Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tsk ederim canim benim:) biraz beklemeliyim yeni bir Lens icin... Aslinda bende ikisini birden almak isterim ama lens yasagim var hala :)))) bu arada melleri tablettlerle temizledim ve bugün tüm gün taktim ise yaradi galiba, yanma batma hicbisey hissetmedim insallah böyle devam eder:))

gökgöz der babam bu göz rengine kızda eski türk filmlerindeki kötü kalpli diskoteke giden(disco değil ) hülya avşar çakması bir tip.küpeler ve saç tarzı hain bir ifade

Son düzenleme:

aaa super cnm ya cok cok sevindm oh ohhhh temizlendi ikinci seferde demek :lepi: hadi gozun aydin olumunekankayizsmile ay ben de almak istiorm 2 tane birden de alabilceimi bu ara sanmiorm malesef eyvahedigeldismile

pinax çok sevindim canım ya gerçekten.. temizleyebilmen benim için çok güzel bir haber :)) bambişim orda tablet var mı acaba bilmiyorumkismile

eczaneler de üretimi yapılmıyormuş artık dedilerdi nerden bulabilirim illa yurt dışından mı getirtmek gerekbilmiyorumkismile

aaa super cnm ya cok cok sevindm oh ohhhh temizlendi ikinci seferde demek :lepi: hadi gozun aydin olumunekankayizsmile ay ben de almak istiorm 2 tane birden de alabilceimi bu ara sanmiorm malesef eyvahedigeldismile

sagol tatlim, temizlendiler cok sükür :)) canim melden iki tane almana gerek yok bence, sen corlari cok güzel tasiyosun cok dogal görünüyorlar sende. Gerci nc de süper oldu sana ikisinden birini sec canim...ikiside cok yakisiyo nasilsa opuyorumnanaktan

pinax çok sevindim canım ya gerçekten.. temizleyebilmen benim için çok güzel bir haber :)) bambişim orda tablet var mı acaba bilmiyorumkismile

evet canim, aosept bi ise yaramayinca tabletler hic yaramaz diye düsünüyodum ama temizledi valla, bi sorun kalmadi. cizildiler diye cok korkmustum. Tabletler minicik canim, dogum kontrol hapi gibi :) lens kabina birer tane koyuyosun direk cözülüyo onu 3-4 saat bekletiyosun sonra normal solüsyonla ovup gözüne takiyosun.

ay cnm benm saol tatlim kaydirigubbakcemile2

Bambamcım unizyme e de bakabilirsin. Hatta ben de bakabilirim aslında :))) inşallah vardır oraya gelince alırım. çünkü bende de hala az da olsa batma var

tatlisim adi neydi tabletin soole ben bakiyim burada var mi bilmiyorumkismile

cnm benm baktim simdi. aosept var mesela aynisi. bikac farkli markanin daha protein remover i dezenfekte edici seyleri var. tablet olarak da unizyme enzymatic cleaner tablets die bise var sanirim baska bi markanin daha var. ama endiselenme var yani bu tarz seyler isimleri birebir ayni olmuo ama bulunuo hersey mesela ben solocare solusyon yok saniodum netten baktim megerse adi burada aquify imis. bence markasi farkli da olsa zaten bu tabletler assa yukari aynidirlar die dusunuorm aklinialirimsmile

aaa canım işte zaten önerilen tablet bu süperrr bambişimm benimmm çok saol cnmmm :))
link vermen sorun deil merak etme :) oleyyy gelince alırım ozaman icemintim kurtulurrrrr

aaa canım işte zaten önerilen tablet bu süperrr bambişimm benimmm çok saol cnmmm :))
link vermen sorun deil merak etme :) oleyyy gelince alırım ozaman icemintim kurtulurrrrr

olumunekankayizsmile:1hug: hihi cnm benm cok sevndm ii bari o zmn oh ohhh :) rica ederim guzelim ne yaptim bu iki link tikladim heheh
bu arda gen solicem cok sevndm pinaxcim nc mellerinin duzelmesine cok cok yakisiorlar sana. didemim iisalla senin de tabletler temizlicek sahane mintlerini takican rahatca guclubacismile

Yerimmm ben seni yerim yerim yerim ! O senin güzelliğin bir kere...

Didoş yaaa, bende ne resim ne yazı hiçbir şey gözükmüyor. Sibirya kurdu gibi olan kızı merak ettim, ben de görmek istiyorum:roflol:

Pinarcım çok çok geçmiş olsun, çok sevindim sorunu halletmiş olmana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…