Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hihihih ay caniko yandik desenize lotlar yil ve ay. :ecrin_bebek:
cnm benm ben de melleri bir ay sonra fln herhalde alirim diorm. benzer zmnlarda alirsak emin oluruz renginden. ben belki az daha beklerim sempatiksalakcinni ama senden once olabilir. ay acaba cor mu alsam sempatiksalakcinni ahahah ay ya ne yapciiiyim ben ehhehe saka tabi once nc cor dehset tatli ama.

berrycik bisi dicem acaba bu eklenen foto eski seri charme ocre olabilir mi yeni seriler daha opak sanki??
yaa sence coru bulanik miduruo pff.

bi sorum daha olacak sizde bu foto flashli mi??

anıaaam şimdide ocre çılgınlığı başlamış ya bu solotica bizi mahvetcek sempatiksalakcinni

hehehe ivit burcusum ocre cilginligi hihihihihi

bence sizin eklediniz güzel benimki eski tip.
Foto flaşlı sanırım

ben de gozumu 2 gun once flashla aksam cekmistim kizlar ekliorm karsilastirmak icin bu charme ocre yi takan goz ile. sanki benm az daha acik gibi ne dersiniz? o zmn nasil bende nasil durur acaba ocre yaa????

bu arada fotoda gozumde kirmizi bir noktacik var beyazinda cok cok pardon kizlar fotolari onun yuzunden cekmistim. 2 gun once gece acele ile lenslerimi cikarirken tirnagimin kosesi cart die batti 10 kusur senedir lens takarim ilk defa boole bise yaptim. bir-2 gun lens takmadim iste. simdi azcik daha kuculdu ( hafif bi sislik pufluk var gozumde o yuzden makyaj fln hicbisi yok kotu bi foto cikaricam sonra sadece kiyaslamak icin ekledim. suan tasiniorz 2 dk. oturup yaziorm zamanim olsa yeni flashli cekerdim dier gozumu aman kizlar dikkat edin sizler de lensleri cikarirken umarim gecer cok sinir etti beni bilmiyorumkismile

fotolari ekleyince yanyana sanki benmki daha isikli olmus yukardakinden. ya da makyaj yok die mi parladi cildim bilemedim benm gozum az daha acik mi acaba ya?

kızlar ocrelerim geldi çok sevdim inanılmaz doğal durduu iyiki karışıklık olmuşta ocre sipariş etmişimmm

Bambam senin göz rengin çok güzel canım sanmam bulanık olacağını acaba koyu gözlerde mi bulanık duruyor bilmem ki hiç incelemedim ocreleri...
Hayırlı olsun jennifer güle güle kullan...

kızlar ocrelerim geldi çok sevdim inanılmaz doğal durduu iyiki karışıklık olmuşta ocre sipariş etmişimmm

ayyyyyyyyyyy ne guzel yasasin super cok sevndm hem benm icin de super bi haber oldu bu cok cok merak ediorm jennifer fotolarini bilmiyorumkismile

Bambam senin göz rengin çok güzel canım sanmam bulanık olacağını acaba koyu gözlerde mi bulanık duruyor bilmem ki hiç incelemedim ocreleri...
Hayırlı olsun jennifer güle güle kullan...

ay cnm benm cok tesekkurler olumunekankayizsmile

kızlar sol gözümde hafif bulannıklık var geçmedi neden olabilirki?

cnm yeni lenslerin ise normal ilk gunler :) bisi kacmadiysa tabi temizleyip gene tak istersen ama lens goze alisana kdr hafif bi bulaniklik oluor basta. :)

Bambişim nasıl kızarttın gözünü öyle dikkat et canım ya :S bir iki gün daha bekle bakalım inşallah geçer cnm.. senin gözlerin daha açık kesinlikle tatlım. kaydirigubbakcemile5

çıldırciiim!!!gözlerim siyaha yakın olmasada koyu kahve.solotica n.c. ve hidrocor mel baktım kararsız kaldım.haresizler bazılarında bulanık gibi bazılarında şahane.yardımm!!!

daha açıkolanı naturelcolor mel ben bunuistiyorum.bende böle durumu acaba.

Eklentiler

• $lens mel.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $mel.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…