- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.341
canım gerçekte bi ton daha koyu duruyo benim bütün lensli fotolarım, kayma hiç olmadı tam hayalimdeki mavi gerçekte inanılmaz güzel duruyo sanırım biscuitin yeni seri azulları böyle biscuit nerdesiiiiiin :uhm:
didemcimm topazio aldım ben renkten de memnunum ama bebek maviyle alakası yok =( ben adorenin yeni serisi çıksa oradan sanırım bi renk beğenicem =)
olumunekankayizsmile:1hug: hihi cnm benm cok sevndm ii bari o zmn oh ohhh :) rica ederim guzelim ne yaptim bu iki link tikladim heheh
bu arda gen solicem cok sevndm pinaxcim nc mellerinin duzelmesine cok cok yakisiorlar sana. didemim iisalla senin de tabletler temizlicek sahane mintlerini takican rahatca guclubacismile
:roflol:
şu ocre olanda edwardın gözü gibi :roflol:
Yerimmm ben seni yerim yerim yerim ! O senin güzelliğin bir kere...
Didoş yaaa, bende ne resim ne yazı hiçbir şey gözükmüyor. Sibirya kurdu gibi olan kızı merak ettim, ben de görmek istiyorum:roflol:
Pinarcım çok çok geçmiş olsun, çok sevindim sorunu halletmiş olmana.
geldim canım :)
haftasonu giremedim nete.bendeki azullar senin çift lensli resminden azıcık daha koyu.
burcucum sabret canım bak. ciddi beğeneceksin bi süre sonra.didemde de böyle olmuştu sonra oda bayıldı.bende aynı şekilde.ilk etapta insan alışamıyor.birde sen açık renk lenslere alışmışsın ondan yadırgadın.muhteşem olmuş sende azul.ciddiyim ben çok beğendim.benim saç rengim seninki ile aynı kahve.koyu renk saçlarda muhteşem oluyor bu renk.
birde mavi makyajdan çok siyah kaleme ağırlık ver bence.çok güzel oluyor öyle.
ceydacım gün ışında karanlık olmayan ortamda çekebilirmisin birazda büyük yüklersen sevinirim
Birde kendi göz rengini koyarsan çok sevinirim:ecrin_bebek:
tuğbacım bebek mavi charm ice bence.
Didoşşşşş dün görünmüyordu ama şimdi görünüyor bende de alkisalkisalkis
Teşekkür ettim bebek mux
icemintlerim geldiopuyorumnanaktan saol wetmancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?