Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Benimki de 38 alla alla ben anlamadım bu işi fotoğraf çekimlerinden mi acaba bilemedim ama benimkiler sizinkilerden bayaa açık...
Ben de graphite istiyorum ya ama charm mı cor mu karar veremiyorum ne dersiniz kızlar?

Benimki de 38 alla alla ben anlamadım bu işi fotoğraf çekimlerinden mi acaba bilemedim ama benimkiler sizinkilerden bayaa açık...
Ben de graphite istiyorum ya ama charm mı cor mu karar veremiyorum ne dersiniz kızlar?

cnm foto makinesi ve isik farkindandir die dusunuorm eh goz tabani da etkilio ama lensler benmde olduklarindan fotolarda koyu cikio gordugum gibi cikaricam die canm cikio ama tam yansimio genelde ( HAE

berry canım cok hoş bi renk olmus
sende görmek daha güzel oldu merakımı giderdim göz renklerimiz aynı sayılır :):))
aşırı doğal yeşilide cok sakin cok hoş güle güle kullan yerimseniben

fotolarda koyu çıkıyor bambişim değilmi aynayı alıyorum müthi yeşilimsi ela bir renk ama ışık etkili ....mmsizmm resim koyarmısın bakalım.bence açık için cor daha koyusu için charme al.senin meller nc ve son kullanım tarihi ne HAE

evt cnm benm aynen oole ben de aynada bakiorm daha acik cekiorm fotosunu koyulasio yaa ohaoldumsmile

Bak canım bu flashlı resim ama aynen böyle açık zeytin yeşili duruyor bende...Benimkiler nc değil charm mel 2015 son kullanma tarihi de...

Eklentiler

• $DSCF3890crop.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCF4005crop.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 38
kızlar size katılıyorum ,aynı durum bende de var ....
resimlerde daha koyu çıkıyor birçok modda denememe rağmen ...
ama aynayı alıp balkona çıktığımda resimden daha açık ve canlı ,parlak bir ton görüyorum ...
bu anlamda diyebiliriz ki fotolar ne yazık ki birebir değil ,1-2 ton koyu görüntüsünü veriyor,reelin ...

hatta bugün diğer makinemle denedim pikseli daha yüksek olanla ,oda birebir değil gibi ama daha yakın normal duruşuna...

Bak canım bu flashlı resim ama aynen böyle açık zeytin yeşili duruyor bende...Benimkiler nc değil charm mel 2015 son kullanma tarihi de...

kesinlikle pandoracim katiliorm yani zaten bu otomatik makinelerde genel olarak biraz koyu cekme durumu var hele ki boole ufak farklari anlamaya calistigimizda daha zor oluo durum. isik da cok farkedio makine ayarlari da. ben de cok farkli denedim icelari biraz benzer cikarabildim ama gene de reelde cok daha iiler bence. hele ki meller olduklarindan hem daha az doal hem de daha koyu cikiorlar nedense.

MimSzzzN senin mellerde cok sahane ya super :) flashla cekince de farkli cikio lensler gene.
Berrycim sen de flashli var mi? onlari karsilastirabiliriz. Belki de boyama farki vardir kizlar ama lotlar da ayni dimi? CADIARZU

ben size bugün denediklerimden yükleyim kızlar nc mel flaşlı ve flaşsız olarak ama şunuda göz öünde bulunduurn 1-2 ton koyu çıkıyor resimlerken ...

Sağol tatlım evet flashlı elbette farklı ama ben gerçek görüntüsüne bunlar daha yakın diye koydum bakalım berry de flash lı koyarsa bakarız şimdi çıktı herhalde...Ya lotlar aynı ama bilmiyorum canım ya ben hiç benimkiler kadar açık charm mel görmedim kimsede bir Ceydanınki benimkine yakındı acaba tabanlarımız çok mu farklı :uhm:

nc mel yeni seri -
gün ışığı flaşsız....

oda ışığı flaşsız

gün ışığı flaşlı -makyajlı (farklı bir foto makinesi görüntüsü ile)

değerlendirmeler bunlara görede yapılmalı arkadaşlar ...

Son düzenleme:
pandora tam yeşil sende göz koyulaştıkça yeşile bakıyor bambam ve bende daha sarımsı yeşil.mesela okyde sarımtralk yeşil oluyor.flaşlı değerlendirmemek lazım flaşsız resim eklermisin

Evet Pandora sende meller yemyeşil duruyor verde gibi sanki koyu gözde meller yeşil , graphiteler masmavi duruyor... Berry benim gözler mi koyu seninkiler mi bilmiyorum ama benim meller sarıya daha yakın sanki...

aa aslinda hakli olabilirsin flashli daha yakin olabilir. sahane gorunuor cnm :) ben suana kdr eklenen mellerden begenmedigim yok diyebilirim ya her goze cok yakisio bence.
evt bakalim berry de flashli eklerse karsilastiririz. :) ya da sen flashsiz eklersen daha ii kaarsilastirilir.
bu arada kizlar sanirim buna ben de katiliorm goz koyulastikca meller yesil ton oluo taban acildikca sariya bakio. cunku mellerin pikselleri sari sari. koyu kahve ile birlesince yesil bal rengi tonu ile birlesince daha sarimsi bi yesil cikio ortaya. ben de reelde nasildi bu kdr yesilmiydi meller unutmaya basladim ama fotolarda baya sari cikti benm sanirm. hatta herkes cok sari fln demisti. goz tabanimda delicesine acik bi kahve deil aslinda ya.
ben eklemistim sanirim onceden topikte bunu ama simdi karsilastirmak icin ekleyim dedim.

burada sol nc mel sagda charme mel var kizlar. cok isikli bir ortam deildi acikcasi cektigimiz yer. bir de fotodakinden daha yesil duruodu die dusunuorm ceyda da oole dusunmustu ama fotolarda cikan hali boole genelde.

bu biraz daha benzio reeldeki haline sanirim ?? - nc mel

Son düzenleme:

zemuszemus ay allahim ne guzel bi yesil olmus boole bunnar Pandoracim ya. masalla :)

pandora tam yeşil sende göz koyulaştıkça yeşile bakıyor bambam ve bende daha sarımsı yeşil.mesela okyde sarımtralk yeşil oluyor.flaşlı değerlendirmemek lazım flaşsız resim eklermisin
evet canım göz koyulaştıkça yeşillik artıp koyulaşıyor gibi haklısın ...
bu arada ilk resimler flaşsız canım makyajsız olanlar...

Evet Pandora sende meller yemyeşil duruyor verde gibi sanki koyu gözde meller yeşil , graphiteler masmavi duruyor... Berry benim gözler mi koyu seninkiler mi bilmiyorum ama benim meller sarıya daha yakın sanki...

canım bende yeni seri cor grafite istiyorum şimdi ama endişeliyimde olmaz diye ,bakalım ...

zemuszemus ay allahim ne guzel bi yesil olmus boole bunnar Pandoracim ya. masalla :)

tşk ederim bambam yerimseniben
ama reelde çok daha doğal ve hoş bir tondalar aslında ,ben hala reeldeki o güzelliği yansıtamadım bir çoğumuz gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…