- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.521
evet yaa ocreyi bende çok merak ediyorum. Kullananlar çok beğeniyor.. kızlar melde yine charme tercih edicem sayenizde kaydirigubbakcemile2
canım güzel bir karışıklık olmuş ...ocre bana göre çok özel bir renk...kızlar bende mel sipariş etmiştim ancak bi karışıklıktan dolayı mel yerine ocre gelince=) bende değiştirmeyip ocreyide merak ettiğim için onu almaya karar verdim bende meraktayım ama güzel elamsı bi renk oldğunu düşünüyorum koyu kahve gözü olupta ocre kullanan varmı vetmana baktım çok güzel duruyor gerçekten buarada vetmana bikez daha burdan ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruma.s.
pandora çok hoş olmuş.sanki cor serisi gibi duruyor ama.hare belli diil hiç.
Off kızlar canım mel istedi gerçekteeen hem de çok acilllll kaydirigubbakcemile2 keşke cor mel alan birileri de olsaydı yaa :gitme:
Mimssszn canımmmm hoş geldinn opuyorumnanaktan bayadır yoktun sen.hala mellerini açık bulduğun için pek takmıyor gibisin.. ama gerçekten çok yakışıyor canım ne güzel işte açık dursun :))) ben de açık ton dursun diye cor mel düşünüyorum ama charme da alabilirin n.c de sempatiksalakcinni söz konusu mel olunca seçim daha zor oluyor 3 seri de birbirinden güzel
Pandora yeni makinenle resimler eklemişsin çook tatlı bir renk olmuş meller sen de :)) açıkçası ilk defa bu kadar yeşil mel görüyorum. hiç ela değil gibi tamamen yeşil ama çok soft canım harika durmuş çok beğendim gerçektenBu arada grafite açık renk gözlerde daha gri ağırlıklı dururken koyu gözlerde mavi ağırlıklı duruyor. Yalnız açık bir ton bekleme bence.. koyu bir tondur grafite. azula gelince azul açık renk gözlerde daha açık mavi koyu gözlerde daha koyu mavi duruyor bence. göz rengi açıldıkça daha belirgin bir ton çıkıyordur diye tahmin ediyorum :))
Berry albümünde bütün fotolara hayranlıkla baktım valla hepsine de yorumumu yaptım tekrar söliyim çoooook beğendim canım harika olmuşsun a.s.sağlıkla kullan..
Bambişim canım benim mellerin hepsi sen de şahane bence de bir sonraki tercihin mel olmalı :)))
berry nin charme mellerinden sonra ben de charme almayı düşünmeye başladım :))
canım güzel bir karışıklık olmuş ...ocre bana göre çok özel bir renk...
herşeyde bir hayır vardır...resimlerini 4 gözle bekliyorum ..koyu gözlü biri olarak ..
güle güle kullan opuyorumnanaktan
jennifer ocre güzel renktir.şimdiden hayırlı olsun.
kızlar bende mel sipariş etmiştim ancak bi karışıklıktan dolayı mel yerine ocre gelince=) bende değiştirmeyip ocreyide merak ettiğim için onu almaya karar verdim bende meraktayım ama güzel elamsı bi renk oldğunu düşünüyorum koyu kahve gözü olupta ocre kullanan varmı vetmana baktım çok güzel duruyor gerçekten buarada vetmana bikez daha burdan ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruma.s.
Jenniffer hayirli olsun :) ben sahsen ocremden cok memnunum, insallah sende seversin.
Ben de arkadaşlara katılıyorum. Ocre çok cazibeli bir renk... Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan canım :))
Didemcim hoşbulduk hayatım evet yaz dönemi pek giremedim ama hemen her sayfaya baktım şu iki günde :) Berrycim bilmiyorum ancak yanyana gelip karar verebiliriz sanırım ama fotolar yanıltıyor işte ben sizin resimlerinizi çok beğeniyorum ama aynaya baktığımda çok sarımsı geliyor bana meller o yüzden Didemcim alışamadım ya pek takmıyorum :)
Bence kesinlikle charm mel almalısın Didem ben ilk sende beğenmiştim ama azulları da atma bir kenara o da çok güzel beyaz teninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?