Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bambam ben ayırt bile edemiyorum nc ve cahrm meli ,birbirine çok yakın ve benzerler ..
çok hoş olmuş,sizlerde ela2ya da çalıyor,benziyor meller açık tabanlarda...

Flashsız hali bu canım...Bambiş harika olmuş çoooooooook beğendim bir an önce mel almalısın ama dürüst olmak gerekirse sana mavi çok yakışıyor aslında şöyle bir azul mu alsan :)))

Son düzenleme:
kızlar benim ve sizin melleri kıyaslayınca ,cor grafite yani istediğim lens bende azul gibi duracak sanırım sempatiksalakcinniyine de belli olmaz..demekki ben azul alsam bende bar bar bağıracak ...ohaoldumsmile
yanılıyor olabilirim tabii...

bambam ben ayırt bile edemiyorum nc ve cahrm meli ,birbirine çok yakın ve benzerler ..
çok hoş olmuş,sizlerde ela2ya da çalıyor,benziyor meller açık tabanlarda...

ay sorma tatlim ya ben de ayirt edemiorm nc ile charme hala daha zoomlayip bakiorm fotolarda nc mi idi charm mi idi die :S eger solotica azcik bile olsa milim hatta capini daraltir ise ben kullanamam herhalde kucuk gelir eyvahedigeldismile uc ucuna oluo resmen.
cok tesekkur ederim cnm benm ama sende cok guzel bi yesil tonu cikio ortaya opuyorumnanaktan

Flashsız hali bu canım...Bambiş harika olmuş çoooooooook beğendim bir an önce mel almalısın ama dürüst olmak gerekirse sana mavi çok yakışıyor aslında şöyle bir azul mu alsan :)))

ay cnm ben bu haline de bayildim sahane yaa!!! senin gozlerin de acikmis cnm ya :) aaa hadi ya sen maviyi mi daha cok yakistirdin. aslinda albumumde tam yuz bi foto var gordun mu onu? bir gozumde cor ice dierinde nc mel var. oyyy ben cok mavici deilim aslinda ya azul beni asar cor ice bile baya mavimsi gelio bana. crystal dusunuorm yesil isiltili die hihihii. ama cok cokkkkk tesekkur ederim cnm a.s.:asigimlumunekankayizsmile

Ben resimleri yanyana koyup baktım tatalım aslında elbette makine farkı çok belli ten renklerinde bile ama sadece gözlere bakarsak sanırım benim gözlerim bambiş seninkine daha yakın berry nin fotoları koyu duruyor...

Canım benim albümünü takip ediyorum :) Tabi ki tercih meselesi ama ben yeşili esmerlere maviyi sarışınlara çok yakıştırıyorum ve maviyi de çok seviyorum sırf onun için saçlarımı boyatacağım galiba ama korkuyorum açık renkten sürekli dipboyadan :S
Yüzün çok güzel çok tatlısın sarışınsın ne bileyim sanki mavi daha hoş olur dedimdi...

bambam ben sendeki ıceları görmüştüm ve fazlasıyla beğendim ,sana çok yakışıp çok farklı bir hava katmış ...

bu arada sizce cor ıce bende nasıl olur kızlar ?
cor ıce mı almalıyım grafite mi ?
mavi yoğunluklu grili de olabilir tam mavide olabilir istediğim bu tonlar ,ne dersiniz..

mimssszn sanırım senin gözlerin bambam dan az daha koyu ,resimlerden öyle anlaşılıyor..
sanada çok yakışmış mel ...

Teşekkür ederim Pandora bildiğim kadarıyla ice lar koyu gözde lilaya dönük bir renk oluyormuş yani pek beğenmiyor insanlar koyu gözde ice ı ama graphiteyi koyu göz olarak vetmanda gördüm şahaneydi tamamen masmavi bence graphite almalısın...

ben de senin koydugun fotoda bendeki durusuna benzettim cnm benm fotolarda daha sarimsi cikti ama az daha yesildi sanki. berrynin de acik aslinda da makine ve isik farkedio sanirim. ay o zmn tabanlar ayni ise ona gore takip edelim benzer durucaktir lensler hihihi kaydirigubbakcemile5

ay cnm benm ne guzel seyler yazmissin cok kibarsin cok tesekkur edrim :kedi: mavis olarak en cok sanirim ice benm icin. ben gri hatta yesil gri seviorm.
bu arada sacini diplerini az daha koyu kumral yapip uclarini acik yaparsan dip gelse de cok surekli yaptirmak durumda kalmazsin ben de simdi o tarz bisi yapmaya calisiorm kaydirigubbakcemile5

evet bende okumuştum bunu ,o yüzden tırstım ...
ben zaten grafitenin vetman da duruşuna hayranım ,o da benden 1-2 ton açık tabanlı,bende de mavi durur sanırım ..ama eski seri grafiteler koyu gözde füme duruyormuş..yeni seri almam gerek ...
:smiley-cool:

cnm benm cok tesekkur ederim :) simaricam kizlar cok teskur ederim opuyorumnanaktan cok tatlisiniz.
pandoracim ya pek takmiorm bu ara icelari mellerin hayaliyle takiliorm hehehe. bana gelir oole arada bi sure sonra hep takarim fln nese sempatiksalakcinni
cnm ice koyu gozde lilaya donebilior sanirim bi arastir istersen tatlim. bilmiyorumkismile

Canım benim öylesin ama çok şirinsin O zaman senin rengin icemint ve sana eminim çok yakışır...Saçlarımı evet dediğin gibi birkaç ton istiyorum bakalım cesaretim gelsin yerimseniben

Pandora canım vetmandan alıyorsan eğer o sana yeni seri gönderir ama çok tereddütlüysen deneme imkanı bulursun belki...

canım ben bu kez 2.el almayı tercih ediyorum...
aslında ben ilk daha alırken grfaite alıcaktım ama riskli idi o renk gözüm için ..
en az riskli nc mel olarak karar verip nc mel aldım ... bu kez deneyip satan ,az süre kullanıp satan arkadşalrdan edinmeyi düşünüyorum ..

MimSzzzN cnm benm cok tatlisin sen de cok mersi :1hug: icemint veya crsytal ben de dusunuorm hihihi. guclubacismile

tşk ederim bambamcım kaydirigubbakcemile5
sorarım vetman'a..

rica ederim tatlim ne demek olumunekankayizsmile

bence en açık bambam sonra benim gözüm mel gün ışığında sanki benden koyu durmuş mimssnz.senin gözler koyu ile orta kahve arası canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…