- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.101
off ya ben de gecen yil idare ediordum guya ama basim donuordu goremeyince. bu sene astigmatim ilerleyince miyop da iice goremez oldum artik ben de denizde fln kafami sokmicam belli oldune yapcaz bu gozleri ya lazer yaptiranlarda memnun ama doktorlar hic yanasmior. ay nese belki daha ii bi teknoloji cikar die bi umut bekliorm ama zor. nese lens konusunu saptim cok hihihi. yazik bize ama bilmiyorumkismile
hayır lenssiz yüzsem antalya diye kıbrıstan çıkarım.
yani göremiyorumki..:roflol:.
hayır lenssiz yüzsem antalya diye kıbrıstan çıkarım.
ay akşam akşam çok güldürdün okycim bu arada quartzoların yarın eline geçiyomuş çok sevindim dediğin gibi ton farkı oluyo soloticalarda ama ben bu 3 seride çok olucağını sanmıyorum inşallah en güzeli gelir fotolarla görmek isteriz yine bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol::roflol: koptum ya. :içelim:
quartzomu
Mintmi
Cristalmi
Yanık tende hoş olurr birde en güzel hangisi kaynaşır sizce oylama yapıyim
süpeerr benimde 2. lens quartzo gibi olacak sankiquartzolarım yarın elimde. çok sevindirik oldum:)
canım aynı benim. 6 numara... miyop.
biraz körümdesempatiksalakcinni
off ya ben de gecen yil idare ediordum guya ama basim donuordu goremeyince. bu sene astigmatim ilerleyince miyop da iice goremez oldum artik ben de denizde fln kafami sokmicam belli oldune yapcaz bu gozleri ya lazer yaptiranlarda memnun ama doktorlar hic yanasmior. ay nese belki daha ii bi teknoloji cikar die bi umut bekliorm ama zor. nese lens konusunu saptim cok hihihi. yazik bize ama bilmiyorumkismile
al benden de okadar yaaa koptum burda :roflol:hayır lenssiz yüzsem antalya diye kıbrıstan çıkarım.
Okypete,bambam,berry çok teşekkürler cevaplar için en iyisi astigmatımı da ölçtürüp ona göre sipariş edeyim yeni lensimi... Berry esmeralda'yı bazen doğal bulmadığını söylüyordun quartzoda da aynı sorunu yaşayabilirsin diye düşünüyorum. Cristal ile mint çok daha iyi kaynaşıyor benim gördüğüm fotoğraflarda. Senin gözler orta kahve zaten harika olur opuyorumnanaktan
bambam ben yeşil griciyim saçımıda biliyorsun cristale daha yakınımda çok mu opak minte göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?