Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Cnm şimdiden güle güle kullan, zaten çok doğal bir lens ve hemen hemen tüm kullanıcıları çok memnun gibi. Güzel fotoğraflarını bekliyoruz:içelim:

icemintlerim geldiopuyorumnanaktan saol wetmancım

ayyy heyecanlandımm fotoğraflarını sabırsızlıklar bekliyorum canım inşallah çok çok beğenirsin...

Kızlar bugün charm azullarımı taktım babam ilk defa bi lensime laf etmedi sanırım o bile beğendi :teytey: bu lensler kocaman yaptı gözlerimi :lepi:

süper canım ya çok sevindim iyice içine sinicek zamanla bence :)) charm ın haresini nasıl buldun? gayet doğal değil mii benim de charme azul almak geliyo içimden seni gördükçe :))

süper canım ya çok sevindim iyice içine sinicek zamanla bence :)) charm ın haresini nasıl buldun? gayet doğal değil mii benim de charme azul almak geliyo içimden seni gördükçe :))

Sanırım bu lensi satın alanlarda psikolojik olarak ''Azul Etkisi'' denen bir durum yaşanıyor. Önce garipseme, sonra adaptasyon en sonunda da aşkla bağlılık :teytey: Söylemiştim ikinize de çok yakıştı diye. :1hug:

saolun kızlar:Saruboceq: bambam,jenıffer, pinax ,süper star, akitra, burcu, biscuit, sizin başınızın etini yedim walla sora sora özellikle didem, bambam ve burcu tekrar tes. ederim. suan resım çekemıorum makıne yok cekçek telefonda bozulçak zamanı buldu.Zaten albume koymayı bılıorum foto ama en kısa zaman da koyarım.a.s.

Rica ederim canım sağlıkla kullan icemint leri opuyorumnanaktan

ivet bitanem benm gözler çok koyu ..
ben cor ıce denedim gözümde gri durdu ..
hiç yakışmadı yanii bu kadar olur ..
belki saçlar falan siyah benm ondan mı gitmedi tenime bilemiyorum ..

ben de ice'ı çoook beğeniyorum ama bana yakışmama ihtimali var
O nedenle almıyorum.. Adreselens de deneyen bazı koyu renk gözlü arkadaşlarda lila gibi ya da çok grimsi durmuş.. Ama açık renkli gözlerde harikaaa sanki cor ice daha grimsi bir mavi. charme ice daha bebek mavisi..

Son düzenleme:

cnm ben de cor ıce bildiğin vampirella gibi oldu ..
keşke fotosunu çekseydim ..
renksiz gri oldu soluk cam göz gibi =)=)
mesela burcuda güzel duruyo anlamadımki valla neden bana öyle oldu ..
aynı lens ikimizde birlikte taktık burcuyla ona yakışıyor bana bi tuaf oldu mesela mümkün diil benim cor ıce kullanmam ..
sölenene göre charm ıce daha koyu bi mavi tonlardaymışş ..
ama onada cesaret edemem cor ıce maceramdan sora =)=)

kızlar biliyorum konumuzla alakası yok ama sizede sormak istiyorum ..
soleko t-blue kullananınız oldumu ??
bayıldım renge ..
kullanan varsa lütfen nereden alabileceğim le ilgili bilgi ve foto eklerse çok sevinirim ..
lensli fot.paylaşalım dan buldum bu fotoyu ..
kiki kullanıyornmuş foto eklemiş ama ben onu bulamadım =(
şimdi onun fotolarını ekliyorum size ..

SOLEKO T.BLUE

Uploaded with ImageShack.us

kızlar bayıldım ben bu soleko t-blue ya yardım lütfen nereden alabilirim ve gerçekten böylemi duruyor dokusu nasıl bilgisi olan varmıı ..

Kıızmayın bana konuyla alakası yok die lütfennnn =(=(

cnm benm ne demek hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiorz olumunekankayizsmile icine sindi mi lenslerin guzelcim? iisalal cok seversin boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…