Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu çooook teşekkürler çok başının etini yedim ama çok beğendim denediğim charme mele göre yeni serinin pupili kesinlikle daha DAR,bu mel daha sarımtrak daha az yeşil oldu BAYILDIMMMMMM[/QUOTE]
Rica ederim Berycim güle güle kullan tabiki meller yenilendi yeni serinin daha güzel olduğunu söylemiştim güle güle kullan :))

Evt seninkilkeride 3-4 ay önce göndermiştim ama yeni seriydi betybluescim ama sanırım sen daha açık bir mavi bekliyordun grafitlerden.Icemintleri çok begendiğini söylemiştin fotoğraf ekledinmi ıcemşintlerle betycim ben kaçırdımmı:)

bundan soraki lensim sanırım büyük ihtimalle charm erisinden olaacak ..
corlarında bütünleşmesi harika aslında ..
iyice kafam karıştı hepsindende alasım geldi.
aklinialirimsmile

Kızlar bir arkadaştan hidrocor grafite aldım. NC mellerden sonra nasıl duracak bilmiyorum. Netten çokta emin olamadım. Ben grimsi bir mavilik istiyorum ama bu biraz lacivertimsi geldi bana. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ???? benim gözlerim açık kahverengi NC mellerle yeşil sarımsı oluyor. Nasıl duracak sizce??

evet sende melleneceksin sanırım.mavi tonları nasıl dırur bizim gözde sen charme ice veya grafit denemişmiydim adrese lenste

Berry gözler harika lenslerde harika olunca sonuç mükemmel oluyor işte opuyorumnanaktan ben sana hep dedim charm ın haresi doğal diye. harika durmuş çok beğendim çok yakıştırdım. güle güle kullan. charme mellerimi özledim ya..

Bambişim kesinlikle katılıyorum sana mel bence de soloticanın en başarılı rengi zemuszemus

Merhaba kızlar özlemişim valla hepinizi yaz dönemi pek giremiyorum nete çok da ilerlemişsiniz hepsini okuyamadım ama fotolara baktım hepiniz güle güle kullanın...

Didemcim azullarına bayıldım harika olmuş senin gözlerinde...açık tabanlarda bazen fazla sırıtıyor ben de azulu hiç aklımdan geçirmemiştim ama bayıldım bu arada Burcuma da çok yakışmış onda daha koyu durmuş sanki ya da çekimden kaynaklanıyor...Güle güle kullanın ikiniz de...

Bettycim icemintlerin çok hoş fotolarda baya mavimsi çıkmış şaşırdım güle güle kullan...

Berrycim mellerin çok güzel olmuş sen de güle güle kullan bu arada ben sana azulları da yakıştırdım bundan sonra bir de mavi almalısın...Bu arada birşey soracağım canım senin mellerin şişesindeki numara kaç seninkiler de baya koyu geldi bana halbuki gözlerin çok koyu değil...Benim mellerim çok açık duruyor ya niye öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…