Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

at tatlim ozledik ya seni nerelerdesin olumunekankayizsmile hosgeldin
cnm ya senin de lenslerinde didemin oldugu gibi protein birikmis olmassin. sen de bi doktora mi gotursen incelesinler. eyvahedigeldismile

tatlim bende sizi cok özledim ya kaydirigubbakcemile5 canim nasil protein birikmesi? nasil oluyo o? caresi varmi peki canim?

tatlim bende sizi cok özledim ya kaydirigubbakcemile5 canim nasil protein birikmesi? nasil oluyo o? caresi varmi peki canim?

cnm varmis caresi merak etme didemin de basina geldi yeni. solusyonlar varmis temizleniormus onnarla. aslinda dideem daha ii bilior. o yazmisti burada bikac sayfa onde olabilir. dideemcim de gorunce yazar sana. ayrica bi solusyonu varmis sanirim temizlemek icin. dideemin icemintlerinde oldu bu. sanirim doktora gitti lab. ta incelemisler lensini cizilme fln yokmus protein birikmesi olmus oole demisler.

bambisim makyajimi hep temizliyorum, lensi de avucumda solüsyonla ovuyorum..görünürde lens temiz ama bilmiorum mikrop falan kapmis olabilir belki... sagol tatlim insallah kendiliginden gecer.

cok sagol tatlim benim.... didem gelince hemen sorim ben bu solüsyonu ozaman. Insallah cizilme falan yoktur. Sen eve döndün mü canim, yoksa hala seyahatdemisin?

Sagol biscuit, o solüsyon her yerde bulunur mu acaba?

cok sagol tatlim benim.... didem gelince hemen sorim ben bu solüsyonu ozaman. Insallah cizilme falan yoktur. Sen eve döndün mü canim, yoksa hala seyahatdemisin?

cnm ya cok gecmis olsun iisalla cizilme deildir duzelir uzulme. tarihi gecmesi icin henuz erken deil mi daha cnm ya? ben dondum cnm ya artik hhihizemuszemus sen nerelerdesin?

pinaxcim sanirim biscuitin bahsettigi solusyondan bahsediordu dideem de kaydirigubbakcemile5

eczane ye sorucam hemen canim cok sagolun

pinaxcım muhtemelen protein birikmiştir. Lensini alıp güneşe doğru baktığında pupil boşluğunda küçük beyaz birşeyler görüyor musun? Protein temizleme tabletleriyle temizleniyormuş. Unizyme protein temizleme tableti önerildi bana ama o da Türkiyede 5 yıldır yokmuş. Sonra başka bir marka söylendi onu alıcam. O türkiyede var. Alacağım gün azulum gelince erteledim biraz. ama hemen almam lazım. Bir de biscuitcim bahsettiğin solüsyonu merak ettim. nereden bulabilirim acaba canım? sen kullanıyorsun sanırım ben de aynı yerden alıyım. icemintin başına gelen azulun başına da gelicek diye çok korkuyrum :gitme: kızlar bu arada azula alışıyorum sankii zemuszemus
Pinax sen de gel artık bayadır yoksun özlettin kendini :)

Bu arada Pinax cım lensini o şekilde takmaya çalışma.. Baya can yakıcı oluyor hatta benim lensimi gördüklerinde nasıl dayanıp bu lensi takmaya çalıştın falan dedilerr :)) aslında canım çok tatlıdır ama lens uğruna yapmayacağım şey yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…