Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bambamcım ne güzel kirpiklerin var senin ya !
maşşallah

mel çok yakışmış.ama sende doğal hare olduğundan nc düşünebilirsin.

Off kızlar canım mel istedi gerçekteeen hem de çok acilllll kaydirigubbakcemile2 keşke cor mel alan birileri de olsaydı yaa :gitme:

Mimssszn canımmmm hoş geldinn opuyorumnanaktan bayadır yoktun sen.hala mellerini açık bulduğun için pek takmıyor gibisin.. ama gerçekten çok yakışıyor canım ne güzel işte açık dursun :))) ben de açık ton dursun diye cor mel düşünüyorum ama charme da alabilirin n.c de sempatiksalakcinni söz konusu mel olunca seçim daha zor oluyor 3 seri de birbirinden güzel

Pandora yeni makinenle resimler eklemişsin çook tatlı bir renk olmuş meller sen de :)) açıkçası ilk defa bu kadar yeşil mel görüyorum. hiç ela değil gibi tamamen yeşil ama çok soft canım harika durmuş çok beğendim gerçekten Bu arada grafite açık renk gözlerde daha gri ağırlıklı dururken koyu gözlerde mavi ağırlıklı duruyor. Yalnız açık bir ton bekleme bence.. koyu bir tondur grafite. azula gelince azul açık renk gözlerde daha açık mavi koyu gözlerde daha koyu mavi duruyor bence. göz rengi açıldıkça daha belirgin bir ton çıkıyordur diye tahmin ediyorum :))

Berry albümünde bütün fotolara hayranlıkla baktım valla hepsine de yorumumu yaptım tekrar söliyim çoooook beğendim canım harika olmuşsun a.s. sağlıkla kullan..

Bambişim canım benim mellerin hepsi sen de şahane bence de bir sonraki tercihin mel olmalı :)))

Biscuitim ben de gözümün dışına sürmek istiyorum ama çok kalın sürebildiğim için yakışmıyor. Sürme de hiç kullanmadım ben bilmiyorumkismile hangi markadan alıyım ben? aynen gözümün altında buğulu bir görüntü olsun ama keskin bir kalem olmasın istiyorum.

Kızlar bir ihtimal mel sipariş edebilirim. Ama seride karar veremiyorum. Rica etsem çok acil bana ne tavsiye edersiniz yazar mısınız? Hepinizin görüşü benim için çok önemli a.s. Ben %40 charme mel, %40 cor mel, %20 n.c mele şans veriyorum. Az çok benim göz rengimi ten rengimi saç rengimi falan biliyorsunuz. Önerilerinizi alıyım lütfen hemen

canım guerlain'in var birde yves rocher.
ben yves rocher kullanıyorum.çok kolay uygulaması.
sürme bulamazsan diorun siyah kalemini al.kalemi sürüp diğer taraftaki fırçası ile dağıtıyorsun.

charm mel tabiki :)

Kızlar ne çok yazmışsınız yaa takip etmekde zorlandım :) didemcim charm al en güzel charm

Tubişim bende cor ocre'yi merak ediyorum

evet yaa ocreyi bende çok merak ediyorum. Kullananlar çok beğeniyor.. kızlar melde yine charme tercih edicem sayenizde kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…