Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Berry yarın çekerim foto. Sen tam olarak ne istiyorsun ki ben onu anlamadım? Daha önce yüklemiştim diye bilerek yüklemedim ben kaydirigubbakcemile3
Hangi ışıkta görmek istiyorsun canım söyle ona göre çekeyim...

geldim canım :)
haftasonu giremedim nete.bendeki azullar senin çift lensli resminden azıcık daha koyu.
burcucum sabret canım bak. ciddi beğeneceksin bi süre sonra.didemde de böyle olmuştu sonra oda bayıldı.bende aynı şekilde.ilk etapta insan alışamıyor.birde sen açık renk lenslere alışmışsın ondan yadırgadın.muhteşem olmuş sende azul.ciddiyim ben çok beğendim.benim saç rengim seninki ile aynı kahve.koyu renk saçlarda muhteşem oluyor bu renk.
birde mavi makyajdan çok siyah kaleme ağırlık ver bence.çok güzel oluyor öyle.

inşallah canım benim :)) artık 3 hafta soora falan alabilirim heralde bambişim almak için tam olarak ne demem gerekiyoo i need unizyme kaydirigubbakcemile3 dsjhfksdhgksjha

:roflol:
şu ocre olanda edwardın gözü gibi :roflol:

Haklısın onu da eklicem şimdii

canım alıntı yapmışsın resmi orda da görünüyo, sen neden göremedin acabaa bilmiyorumkismile

Haklısın canım insan zamanla seviyormuş bu rengi :) bence de siyah kalem ve rimel gayet hoş duruyor..

ceydacım gün ışında karanlık olmayan ortamda çekebilirmisin birazda büyük yüklersen sevinirim
Birde kendi göz rengini koyarsan çok sevinirim:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ceydacım gün ışında karanlık olmayan ortamda çekebilirmisin birazda büyük yüklersen sevinirim
Birde kendi göz rengini koyarsan çok sevinirim:ecrin_bebek:

Eski gün ışığındaki resimlerimi beğenmedin herhalde canım sengözlerimebaksanab
Bir daha çekeyim o ziman :1rolleyes: bayanssulusmile

saol canım sende gule gule kullan azullarını doğallık olarak cor tarafını daha çok sevdım grafıtteden daha doğal dıyebılırım rengıde bayağı yesıl durdu bende yada şimdilik öle bilemiçem ama sevdım..

Gün ışığında mavimsi duruyor canım :) kapalı ortamlarda daha gri yeşil, dışarda mavi gri. sevmene çok sevindim resimlere de bakarız artıkkk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…