- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.501
aa aslinda hakli olabilirsin flashli daha yakin olabilir. sahane gorunuor cnm :) ben suana kdr eklenen mellerden begenmedigim yok diyebilirim ya her goze cok yakisio bence.
evt bakalim berry de flashli eklerse karsilastiririz. :) ya da sen flashsiz eklersen daha ii kaarsilastirilir.
bu arada kizlar sanirim buna ben de katiliorm goz koyulastikca meller yesil ton oluo taban acildikca sariya bakio. cunku mellerin pikselleri sari sari. koyu kahve ile birlesince yesil bal rengi tonu ile birlesince daha sarimsi bi yesil cikio ortaya. ben de reelde nasildi bu kdr yesilmiydi meller unutmaya basladim ama fotolarda baya sari cikti benm sanirm. hatta herkes cok sari fln demisti. goz tabanimda delicesine acik bi kahve deil aslinda ya.
ben eklemistim sanirim onceden topikte bunu ama simdi karsilastirmak icin ekleyim dedim.
burada sol nc mel sagda charme mel var kizlar. cok isikli bir ortam deildi acikcasi cektigimiz yer. bir de fotodakinden daha yesil duruodu die dusunuorm ceyda da oole dusunmustu ama fotolarda cikan hali boole genelde.
bu biraz daha benzio reeldeki haline sanirim ?? - nc mel
şahane !
gözünün içine kalem çekme bence.dışna hafifçe çekersen daha güzel olur.
dışına çekmeyi becersem bi çok kalın çekiyorum o yüzden içine çekmek kolay geliyor:kedi:
Biscuitim ben de gözümün dışına sürmek istiyorum ama çok kalın sürebildiğim için yakışmıyor. Sürme de hiç kullanmadım ben bilmiyorumkismile hangi markadan alıyım ben? aynen gözümün altında buğulu bir görüntü olsun ama keskin bir kalem olmasın istiyorum.
Kızlar bir ihtimal mel sipariş edebilirim. Ama seride karar veremiyorum. Rica etsem çok acil bana ne tavsiye edersiniz yazar mısınız? Hepinizin görüşü benim için çok önemli a.s. Ben %40 charme mel, %40 cor mel, %20 n.c mele şans veriyorum. Az çok benim göz rengimi ten rengimi saç rengimi falan biliyorsunuz. Önerilerinizi alıyım lütfen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?