Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet arkadaşlar ben de bu arada biscuitin dediği gibi 0,25 daha büyük alıyorum benim de doktorum daha büyük almamı söylemişti..
Biscuitcim aosept solüsyonu netten araştırdım sanki sıradan norlaml solüsyonlar gibi görünüyor.. gerçekten protein temizleme tabletlerinden daha mı etkili? Umarım öyledir bgn almayı düşünüyorum cnm. çok tşk lerr

ayy canım hiç de söylemedinn :))) güle güle kullan bebeim şimdiden sağlıkla.. inşllah çok çok beğenirsin seversin rengi.. açıkçası ben senin beğeneceğini düşünüyorum, umarım öyle olur gerçekten de canım offf ben de meraklandım şimdii hihoyyyt

Bgn gelicek mi peki kargoya verilmiş miii? Ona göre beklicemm kaydirigubbakcemile3
Tamam biscuitim kendi kaplarında bekletirim lensleri. öğleden sonra gidip alıcam :))

yeni renklermi gelmiş üstelikte numarasız üstelikte teatral akannehir
rotincim üzüldüm dogrusu
sana cok farklı gelmiş birden pupilin cok geniş olması gözü ele veriyor
ama ice kullanlanları görmüştük fazla geniş değildi belki alışırsın cnm
fisfisfis
canımcım yarın veya cuma elimde olabilir bugün bekleme bilmiyorumkismile

burcu konudan eksik kaldım :)
hangisinden sipariş verdin canım yeni ögrendim
simdiden hayırlı olsun fotoları isteriz boshayallersmile

buarada pinax canım geçmiş olsun

kızlar,dileyen olursa benim orijinal ve faturalı guess marka gözlüğüm var sadece 2 kez kullandım çizik vs yok .. bu gözlük ile denenmiş solotıcalarınızı takas düşünenler,msj atabilirsiniz...
özellikle ıce yada grafite tercihim ...

akitracım charm azul gelicek kısmetse :)

pandora foto varmı gözlüğün çok merak ettimde bilmiyorumkismile

hayırlı olsun cnm gelince bol bol resimlerini görürüz :)

pandora canım hyrlı olsun mel almıssın
blogunda gördüm cok yakısmıs boshayallersmile

Benim grafiteler numarasız olsaydı hemen düşünürdüm.Bende grafiteleri toplasan 5 kez takmadımmafoldumbenHiç olmazsa birinin işine yarardı.Bende numaralı lensleri satabilirmiyim ki acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…