Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hidrojen peroksit içeren lens solüsyonlar (önceki sayfada yazdığınız)lenslerin renginde biraz açılma yapabilirmiş eşim söylemişti kullanılmış lensleride dezenfekte etmek için kullanılabilirmşyerimseniben

Benim grafiteler numarasız olsaydı hemen düşünürdüm.Bende grafiteleri toplasan 5 kez takmadımmafoldumbenHiç olmazsa birinin işine yarardı.Bende numaralı lensleri satabilirmiyim ki acaba:uhm:
keşke rotincim ya :sinifsinif:

okypete canım şimdiden güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

hosbuldum tatlim opuyorumnanaktan henüz daha siparisini vermedim canim, solüsyonla tabletler arasinda gidip geliorum..sanirim ilk önce protein temizleme tabletlerini deniycem. Düzelme asamasini (düzelirse tabi) sizlerle paylasicam tabiki zemuszemus. Internetten siparis etmeden önce bide eczane ye sorucam belki vardir ellerinde. Umarim ise yarar :))

haklısın canım ama protein tortusu varsa başka şekilde de çıkmıyor..protein tabletleri de lenslerin rengini açıyor. renginin açılacağını daha önce sölemişlerdi bana. Mutant gibi gezerim artıkk :)))

ya okypete bunun tam adı ne renk mukemmel ve nerden aldınn ne kadara aynı zamanda lutfen cok acılllllllllllll

solotica nc mel. canım.o. rengi ela.
.anam ne çok açmışım gözümü.:roflol:ben vetmandan aldım canım. ama bakarsan lens kısmında soloticaların nereden alındığına ait bir konu var.

Biscuit,Didem çok teşekkürler cevaplarınız için. Ben lenste 0.25 derece düşük yazılıyor sanıyordum yanlış biliyormuşum demek ki herkes yüksek alıyormuş. Okypetecim senin lens ve gözlük numaran aynı mı? Lenslerini daha yüksek mi daha düşük mü alıyorsun? Bir de senden yorum almak istedim.

cnm benm gittigim tum doktorlar bana hep dusuk yazdi hatta 0.50 dusuk verdiler. son gittigim astigmat yuzunden tam numarasini verdi o da pek istemedi ama denedik bayaca nasil oluor 0.50 dusukle fln die. ben net goremeyince tam numara verdi. yani benm bildigim dusuk yzilior bugune kdr da oole kullandim ama belki benm numaram ileri die olabilir. dusuk numaralarda belki yuvarlayip 0.75 i 1 yapiorlardir bilemiorm. yannis yonlendirmiyim ben snei en iisini doktor bilir. okycime yuksek vermisler mesela belki deisio kisiye gore.

canım aynı benim. 6 numara... miyop.
biraz körümdesempatiksalakcinni

canım aynı benim. 6 numara... miyop.
biraz körümdesempatiksalakcinni

ay cnm ya 6 mi. ben 3 ile nerdeyse bisi secemiorm hos astigmatin etkisi cok da. 6 da zor ya. ben doktora lazer sordum son gittigimde kendi de lens takiordu. ben yaptirmam dedi denize girerken sinir oluorm hos bu sene sirf o yuzden kafami hic sokmadim daha lensle girdim

ben lenssiz ,gözlüksüz önümü göremiyorum tatlım.

bütün doktorlarda yaptırmam diyor nedense. benim ağabeyim estetik cerrah ,göz doktoru değil. hoş ama, o da bana yaptırma, 10 sene sona bir komplikasyon olsa ne olacak diyor.bakıyorum gittiğim göz doktorlarıda nedense hep gözlüklü
. ben lensle giriyorum denize. ama başmı suya sokamıyorum o başka.. .

off ya ben de gecen yil idare ediordum guya ama basim donuordu goremeyince. bu sene astigmatim ilerleyince miyop da iice goremez oldum artik ben de denizde fln kafami sokmicam belli oldu ne yapcaz bu gozleri ya lazer yaptiranlarda memnun ama doktorlar hic yanasmior. ay nese belki daha ii bi teknoloji cikar die bi umut bekliorm ama zor. nese lens konusunu saptim cok hihihi. yazik bize ama bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…