Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ocrelerim yarın geliyor çok merak ediyorum umarım hoşuma gider

aaaaa cok merakla bekliorz desem valla ben sahsn cok cok merak ettim. iisalla icine siner cnm. cok doal olucaktir rengi icin meraktayim ben gule gule kullan hayirli olsun hihih.

taktığım ilk günde vardı.pupili geniş neden bulanık görüyorum belkide sıcaktan gözüm hassaslaştı esmeraldada ilk günlerde bulanık olmuştu anlamadım:uhm:

ay cnm benm lenslerin cok yeni benm hep yeni aldigim renkli lensler ilk 2 gun bi bulaniklik yapar. bazen tek bazen ikisi de. bekle bakalim 1-2 gun daha. lens gozunun seklini alip oturana kdr oluo. seffaflarda olmuo bu durum marka deistirmedikce ama onda bile marka deisince olabilio. eh tabi bu icine bisi kacmadiysa ya da gozuned bi hassaslik olusmadiysa yani normal aslinda da esin daha ii bilir tebi gecer die dusunuorm ben cnm. nazar deydirdik sana :uhm:

cok saol berrycim :) ben begendim ya fena deil azcik daha acik tabanda daha da acik olabilir.

ben burdaki duruşunu beğenmedim berry cim :S

aaa hadi begenmedin mi? aslinda eminim fotodan daha iidir ben seviorm cor ocre uhuhuhuhuhu riski goze alip alabilcem gibi duruo. mellerden eminim mesela da. nese bekleme mod on bende hala

sağol canım sizi nazarınız değmez esmeraldada olmuştu inşallah geçer bambiş mellerimi çook seviyorummmmm

cnm benm gecer gecer uzulme hic ilk gunner lensler yapio boole biliosun sen de. aman cok yorma gozunu gene de. acitmadan gozunu takabildigin kdr tak ki alissin. berrycik ya sevilmicek gibi meller yani dicek kelime buluorm hele su son cektiklerin iice beni burada kalpten goturcekti hehehehe harika rengi ya. MEL MEL MEL MEL olumunekankayizsmile:asigim:

Bambişim ben o resimde beğenmedim gerçi flashlı olduğu için de renk parlamış. Bulanık bir renk gibi durmuş eminim doğal hali çok daha iyidir..

Bambişim ben o resimde beğenmedim gerçi flashlı olduğu için de renk parlamış. Bulanık bir renk gibi durmuş eminim doğal hali çok daha iyidir..

ya ivit oole bi bulanik durma riski var sanirim ocrenin ya iste keske bilsem pinax ve biscuit gibi guzel olacak.

bu arada buna ne dersin??? nette buldum. begendim ama ben simdi begenmek istiorm die mi begeniorm acaba o yuzden sizlere de sormam lazim :)

ayh ben bu kızdaki duruşunu seviorum youtube da videoları da var. ve bence gerçeği yansıtıyor. Bu kız mel ve azul da kullanmıştı. mel ve azul gerçeği yansıtıyor diyebilirim. ben beğeniyorum bu kızda ocre. gün ışığında bi foto olduğu için hoş duruyor. Flashlı ocre görüntüsünü sevmiyorum ben cnm.

evt guzelim videosunu izledim. guzel durmus bence de :)bayanssulusmile baskalarinda da bakmak lazim hihi bulursam ekelrim sonra olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…