- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.601
Bu soloticanın aydan aya lens rengini değiştmesine de uyuz oldum nasıl bir üretim sistemiyse bu? sempatiksalakcinni Bambişim zaten ben 2 3 ay sonra alıcam mellerimi, hem isabet olur ozaman aldığım meller belki de böyle fıstık yeşili durabilir. aydan aya değişiyor üretimler :)
pinaxcım sende biscuitte ve vetmanda çok güzel duruyor.sendd ve biscuitte taban çok açık bal rengi ve net.vetmanda taban koyu grimtrak duruyor kahve gözde pek emin değilim.
Cor bulanık bence, charme daha net.nette gördüğüm resimlerde charme için genelde taban açık ...
Pinaxtaki tonla arasında dağlar var pinaxın ki bundan farklı ve net .ben bu tonu beğenmiyorum.sanırım didemde bende ve bambamda ton yakın durur ocre için.ortakahve gözlü biri charme ocre alınca anlıcaz artık.benim eklediğim cor ocre ile sizin eklediğiniz arasında çok fark var.
Cor mel yemyeşil olur sende ama ben oyumu charme dan yana kullanıyorm
anıaaam şimdide ocre çılgınlığı başlamış ya bu solotica bizi mahvetcek sempatiksalakcinni
bence sizin eklediniz güzel benimki eski tip.
Foto flaşlı sanırım
charme ocre
Geçmiş olsun bambam dikkat et tatlım...Evet canım senin gözlerin daha açık kesinlikle...
Bambam senin göz rengin çok güzel canım sanmam bulanık olacağını acaba koyu gözlerde mi bulanık duruyor bilmem ki hiç incelemedim ocreleri...
Hayırlı olsun jennifer güle güle kullan...
kızlar ocrelerim geldi çok sevdim inanılmaz doğal durduu iyiki karışıklık olmuşta ocre sipariş etmişimmm
Bambam senin göz rengin çok güzel canım sanmam bulanık olacağını acaba koyu gözlerde mi bulanık duruyor bilmem ki hiç incelemedim ocreleri...
Hayırlı olsun jennifer güle güle kullan...
kızlar sol gözümde hafif bulannıklık var geçmedi neden olabilirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?