- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.021
at tatlim ozledik ya seni nerelerdesin olumunekankayizsmile hosgeldin
cnm ya senin de lenslerinde didemin oldugu gibi protein birikmis olmassin. sen de bi doktora mi gotursen incelesinler. eyvahedigeldismile
geçmiş olsun..
geçenlerde bendede oldu canım. sol gözüm resmen kıpkırmızı oldu. ama şu an yok bir şey. bende anlamıyorum bunu. bazen göz lense tepki veriyor galiba... hepmi oluyor bu....
tatlim bende sizi cok özledim ya kaydirigubbakcemile5 canim nasil protein birikmesi? nasil oluyo o? caresi varmi peki canim?
kizlar benm de bazen uykusuzsam oluor bu sekilde ama bi sure kalinca gozumde gecior. ilk taktigimde bi yanma olabilior uykusuzsam.
pinaxcim acaba makyaj artigi mi kaldi gorulmucek kdr minik fln? bir de elinde isiga dooru bak bir bakalim. cizilme olmasin da gerisi halledilebilir aslinda. umarim hicbiseye gerek kalmadan gecer cnm ya
cnm varmis caresi merak etme didemin de basina geldi yeni. solusyonlar varmis temizleniormus onnarla. aslinda dideem daha ii bilior. o yazmisti burada bikac sayfa onde olabilir. dideemcim de gorunce yazar sana. ayrica bi solusyonu varmis sanirim temizlemek icin. dideemin icemintlerinde oldu bu. sanirim doktora gitti lab. ta incelemisler lensini cizilme fln yokmus protein birikmesi olmus oole demisler.
pinax protein birikmesi yada makyaj kalıntısı için aosept solisyon kullan.ama kullanma şartlarını iyice oku.çünkü güçlü bir temizleyicidir.lensi 6 saat takamazsın solisyona koyunca.ama tertemiz yapar.ben kullanıyorum tavsiye ederim.
rotin lenslerinden memnunmusun canımcımzemuszemus
cok sagol tatlim benim.... didem gelince hemen sorim ben bu solüsyonu ozaman. Insallah cizilme falan yoktur. Sen eve döndün mü canim, yoksa hala seyahatdemisin?
pinax protein birikmesi yada makyaj kalıntısı için aosept solisyon kullan.ama kullanma şartlarını iyice oku.çünkü güçlü bir temizleyicidir.lensi 6 saat takamazsın solisyona koyunca.ama tertemiz yapar.ben kullanıyorum tavsiye ederim.
Sagol biscuit, o solüsyon her yerde bulunur mu acaba?
sagol okycim, son iki haftadir devamli oluyo hic takamiyorum. Acaba süresi mi bitti ya?
Sagol biscuit, o solüsyon her yerde bulunur mu acaba?
cnm ya cok gecmis olsun iisalla cizilme deildir duzelir uzulme. tarihi gecmesi icin henuz erken deil mi daha cnm ya? ben dondum cnm ya artik hhihizemuszemus sen nerelerdesin?
evet canim aslinda erken, süresi dolmadi daha. Bende döndüm( malesef...
pinaxcim sanirim biscuitin bahsettigi solusyondan bahsediordu dideem de kaydirigubbakcemile5
bulmak biraz zor. aman ha aldığında sakın hemen takma. bekle mesela gece koy. sabah tak.. hemen takarsan gözün cayırcayır yanar
insallah bulurum ya... canim sadece mellerde var bu sorun su an. ya bulamazsam bu solüsyonu burda? Alternatif bi solüsyon daha var mi?
internetten baktim simdi, varmis ama fiyati 30 euro yaaa...normal mi sizce?
canım dideem yazmıştı ,bende not aldım lazım olur belki diye..
unizyme protein temizleme tableti .
onada bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?