Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlarrrr hidrocor mel gerçektende böyle mii lütfen kullananlar deneyenler cevap yazsın..

dideemim valla fistik yesili gibi duruo gercekten de. ceyda en cok onu begenmisti denerken. zaten ceydacim dior fistik yesili die onlara hihih. cok guzel gercekten de olumunekankayizsmile meli hem cor da hem de nc de edinicem. o kdr doal ki. ve en acik yesil sonuc veren o oldu. bayanssulusmile

Pandora canım vetmandan alıyorsan eğer o sana yeni seri gönderir ama çok tereddütlüysen deneme imkanı bulursun belki...[/QUOTE]
Evet canım yeni seri gönderiyorum çünkü elimde sürekli sürkülasyon olduğu için en yeni seriler var.

cnm benm yannis bilmiorsam son kullanma tarihi 2015 olanlar yeni seri. ama vetman daha ii bilir tabi ona da danis istersen cnm kaydirigubbakcemile5

Bambamcım evet doğru 2015 yazanların bile aylarına göre yenileri en yenileri var değişiyor..1 ay önce üretilşmiş lens var 3 ay önce üretilmişi var yani. ve şişelerinde yazıyor tarihler aynı renkleri karşılaştırınca.

bunda da bi bulaniklik varmi sizce kizlar? Var da ben mi farketmiyorum acaba?

ay pinaxcim olur mu hic sendeki durusuna hayranim zaten. bence tam kahve-gri ela goz oluo sende. bilsem boole durucak bende de hic dusunmem bile bayanssulusmile cok guzel bence senin ocreler bulanikligi birak bence seninkiler parlak goz gibi bile duruo hihihi

pinax şimdi baktım albümüne senin kendi göz renginde çok güzel lens takmana gerek bile yok=)ocrede çok güzel durmuş çok beğendim ama benim gözlerm koyu kahve bakalım nsıl durucak merak içinde bekliyorum

tsk ederim canim, koyu kahvede de eminim güzel durucaktir. Ben Vetmandaki durusundan esinlenerek almistim :)

kizlar ben mellerden sonra cor ocre dusunuorm valla. gozum acaba yeterince acik mi onun icin. pinaxcimdaki gibi durcagini bilsem keske ya!

sende daha da güzel durur tatlisim benim, kirpiklerin yeter senin aklinialirimsmile

sende daha da güzel durur tatlisim benim, kirpiklerin yeter senin aklinialirimsmile

:asigimlumunekankayizsmile cnmsin benm cok tesekkur ederim ay senin bu guzel durusun ustune gecmek mumkun mu gozler de guzel bicim de guzel lensler sahane olunca harika sonuc iste boshayallersmile

Bu soloticanın aydan aya lens rengini değiştmesine de uyuz oldum nasıl bir üretim sistemiyse bu? sempatiksalakcinni Bambişim zaten ben 2 3 ay sonra alıcam mellerimi, hem isabet olur ozaman aldığım meller belki de böyle fıstık yeşili durabilir. aydan aya değişiyor üretimler :)

Son düzenleme:
pinaxcım sende biscuitte ve vetmanda çok güzel duruyor.sendd ve biscuitte taban çok açık bal rengi ve net.vetmanda taban koyu grimtrak duruyor kahve gözde pek emin değilim.
Cor bulanık bence, charme daha net.nette gördüğüm resimlerde charme için genelde taban açık ...

Pinaxtaki tonla arasında dağlar var pinaxın ki bundan farklı ve net .ben bu tonu beğenmiyorum.sanırım didemde bende ve bambamda ton yakın durur ocre için.ortakahve gözlü biri charme ocre alınca anlıcaz artık.benim eklediğim cor ocre ile sizin eklediğiniz arasında çok fark var.
Cor mel yemyeşil olur sende ama ben oyumu charme dan yana kullanıyorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…