Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bende mel sipariş etmiştim ancak bi karışıklıktan dolayı mel yerine ocre gelince=) bende değiştirmeyip ocreyide merak ettiğim için onu almaya karar verdim bende meraktayım ama güzel elamsı bi renk oldğunu düşünüyorum koyu kahve gözü olupta ocre kullanan varmı vetmana baktım çok güzel duruyor gerçekten buarada vetmana bikez daha burdan ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruma.s.

canım güzel bir karışıklık olmuş ...ocre bana göre çok özel bir renk...
herşeyde bir hayır vardır...resimlerini 4 gözle bekliyorum ..koyu gözlü biri olarak ..
güle güle kullan opuyorumnanaktan

pandora çok hoş olmuş.sanki cor serisi gibi duruyor ama.hare belli diil hiç.

evet hareler belli belirsizduruyor bende ama hiç görünmüyorlar değil reelde:)

didemcim bende elamsılık hiç yok evet ..tamamen yeşillik hakim ..sıra mavi de bakalım ...araştırmaya devam :)

berry nin charme mellerinden sonra ben de charme almayı düşünmeye başladım :))

:lepi:

canım güzel bir karışıklık olmuş ...ocre bana göre çok özel bir renk...
herşeyde bir hayır vardır...resimlerini 4 gözle bekliyorum ..koyu gözlü biri olarak ..
güle güle kullan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bende çok merak ediyorum ocreyi ama aklımda melde var tabiki 2.lensim mel olucakkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım inş güzel doğal bir renk çıkar ortaya gözlerim oldukça koyu çünkü nc serisinden canım=)

Ben de arkadaşlara katılıyorum. Ocre çok cazibeli bir renk... Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan canım :))

pinax şimdi baktım albümüne senin kendi göz renginde çok güzel lens takmana gerek bile yok=)ocrede çok güzel durmuş çok beğendim ama benim gözlerm koyu kahve bakalım nsıl durucak merak içinde bekliyorum

Didemcim hoşbulduk hayatım evet yaz dönemi pek giremedim ama hemen her sayfaya baktım şu iki günde :) Berrycim bilmiyorum ancak yanyana gelip karar verebiliriz sanırım ama fotolar yanıltıyor işte ben sizin resimlerinizi çok beğeniyorum ama aynaya baktığımda çok sarımsı geliyor bana meller o yüzden Didemcim alışamadım ya pek takmıyorum :)
Bence kesinlikle charm mel almalısın Didem ben ilk sende beğenmiştim ama azulları da atma bir kenara o da çok güzel beyaz teninle...

canım belki ocre senin rengin olabilir daha koyu bir gri ela tonu gibi :) inşallah yeni meller ben de daha açık durur yaa :) daha sipariş vermesemde

Son düzenleme:
Didemcim ocreyi hiç düşünmedim aslında açık renge karşı değilim ama bende sarımsı duruyor gibi geliyor meller bana belki de mavi yakışıyordur onu da deneyeyim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…