- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.697
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.061
Burcuu sen ne siparişi verdin? hiç görmedim ben kaçırdım sanırımm meraktan çatlıcam söle hemen
canımcım gelsin birden koymayı düşünüyodum fotoları kaydirigubbakcemile3
Bgn gelicek mi peki kargoya verilmiş miii? Ona göre beklicemm kaydirigubbakcemile3
Tamam biscuitim kendi kaplarında bekletirim lensleri. öğleden sonra gidip alıcam :))
yeni renklermi gelmiş üstelikte numarasız üstelikte teatral akannehirkızlar foruma giremedim ne zamandır.:))Bu arada Soloticanın hıdrosummer serisinden yeni renkleri çıktı aslında bu lensler teatral lensler ama kullanılabiliecek birkaç tane renk çıkardır solotica.
Bu lensler numarasız ve sadece n.c serisinden çıktı.
özellikle azul ve violeti yeni çıkarmış muhteşem renkler azul ıce a benziyor ve bu lensler çok opak olduğu için sanırım hıcrocharm ıce ın koyu kahverengi gözlerde flashlı görüntüsünü bekleyenler için harika bir alternatif olacak gibi violet ve azul sipariş ettim bile kendim için gelince fotoğrafları paylaşıcam:))
rotincim üzüldüm dogrusuDideemcim öncelikle seninde lenslerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.Doğallık açısından,rahatlık açısından süpeer.Renkde güzel ice kadar açık değil azul kadarda koyu değil.Bende pupil takıntısı var,bana geniş geldi ortadan çıkan o kahverengi görüntü beni rahatsız etti.Takıncada herkez gözlerinize ne oldu diyor.Bende takmamaya karar verdim,bazen evde takıyorum.
canımcım yarın veya cuma elimde olabilir bugün bekleme bilmiyorumkismile
gözlüğün ayrıntılı resimleri kaydirigubbakcemile5akitracım charm azul gelicek kısmetse :)
pandora foto varmı gözlüğün çok merak ettimde bilmiyorumkismile
akitracım charm azul gelicek kısmetse :)
pandora foto varmı gözlüğün çok merak ettimde bilmiyorumkismile
kızlar,dileyen olursa benim orijinal ve faturalı guess marka gözlüğüm var sadece 2 kez kullandım çizik vs yok .. bu gözlük ile denenmiş solotıcalarınızı takas düşünenler,msj atabilirsiniz...
özellikle ıce yada grafite tercihim ...
quartzolarım yarın elimde. çok sevindirik oldum:)
cok sevındım okycıgım senın adına. ılk geldıgınde takrtıgında cok begenmıstık burda hepımız sanırım nazar degdırdık. :kedi: ben hergun takıyorum bu arada super bır yesılll
gözün aydın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?