- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.361
saol canım sende gule gule kullan azullarını doğallık olarak cor tarafını daha çok sevdım grafıtteden daha doğal dıyebılırım rengıde bayağı yesıl durdu bende yada şimdilik öle bilemiçem ama sevdım..
icemintlerim geldiopuyorumnanaktan saol wetmancım
ayyy heyecanlandımm fotoğraflarını sabırsızlıklar bekliyorum canım inşallah çok çok beğenirsin...
Kızlar bugün charm azullarımı taktım babam ilk defa bi lensime laf etmedi sanırım o bile beğendi :teytey: bu lensler kocaman yaptı gözlerimi :lepi:
süper canım ya çok sevindim iyice içine sinicek zamanla bence :)) charm ın haresini nasıl buldun? gayet doğal değil mii benim de charme azul almak geliyo içimden seni gördükçe :))
cnm ben cor ıce denedimm bana hiç yakışmadı =( galiba ben soloticada istediğim tarzda bir mavi bulamicam .. :çok üzgünüm:
ayyy heyecanlandımm fotoğraflarını sabırsızlıklar bekliyorum canım inşallah çok çok beğenirsin...
Kızlar bugün charm azullarımı taktım babam ilk defa bi lensime laf etmedi sanırım o bile beğendi :teytey: bu lensler kocaman yaptı gözlerimi :lepi:
canım o zaman senin gözlerin çok koyu.açık renklerde bebek mavi duruyo charm ice.
saolun kızlar:Saruboceq: bambam,jenıffer, pinax ,süper star, akitra, burcu, biscuit, sizin başınızın etini yedim walla sora sora özellikle didem, bambam ve burcu tekrar tes. ederim. suan resım çekemıorum makıne yok cekçek telefonda bozulçak zamanı buldu.Zaten albume koymayı bılıorum foto ama en kısa zaman da koyarım.a.s.
ivet bitanem benm gözler çok koyu ..
ben cor ıce denedim gözümde gri durdu ..
hiç yakışmadı yanii bu kadar olur ..
belki saçlar falan siyah benm ondan mı gitmedi tenime bilemiyorum ..
Canım aldın demek lenslerini güle güle kullan seveceğini biliyordum iceminleriiiizemuszemusicemintlerim geldiopuyorumnanaktan saol wetmancım
ben de ice'ı çoook beğeniyorum ama bana yakışmama ihtimali var
O nedenle almıyorum.. Adreselens de deneyen bazı koyu renk gözlü arkadaşlarda lila gibi ya da çok grimsi durmuş.. Ama açık renkli gözlerde harikaaa sanki cor ice daha grimsi bir mavi. charme ice daha bebek mavisi..
saolun kızlar:Saruboceq: bambam,jenıffer, pinax ,süper star, akitra, burcu, biscuit, sizin başınızın etini yedim walla sora sora özellikle didem, bambam ve burcu tekrar tes. ederim. suan resım çekemıorum makıne yok cekçek telefonda bozulçak zamanı buldu.Zaten albume koymayı bılıorum foto ama en kısa zaman da koyarım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?