- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.621
jennifer foto ben niye göremiorum ay merakdan ölücem şimdiiiiiiiii :sinifsinif:
kızlar bugün evde değildim en kısa sürede güzel bi makyajla charm azul ve cor verde marineyi koyucam albümüme söz
imzayı nasıl atıyoruz
çıldırciiim!!!gözlerim siyaha yakın olmasada koyu kahve.solotica n.c. ve hidrocor mel baktım kararsız kaldım.haresizler bazılarında bulanık gibi bazılarında şahane.yardımm!!!
:asigimlumunekankayizsmile cnmsin benm cok tesekkur ederim ay senin bu guzel durusun ustune gecmek mumkun mu gozler de guzel bicim de guzel lensler sahane olunca harika sonuc iste boshayallersmile
pinaxcım sende biscuitte ve vetmanda çok güzel duruyor.sendd ve biscuitte taban çok açık bal rengi ve net.vetmanda taban koyu grimtrak duruyor kahve gözde pek emin değilim.
Cor bulanık bence, charme daha net.nette gördüğüm resimlerde charme için genelde taban açık ...
Miss mickey ilk resim benim koyu kahverengi gözümde hıdrocor mel renginin flashsız duruşu.Yanındaki resim ise natural colours melin ela gözde duruşu sende açık gözdekigibi durmaz canım gözlerin çok koyuysa.Ama cor mel ile n.c mel arasında genel anlamda sadece hare farkı var açıklık koyuluk oranı aynı .Charm mel içlerinde en koyu olanı.
Bambam çok geçmiş olsun canım..
Jennifer canım ben göremedim resimleri begenmişsin n.c ocreleri harika o zaman:))opuyorumnanaktan
imzayı nasıl atıyoruz
:1hug: sen hep böyle pozitifmisin
Bambişim nasıl kızarttın gözünü öyle dikkat et canım ya :S bir iki gün daha bekle bakalım inşallah geçer cnm.. senin gözlerin daha açık kesinlikle tatlım. kaydirigubbakcemile5
canım sende harika durur bambiş bayağa açık gözün JENNİFER FOTOOOOOOO
açık tona öneriyorlar wrlens blogda sayfanın altlarına doğru her rengin hangi ton gözde neye bakacağını yazmışlsr.pdf dosyası şeklinde seçim nasıl yapılır dosyası da var ayrıca incele birolumunekankayizsmile
mellerin birtanesiyle bulanık görüyorum ve batıyor neden olabilir
ya ivit oole bi bulanik durma riski var sanirim ocrenin ya iste keske bilsem pinax ve biscuit gibi guzel olacak.
bu arada buna ne dersin??? nette buldum. begendim ama ben simdi begenmek istiorm die mi begeniorm acaba o yuzden sizlere de sormam lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?