- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.461
Benimki de 38 alla alla ben anlamadım bu işi fotoğraf çekimlerinden mi acaba bilemedim ama benimkiler sizinkilerden bayaa açık...
Ben de graphite istiyorum ya ama charm mı cor mu karar veremiyorum ne dersiniz kızlar?
fotolarda koyu çıkıyor bambişim değilmi aynayı alıyorum müthi yeşilimsi ela bir renk ama ışık etkili ....mmsizmm resim koyarmısın bakalım.bence açık için cor daha koyusu için charme al.senin meller nc ve son kullanım tarihi ne HAE
kızlar size katılıyorum ,aynı durum bende de var ....
resimlerde daha koyu çıkıyor birçok modda denememe rağmen ...
ama aynayı alıp balkona çıktığımda resimden daha açık ve canlı ,parlak bir ton görüyorum ...
bu anlamda diyebiliriz ki fotolar ne yazık ki birebir değil ,1-2 ton koyu görüntüsünü veriyor,reelin ...
hatta bugün diğer makinemle denedim pikseli daha yüksek olanla ,oda birebir değil gibi ama daha yakın normal duruşuna...
Bak canım bu flashlı resim ama aynen böyle açık zeytin yeşili duruyor bende...Benimkiler nc değil charm mel 2015 son kullanma tarihi de...
Sağol tatlım evet flashlı elbette farklı ama ben gerçek görüntüsüne bunlar daha yakın diye koydum bakalım berry de flash lı koyarsa bakarız şimdi çıktı herhalde...Ya lotlar aynı ama bilmiyorum canım ya ben hiç benimkiler kadar açık charm mel görmedim kimsede bir Ceydanınki benimkine yakındı acaba tabanlarımız çok mu farklı :uhm:
nc mel yeni seri -
gün ışığı flaşsız....
oda ışığı flaşsız
gün ışığı flaşlı -makyajlı (farklı bir foto makinesi görüntüsü ile)
değerlendirmeler bunlara görede yapılmalı arkadaşlar ...
evet canım göz koyulaştıkça yeşillik artıp koyulaşıyor gibi haklısın ...pandora tam yeşil sende göz koyulaştıkça yeşile bakıyor bambam ve bende daha sarımsı yeşil.mesela okyde sarımtralk yeşil oluyor.flaşlı değerlendirmemek lazım flaşsız resim eklermisin
Evet Pandora sende meller yemyeşil duruyor verde gibi sanki koyu gözde meller yeşil , graphiteler masmavi duruyor... Berry benim gözler mi koyu seninkiler mi bilmiyorum ama benim meller sarıya daha yakın sanki...
zemuszemus ay allahim ne guzel bi yesil olmus boole bunnar Pandoracim ya. masalla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?