Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

CADIARZU cnm cok öncedendi nereden aldı o arkadas hatırlamıyorum
ama nette satan bi kaç site vardı galiba istersen googleda bi arattır

foto koyarım bol bol valla isteyin yeter

isteriz isteriz

Arkadaşlar merhaba bende naturel colors mel aldım ama takamıyorum :S ilk defa lens kullancam ama takmakta çok zorlanıorum :s :çok üzgünüm:

merhaba didemcim ben yakında resim koymaya çalışırım tabikide ama bence benim gözüm çok koyu olduğu için boğdu resmen böyle koyu gri gibi durdu saçma bişi oldu yani hiç beğenmedim ben biraz mavi yi andırsın istemiştim ice kadarda sırıtmasın diye almıştım ama olmadı. evet dediğin gibi satmayı düşünüyorum elimde aylarca kalmasın beklemesin birinin işine yarasın diye fiyatını uygun tutucam zaten. düşünen varsa 75 liraya kapıda ödemeli gönderebilirim lensi alınca ücreti postacıya öder. bence uygun bir fiyat bende artık denemeden almamak için beğenmeyen satmayı düşünen arkadaşlardan almayı düşünüyorum takasta olabilir. esmeralda yada mel düşünüyorum artık. belki ice de olabilir. takas düşünen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler.

kızlar siyah(çok koyu kahve) gözde cor grafite nasıl olur?
bu hatun da koyu gözlü ve cor grafite var gözünde..
ama apex mesela koyu gri durdu gözümde yazmış bilmiyorumkismile
biri el atabilir mi lütfen kaydirigubbakcemile5
ben resimdeki gibi dursun istiyorum

pandoracım bu cor ice'a benziyo bilmiyorumkismile

Kızlar merhaba.

Bende natural colors mel var. 1 ay önce aldım ve yorumlar harika eğer becerebilirsem gözümde duruşunu da koyacağım. Saçlarım platin sarı ve cildim bronz. Meller çok doğal duruyor ama ben bazen biraz daha iddialı bir renk mi alsaydım diye düşünüyorum. Eğer quartzosundan sıkılmış olanlar varsa bana satabilirler mi? Şimdi nasıl duracağını bilmediğim için sıfırdan almak istemiyorum. opuyorumnanaktan

pandoracım benım cor grafıtte fotolarına baktınmı bulanık grafıtteler sen bılırsın tabii ama ice daha iidir bence

canım baktım ,senin gözlerin benden bayağı açık ...sana quartzoları çok yakıştırdım ben...
ben vetmandaki cor grafite duruşuna hayranım ,yeni serinin olanlar yani...

bu arada yeni seri cor grafitelerinden sıkılıp satmak isteyen olursa görüşelim ...yerimseniben

bence graphite ice çok açık bir renk bende 3.lensimi cor graphite alıcam ALBÜMÜME BAKIN MELİM YENİ GELDİ,
Arzu çooook teşekkürler çok başının etini yedim ama çok beğendim denediğim charme mele göre yeni serinin pupili kesinlikle daha DAR,bu mel daha sarımtrak daha az yeşil oldu BAYILDIMMMMMM

benımkı yeni seri canım sen genede wetmana sor istersen ama dediğim net bi renk değil grafıtteler ben daha önce grafıtte asığıydım mavi grı lens çok sewerım ama husrana uğrattılar beni maalesef aradığım mavi lensi bulamadım..

betty'cim vetman a danıştım ...
onun albümündeki cor grafite yeni seri cor garfite imiş ,dolayısyla benim istediğim ton ...
benim gözler vetman dan 1 ton daha koyu yanılmıyorsam ...
ıce a baktım ama odaha çok gri ağırlıklı ,dolayısyla benim siyah gözümde tam gri durulabilir endişem var ...

berry albüme baktım ...
çok hoş olmuş , çok doğal ...lens denemeyecek kadar hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…