Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

taktığım ilk günde vardı.pupili geniş neden bulanık görüyorum belkide sıcaktan gözüm hassaslaştı esmeraldada ilk günlerde bulanık olmuştu anlamadım:uhm:

ben ocreyi sevemedim bir türlü wrlenste açık renk gözlere önermişler.bazı fotolarda bulanık bir görüntüsü var vetmanda biscuitte güzel durmuştu biri koyu biri açık gözlü çok koyu geliyor ama charme merak ediyorum

canım sağ lensini sol göze solu sağa takarak yine dene lenslerini.
ocreyi açık renk göze mi koyu renk göze mi öneriyorlarmış berry?

açık tona öneriyorlar wrlens blogda sayfanın altlarına doğru her rengin hangi ton gözde neye bakacağını yazmışlsr.pdf dosyası şeklinde seçim nasıl yapılır dosyası da var ayrıca incele birolumunekankayizsmile

kizlar ben mellerden sonra cor ocre dusunuorm valla. gozum acaba yeterince acik mi onun icin. pinaxcimdaki gibi durcagini bilsem keske ya!

canım koyu kahve göz rengim açıkcası biraz tereddütlüyüm ocre konusunda ama bal rengi olduğu için içimi rahatlatıyo daha doğal durucağını düşünüyorum inş istediğim gibi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…