- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.481
bambam ben ayırt bile edemiyorum nc ve cahrm meli ,birbirine çok yakın ve benzerler ..
çok hoş olmuş,sizlerde ela2ya da çalıyor,benziyor meller açık tabanlarda...
Flashsız hali bu canım...Bambiş harika olmuş çoooooooook beğendim bir an önce mel almalısın ama dürüst olmak gerekirse sana mavi çok yakışıyor aslında şöyle bir azul mu alsan :)))
Ben resimleri yanyana koyup baktım tatalım aslında elbette makine farkı çok belli ten renklerinde bile ama sadece gözlere bakarsak sanırım benim gözlerim bambiş seninkine daha yakın berry nin fotoları koyu duruyor...
Canım benim albümünü takip ediyorum :) Tabi ki tercih meselesi ama ben yeşili esmerlere maviyi sarışınlara çok yakıştırıyorum ve maviyi de çok seviyorum sırf onun için saçlarımı boyatacağım galiba ama korkuyorum açık renkten sürekli dipboyadan :S
Yüzün çok güzel çok tatlısın sarışınsın ne bileyim sanki mavi daha hoş olur dedimdi...
evet bende okumuştum bunu ,o yüzden tırstım ...Teşekkür ederim Pandora bildiğim kadarıyla ice lar koyu gözde lilaya dönük bir renk oluyormuş yani pek beğenmiyor insanlar koyu gözde ice ı ama graphiteyi koyu göz olarak vetmanda gördüm şahaneydi tamamen masmavi bence graphite almalısın...
bambam ben sendeki ıceları görmüştüm ve fazlasıyla beğendim ,sana çok yakışıp çok farklı bir hava katmış ...
bu arada sizce cor ıce bende nasıl olur kızlar ?
cor ıce mı almalıyım grafite mi ?
mavi yoğunluklu grili de olabilir tam mavide olabilir istediğim bu tonlar ,ne dersiniz..
canım ben bu kez 2.el almayı tercih ediyorum...Canım benim öylesin ama çok şirinsinO zaman senin rengin icemint ve sana eminim çok yakışır...Saçlarımı evet dediğin gibi birkaç ton istiyorum bakalım cesaretim gelsin yerimseniben
Pandora canım vetmandan alıyorsan eğer o sana yeni seri gönderir ama çok tereddütlüysen deneme imkanı bulursun belki...
kızlar bu arada yeni seri ile eski seriyi nasıl ayırt edebiliyoruz....?
tşk ederim bambamcım kaydirigubbakcemile5cnm benm yannis bilmiorsam son kullanma tarihi 2015 olanlar yeni seri. ama vetman daha ii bilir tabi ona da danis istersen cnm kaydirigubbakcemile5
Canım benim öylesin ama çok şirinsinO zaman senin rengin icemint ve sana eminim çok yakışır...Saçlarımı evet dediğin gibi birkaç ton istiyorum bakalım cesaretim gelsin yerimseniben
Pandora canım vetmandan alıyorsan eğer o sana yeni seri gönderir ama çok tereddütlüysen deneme imkanı bulursun belki...
tşk ederim bambamcım kaydirigubbakcemile5
sorarım vetman'a..
pandora çok hoş olmuş.sanki cor serisi gibi duruyor ama.hare belli diil hiç.nc mel yeni seri -
gün ışığı flaşsız....
oda ışığı flaşsız
gün ışığı flaşlı -makyajlı (farklı bir foto makinesi görüntüsü ile)
değerlendirmeler bunlara görede yapılmalı arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?