleme:

olayı tartışma boyutuna getirip uzatmaya hiç niyetim yok.sizde müsterih olun.güzel paylaşımlar dilerim size !

hafif kentli argosumu ilginç bir tanımlama.akademisyen olma yolunda olduğunuz öğreten adam modunuzdan gayet iyi seziliyor da.burası forum bizde öğrenciniz değiliz uzun ve entellektüel görünümlü yorumlarınızı kısa tutarsanız sevinirim lakin lens konuşmayı tercih ediyoruz burda.sevgiler

Bu teatral lenslerde, umarım bir bombe söz konusu değildir?
Bombeden kastım opaklığın artmasıyla birlikte gözbebeğinin yandan görülememesi, dolayısıyla gözün renkli kısmının öne doğru ilerlemesi durumu
Bu arada videolar bende açılmadı kızlar? Nerden bakabilirim ?

Cnm biliyosundur pupil holü küçüldükçe boyalı kısım artıyor ve eğer çok opaksa muhakkak o durum yaşanıyor mafoldumben Vetman'ın verdiği linki ilk tıklayışımda izledim; fakat şimdi ben de göremiyorum niyeyse. Direkt olarak youtube'a girdim; ama bu seferde o videoyu bulamadım.delikafadulden

Son düzenleme:
slm kizlar :) ben geldim

Nc mellerimi artik takamiorum taktigim an gözlerim kan canagi gibi oluyo ve batiyo... solüsyonla defalarca temizledim ama sonuc ayni. Neden böyle oldu dersiniz?

Nc mellerimi artik takamiorum taktigim an gözlerim kan canagi gibi oluyo ve batiyo... solüsyonla defalarca temizledim ama sonuc ayni. Neden böyle oldu dersiniz?

at tatlim ozledik ya seni nerelerdesin olumunekankayizsmile hosgeldin
cnm ya senin de lenslerinde didemin oldugu gibi protein birikmis olmassin. sen de bi doktora mi gotursen incelesinler. eyvahedigeldismile

geçmiş olsun..
geçenlerde bendede oldu canım. sol gözüm resmen kıpkırmızı oldu. ama şu an yok bir şey. bende anlamıyorum bunu. bazen göz lense tepki veriyor galiba... hepmi oluyor bu....

geçmiş olsun..
geçenlerde bendede oldu canım. sol gözüm resmen kıpkırmızı oldu. ama şu an yok bir şey. bende anlamıyorum bunu. bazen göz lense tepki veriyor galiba... hepmi oluyor bu....

kizlar benm de bazen uykusuzsam oluor bu sekilde ama bi sure kalinca gozumde gecior. ilk taktigimde bi yanma olabilior uykusuzsam.
pinaxcim acaba makyaj artigi mi kaldi gorulmucek kdr minik fln? bir de elinde isiga dooru bak bir bakalim. cizilme olmasin da gerisi halledilebilir aslinda. umarim hicbiseye gerek kalmadan gecer cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…