- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.301
vetman charme ice veya charme graphitle bu rengi elde edemez mi
sagol bambisimbenim aklimda aslinda bi charm mel var bi de cor ice... sende gördükten sonra asik oldum ben cor ice a opuyorumnanaktan. Bu arada güzel yorumlarina cok tsk ediyorum canim benim, cok simartiyosun beni bu gidisle tepene cikicam bilmis ol :1hug:
Tşk ederim canım benimm :kedi: aa evet haklısın bu arada zaten mellerin yeni. Benim melin süresi bittiği için benim ilk alacağım solotica n.c mel ya da cor mel. Şu an tam karar veremedim. zaten yakın zamanda almayı düşünmüyorum 3 ay falan beklicem canım :) Yaaa crystal ları neden açmaya çalışıyorsun. Harika görünüyorlar saçınla teninle kaşlarınla gözlerinle harikalar ben bayıldımmm
Pinaxcım bence de cor ice harika bir seçim olur. Gözlerin de açık renk çok çok yakışacağına eminim. :)) Bambiş bence cor ice la çığır açtı boshayallersmile artık bütün açık renk gözlülerin cor ice'ı olmalı Şeniz
Hatırla lütfen süperstar bilmiyorumkismile Ben de açacak bir solüsyon arayışındayım (crystalimin koyuluğundan ötürü). Bu arada crytalimi hala çok seviyorum ama ilk geldiğinde de demiştim ya, denediğim yerdeki crystalden 3 ton daha koyu. Zamanla açılır belki dedim ama açılmadı, Lensin rengi bu.. Solotica herşeyi iyi güzel yaptı da, birtek aynı renk olan tüm lensleri aynı ton yapmayı başaramadı yaaaa opppfff
ay deli kiz seni ne guzel tatli bisi olmus boole ama bunnar. gozune zarar verme dikkat et. cok uzun sure takma bari ama renge bayildim gercekten. daha da yumusatmis bi de lensi icelar sanki ya boyut da vermis gibikızlar 2 lensi üstü üste takmamın zararı varmıdırki ama tam istediğim mavi çıktı ortaya ve şuanda gözümde hiç acıtmıyo rahatsız etmiyo çok rahat. cor ice altta charm azul üstte bilmiyorumkismile
kızlar grafite kullanan varmı?
hıdrosummer serisinden azul sipariş ettim kendim için bery nc azul fotoğraflarda ve videoda aynı böyle duruyor Brezilalıların dedikleri gibise aynı böyle duracak hıdrosummer azul bakalım gelince görücez:)vetman charme ice veya charme graphitle bu rengi elde edemez mi
nc mel siparişi verdim heyecanla bekliyorumhihoyyyt
güle güle kullan şimdiden dilerim çook seversin opuyorumnanaktan
saol cnm baktm şimdi çok doğal durmuş güle güle kullan cor grafite dimi?
umarım beğenirim tek amacım doğal durması teşekkür ederim dideem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?