Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ceydacım crystalin lens kabından fotosunu ekliyebilirmisin.
Berrycim ben n.c grafite kullanıyorum.evet n.c de koyu pek belliolmuyor kapalı ortamda bilgin olsun canım azulda öyleyse bende vazgeçtim şimdi.ama grafitenin mavisi bana daha hoş geldi azulunkinden

çok teşekkürler kızlar yarın gelicek inşallah melim sıra çıt çıtta.ben zaten nc değil cor veya charme grafite düşünüyorum .coru tatlı bir mavi oluyor.akitracım gözüm orta kahve benim opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben hidrocor grafite aldım hiç olmadı ya gözlerim koyu olduğu içinmi oldu bilmiyorum o kadarda para verdim elimde kaldı valla. bence denemeden almak gerçekten çok riskli. isteyen arkadaş varsa bana yazsın.

Berry mel mel melll hihoyyyt hihoyyyt
apex cor grafite den neden memnun kalmadığını çok merak ediyorum ben de :S çok üzüldüm beğenmemene canım ama numarasızsa satarsın merak etme.. tabi biraz zarar ederek..

AAAAAAAA ne guzel yasasin mell mell hihoyyyt bol foto isteriz berrycim. super secim gule gule kullan cnm benm!bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Didemcim simdilik bir sorun yok temizledikten sonra bir gün taktim, gayet rahatti :) umarim hala iyidirler. Bu arada ocrelerimi de temizledim nolur nolmaz diye onlarda tertemiz simdi takilmayi bekliyolar :))

Didemcim simdilik bir sorun yok temizledikten sonra bir gün taktim, gayet rahatti :) umarim hala iyidirler. Bu arada ocrelerimi de temizledim nolur nolmaz diye onlarda tertemiz simdi takilmayi bekliyolar :))

bahar temizligi kaydirigubbakcemile2 heheheheh. ay cnm benm nasil sevndm duzelmesine şakkıdı

Cok güzel Berry bundan daha iyi bi secim yapamazdin bana göre! Charmin sende durusunu bildigim icin söylüyorum :) cok cok güzel olucak.

ay sağol zuzaylı zekiye olucam koca gözlü ama kalem çekince falan hoş duracak.almamda zaten senin didemin yorumları etkili oldu..açık bir ton için arzu nc önerdi ama gizemli bir havası olsun istedim renkten ziyade göz şeklinin hoş durmasını istedim bu arada imza kısmına blog adresimi yazmak istiyorum nasıl yapabilirim

Acik mi durur diyosun? :) yok zaten cor ice olmazsa baska bi mavi tonu düsünmüyorum. Ama bambamda durdugu gibi duracagini bilsem, tereddüt etmem hic. Bende cok acik durabileceginden korkuyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…