- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.081
Okyyy güle güle kullannnn gözün aydın :))
keşke rotincim ya :sinifsinif:Benim grafiteler numarasız olsaydı hemen düşünürdüm.Bende grafiteleri toplasan 5 kez takmadımmafoldumbenHiç olmazsa birinin işine yarardı.Bende numaralı lensleri satabilirmiyim ki acaba:uhm:
Pinaxxx hoşgeldin baby.
Lenslerine üzüldüm amma ve lakin çaresi varmış, kızlar anlatmış, o yüzden sıkma tatlı canını..
Yalnız, düzelme aşamasında neler yaşadın, neler yaptın, düzeldi mi filan bizimle paylaşırsan çok faydalı olur...
hidrojen peroksit içeren lens solüsyonlar (önceki sayfada yazdığınız)lenslerin renginde biraz açılma yapabilirmiş eşim söylemişti kullanılmış lensleride dezenfekte etmek için kullanılabilirmşyerimseniben
nc mel
okycim hayirli olsun cnm gozun aydin :) fotolarini merakla bekliorz.
ya okypete bunun tam adı ne renk mukemmel ve nerden aldınn ne kadara aynı zamanda lutfen cok acılllllllllllll
evet arkadaşlar ben de bu arada biscuitin dediği gibi 0,25 daha büyük alıyorum benim de doktorum daha büyük almamı söylemişti..
Biscuitcim aosept solüsyonu netten araştırdım sanki sıradan norlaml solüsyonlar gibi görünüyor.. gerçekten protein temizleme tabletlerinden daha mı etkili? Umarım öyledir bgn almayı düşünüyorum cnm. çok tşk lerr
Biscuit,Didem çok teşekkürler cevaplarınız için. Ben lenste 0.25 derece düşük yazılıyor sanıyordum yanlış biliyormuşum demek ki herkes yüksek alıyormuş. Okypetecim senin lens ve gözlük numaran aynı mı? Lenslerini daha yüksek mi daha düşük mü alıyorsun? Bir de senden yorum almak istedim.
Biscuit,Didem çok teşekkürler cevaplarınız için. Ben lenste 0.25 derece düşük yazılıyor sanıyordum yanlış biliyormuşum demek ki herkes yüksek alıyormuş. Okypetecim senin lens ve gözlük numaran aynı mı? Lenslerini daha yüksek mi daha düşük mü alıyorsun? Bir de senden yorum almak istedim.
canım aynı benim. 6 numara... miyop.
biraz körümdesempatiksalakcinni
ben lenssiz ,gözlüksüz önümü göremiyorum tatlım.ay cnm ya 6 mi. ben 3 ile nerdeyse bisi secemiorm hos astigmatin etkisi cok da. 6 da zor ya. ben doktora lazer sordum son gittigimde kendi de lens takiordu. ben yaptirmam dedidenize girerken sinir oluorm hos bu sene sirf o yuzden kafami hic sokmadim daha lensle girdim
ben lenssiz ,gözlüksüz önümü göremiyorum tatlım.
bütün doktorlarda yaptırmam diyor nedense. benim ağabeyim estetik cerrah ,göz doktoru değil. hoş ama, o da bana yaptırma, 10 sene sona bir komplikasyon olsa ne olacak diyor.bakıyorum gittiğim göz doktorlarıda nedense hep gözlüklü
. ben lensle giriyorum denize. ama başmı suya sokamıyorum o başka.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?