Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sorma gerçekten yazık bize

hayır lenssiz yüzsem antalya diye kıbrıstan çıkarım.
yani göremiyorumki..:roflol:.

ay akşam akşam çok güldürdün okycim bu arada quartzoların yarın eline geçiyomuş çok sevindim dediğin gibi ton farkı oluyo soloticalarda ama ben bu 3 seride çok olucağını sanmıyorum inşallah en güzeli gelir fotolarla görmek isteriz yine bayanssulusmile

eşime sordum miyopsa sadece 0.25 veya 0,5 düşük verilir genelde dedi.hem astigmat hemdd miyop varsa bazen aynı verilir oda astigmatın derecesi miyop durumuna göre değişir dedi.denemek lazım yksek astigmatlarda yumuşak lens 0,75 e kadar verilir sonra torik lens gerekir dedi.

inan bir kere lenssiz girdim. beachler yanyana ya. beachleri karıştırmışım. bulamadım. yan beache çıkmışım körüm ya..
arkadaşım beni buldu ,yoksa kalakaldım sahilde. neredeydi bizim beach diye bakınıyorum.bir daha lenssiz girmekmi. tövbee...
sağol canım benim. inşallah ton farkı olmaz.
o giden quartzomu inan o kadar üzülerek yolladım ki. süper bir rengi vardı.
ominicik boşluğu olmasaydı keşke..
.
:roflol::roflol::roflol::roflol: koptum ya. :içelim:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Okypete,bambam,berry çok teşekkürler cevaplar için en iyisi astigmatımı da ölçtürüp ona göre sipariş edeyim yeni lensimi... Berry esmeralda'yı bazen doğal bulmadığını söylüyordun quartzoda da aynı sorunu yaşayabilirsin diye düşünüyorum. Cristal ile mint çok daha iyi kaynaşıyor benim gördüğüm fotoğraflarda. Senin gözler orta kahve zaten harika olur opuyorumnanaktan

quartzolarım yarın elimde. çok sevindirik oldum:)
süpeerr benimde 2. lens quartzo gibi olacak sanki
1.yi göremedim cok merak etttttttiiiim
delikafadulden
canım aynı benim. 6 numara... miyop.
biraz körümdesempatiksalakcinni

hayır lenssiz yüzsem antalya diye kıbrıstan çıkarım.
yani göremiyorumki..:roflol:.
al benden de okadar yaaa koptum burda :roflol:

cnm bnm de astigmatım var ama pek bi sorun olmuyor
tabiki görüşte netlik düşüyor ama cok yüksek değilse sorun yasamayacagını düşünüyorum

berrycim ben de icemint ya da crystal diorm zaten cok buyuk bi fark yok bence aralarinda. ikisi de cok guzel ve gozle cok hos kaynasior :) yanniz hangisi die sorarsan ayni soruyu ben de kendime soruorm cevabini bilmiorm. icemint cift tarafli o acidan hosuma gidior.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…