Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

didemcim burda varmis o tabletlerden fiyati da 12 euro. Ben önce onlari deniyim bi, olmazsa solüsyonuda alirim. Canim ben Türkiyedeydim daha dün döndüm almanya ya.. Ben de cokkkk özlemisim canim ya opuyorumnanaktan

pinaxcım unizym çok etkiliymiş lensini düzelir diye düşünüyorum. ama dikkatli ol kullanırken tabletli çözeltide 10 dk falan bekletiyormuşsun lensini fazla deil.. sonra solüsyonda bekletip öyle kullanıyorsun. neyse canım alınca okur öğrenirsin zaten :) keşke ben de bulabilseydim burda :gitme:

Rotincim 1153. sayfada grafite resimlerine baktım ve gerçektende de çok beğendim. Çok yakışmış güzel kaynaşmış. Sen neden hoşlanmadın? Doğal mı buşmadın tonunu mu beğenmedin? Ben ilerleyen zamanlra cor grafite sipariş etmeyi düşünüyorum.. en sevdiğim renklerden kendisi.

Berrycim valla takıyorum desem yalan olur,ben pek alışamadım:çok üzgünüm:Hiç olumlu tepki almıyorum.Takınca gözlerinize ne oldu diyorlarkafamçokkarıştı

Ewet malesef GRAFITTELER yüzde 70lik bi kesime doğal gelmıo ama bence ÇOK DOĞALLAR YAKINDAN BILE LENS olduğu belli değil ama toplamda bakınca bı eksıklık bulanıklık war öle bi göz yok malesef olsun rotıncım sen boşwer tak bence aklinialirimsmileben öle yapıorum kuaförüm anlamıo mesela saçına röfle yapalım gözünde renklı gıder falan dedi -tatlicadiarzu-

Dideemcim öncelikle seninde lenslerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.Doğallık açısından,rahatlık açısından süpeer.Renkde güzel ice kadar açık değil azul kadarda koyu değil.Bende pupil takıntısı var,bana geniş geldi ortadan çıkan o kahverengi görüntü beni rahatsız etti.Takıncada herkez gözlerinize ne oldu diyor.Bende takmamaya karar verdim,bazen evde takıyorum.

Merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak,özellikle numaralı kullanan arkadaşlara... Benim gözlerim 0.75 miyop. Lens takmadığım zamanlarda uzağı son derece bulanık görüyorum yaşa da bağlı olarak kısa zamanda çok ilerledi. Bir buçuk ay kadar evvel aldığım charm mellerimi 0.50 sipariş ettim çünkü lens numarası ile gözlük numarası arasında 0.25 derece fark olması gerektiğini söylüyor optikler. Hiç doktora sormadım bunu. Sanırım lens göze yapıştığı ve göz ile lens arasında mesafe kalmadığı için biraz düşük veriliyormuş lens numaraları. Mellerimi her gün kullanıyorum lenssiz halime oranla çok net görüyorum fakat yine de uzaktaki bazı yazıları okumakta zorlanıyorum. Bu lensimin numarası düşük geliyor sanki bana. Birkaç ay sonra charm grafite sipariş etmek istiyorum onu da numaralı alacağım,bu sefer gözümün tam numarası olan 0.75 sipariş etsem sorun olur mu sizce? Bulanık mı görürüm acaba yüksek gelir mi numarası fisfisfis Tam olarak kendi göz numarasının derecesinde kullanan var mı aranızda?

guzelim dedigin dogru lensi hatta .50 dusuk aliordum ben doktor oole yaziordu. gozluk numaramdan hep dusuk kullaniordum. bence gene de doktora bir sor belki goz numaran ilerledi ya da astigmatin olabilir ya da gercekten numara kucuk gelior sana. sen bilirsin tabi de. suan ben yeni 3 hafta once fln doktora gittim. numaralari az geliordu bana da lenslerin. gozum ilerlemis ve astigmatim ilerlemis. bana doktor bu sefer gozum ile ayni miyop derecesinde lens yazdi o da astigmat kullanamadigim icin lenste. yani idare ediorm bulanikligi artik. astigmatli lens istemiorm doktor da tavsiye etmedi. neyse senin durumda benm tavsiyem gene de bir doktora gidip sorman. ama .25 de cok cok buyuk bir fark olmaz die dusunuorm. ben kendi goz numaramda lens bulamayinca .25 altini alip kullandigim oldu seffaflarda cok buyuk bi fark olmuordu ama senin numaran ufak bas agrisi fln yaparmi sana bilmiorm. benm gozlerim 3 miyop 1 astigmat .25 cok buyuk fark etmeyebilir bende ama sende farkedebilir mi bilemedim cnm. bilmiyorumkismile bir de siparis edecegin lens senelik lens o yuzden istersen riske atma derim ben doktora danisman en guveniliri olacak sanki cnm.

Evet bambamcım doktora sormak en iyisi dediğin gibi aslında. Astigmatımın kaç olduğunu söylemedi doktor sadece miyop derecemi söyledi. Belki de astigmat da var ondan daha bulanık görüyor olabilirim. Çünkü 0.75 cidden düşük bir numara miyop için ama ben çoğu kişinin seçtiği şeyleri seçemiyorum artık malesef. Çok saol tatlım cevap verdiğin için a.s.

cnm benm ne demekolumunekankayizsmile aslinda benm de numaram cok yuksek deil ama ben astigmat yuzunden ii goremiorm umarim sende cikmaz cnm ya bilmiyorumkismile

Pinaxxx hoşgeldin baby.
Lenslerine üzüldüm amma ve lakin çaresi varmış, kızlar anlatmış, o yüzden sıkma tatlı canını..
Yalnız, düzelme aşamasında neler yaşadın, neler yaptın, düzeldi mi filan bizimle paylaşırsan çok faydalı olur...

canım ben doktordan siparişle getirtiyorum.ama internettede bulabilirsin.eczanelerde satıyor.

canım lens numarasını yanlış almışsın.0,25 fark doğru ama gözlerin 0,75 ise 1 numara almalıydın.doktorum yıllarca +0,25 getirtti bana.ve hiç problem yaşamadım.

pinax geçmiş olsun canım can sıkıcı bi durum gelişmiş ama oluyo işte ister istemez böyle terslikler umarım düzelir biran evvel bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…