Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berrycim sende Burcu'da durduğundan daha mı koyu durdu azullar? lacivertimsi gibi görünüyor sanki. resimde mi öyle çıktı yoksA?

Canım albümüne tekrar baktım. Yakın resimlerinde gayet mavi. lacivert değil. tüm yüz resminde güneşten gözlerin sulanmış sanki renk daha farklı duruyor.

verde marine i bende çok merak ediyorum aslında.. gerçekten güzel renk. yalnız burcunun azulları benimkine göre koyu. eski seri olduğu için ya da charme olduğu için sanıyorum. ama renk olarak ben beğendim

ben azulda hareyi sevmedim bence ncsi daha hoş olabilir yada coru.kumral saça mavi göz çok hoş oluyor zatende charme grafiteyi çok merak ediyorum.charme verde marine arzuda yoktu gelince alıcimm

arkadaşlar sayeniz de azula merak sarıp ,pek bir heveslendim ama siyah gözde duruşu facia olabilir...bilmiyorumkismile
güle güle kullanın...

vetmancım iki üç gündür giremiyorum eklemiş olduğun resim iyice topazio da karar kılmama yardımcı oldu.yardımına ihityacım var

Menatrip canım sanırım senin istediğin renk tonu soloticada topazio bencede çok güzel bir mavi gözü tam açabilen bir mavi koyu durmuyor ve fotoğraflarda nasıl görüyorsan sendede öyle duruyor.Canım tabiki yardımcı olurum daha çok topazio fotoğrafları istersen blog adreslerime bakmanı tavsiye ederim :)Yine soru sorabilirsin çünkü topazio kendi kullandığım renklerden birisi:)

rica ederiz güle güle kullan bol bol foto çek a.s.

akitra cnmm kiki nin fotolarını sen eklemiştin dimi soleko lensler sayfasına ..
bana yardımm et nereden bulabilirim bu soleko lensleri ?? bi fikrin var mı cnm ??
bide kiki adlı üyeye nasıl ulaşabilirim ??
takmış durumdayımm daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…