Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman charme ice veya charme graphitle bu rengi elde edemez mi

canım sanmıyorum çünkü çok yoğun boyamalı gibi oldu üst üste olduğu için sanki costum lens gibi duruyo ben bi gün kullanırım böyle eğerki azda olsa bi rahatsızlık hissedersem kullanmam kızlar ama çok rahat olursam akşama kadar bu ikisini ayırmam artık çünkü çok güzel bi ton oldu opuyorumnanaktan

ay cnm benm iki lenste sahane secimler. charme nc den de acik durucak azcik begeniceksin cok die dusunuorm. cor ice icin de cok tesekkur edreim cnm benm ne guzel sizler begenince daha da mutlu oluorm ben de. sana yakismicak renk yok bence zaten. opuyorumnanaktan bende nc mel ile cor mel arsindaydim aslinda karar verdim sahane bi cozum olarak ikisini de istiorm aklinialirimsmile ahuaehaue param olursa ikisini birden alirim delirdim mel manyagi oldum. olmadi NC ilk sonra cor alcam. charmelari da cok sevdim sahaneler ama benm gozlerim zaten iri charme takinca iice irilesti renkte acilinca sirf goz gorundum NC de charme gibi duruo ondan NC ye yoneldim yoksa charme sahane. Ceydacimin gozlerinde de bayildim baka baka bi hal oldum gozlerine hayran kaldim goz de guzel lensler de sahane sonuc miskaydirigubbakcemile3 sende de harika olucak oh ohhhhh kaydirigubbakcemile2
tatlim ben gercek dusunlerimi yaziorm simar valla yazdim sana da hakediosun hihih :1hug::asigim::içelim:

ohaoldumsmile heheh ay yok cnm sonradan geldim ben buralara sizler secimimde yardimci oldunuz saolsun herkes opuyorumnanaktan cnm benm cok tesekkur ederimolumunekankayizsmile

ay guzelim ceydam senin crystallerin acilmasa da rengi sahane olmus sana harika harika zemuszemus

ay deli kiz seni ne guzel tatli bisi olmus boole ama bunnar. gozune zarar verme dikkat et. cok uzun sure takma bari ama renge bayildim gercekten. daha da yumusatmis bi de lensi icelar sanki ya boyut da vermis gibi

nc mel siparişi verdim heyecanla bekliyorumhihoyyyt

güle güle kullan şimdiden dilerim çook seversin opuyorumnanaktan

Ya Burcucum ben lenslerimi üst üste takmak için baya uğraştım ama mümkün değil. Üstte olan lens aşağı kayıyo. Numaralı olduğu için olabilir mi? sanırım ondan.. ama sen de duruşuna bittim bittim.. cor ice ve charme azul.. kesinlikle harika kombinasyon olmuş.. aynı zaman da çok doğal. yine de çok kullanma canım ya.. korkuyorum zarar verir diye

Bu resim katalog resmi temsili resim bilgisayarla yapılmış burada açık çıkmış normalde daha koyu açık mavi duruor .Icemint de ilk geldiğinde pek begenilmemişti ama şu an en çok aranan renk ıcemint kaydirigubbakcemile3

Ama göz rengini bu kadar açmasına rağmen gerçekten çok doğal duruyor. (tabi resmi ref alarak konuşuyorum. ) Hiç damar olmaması çoook büyük avantaj..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…