Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gri ağırlıklı durmuş sanki canım çok gizemli görünüyor ben de çok beğendim :)) ama daha net fotolar isteriz tabii kaydirigubbakcemile2

jennifer foto ben niye göremiorum ay merakdan ölücem şimdiiiiiiiii :sinifsinif:

kızlar bugün evde değildim en kısa sürede güzel bi makyajla charm azul ve cor verde marineyi koyucam albümüme söz

canım kullanıcı paneline tıklayınca ayarla ve özellikler var. Oranın altında avatar değiştir var. Onunda altında imza değiştir var

çıldırciiim!!!gözlerim siyaha yakın olmasada koyu kahve.solotica n.c. ve hidrocor mel baktım kararsız kaldım.haresizler bazılarında bulanık gibi bazılarında şahane.yardımm!!!

Miss mickey ilk resim benim koyu kahverengi gözümde hıdrocor mel renginin flashsız duruşu.Yanındaki resim ise natural colours melin ela gözde duruşu sende açık gözdekigibi durmaz canım gözlerin çok koyuysa.Ama cor mel ile n.c mel arasında genel anlamda sadece hare farkı var açıklık koyuluk oranı aynı .Charm mel içlerinde en koyu olanı.
Bambam çok geçmiş olsun canım..
Jennifer canım ben göremedim resimleri begenmişsin n.c ocreleri harika o zaman:))opuyorumnanaktan

:asigimlumunekankayizsmile cnmsin benm cok tesekkur ederim ay senin bu guzel durusun ustune gecmek mumkun mu gozler de guzel bicim de guzel lensler sahane olunca harika sonuc iste boshayallersmile

:1hug: sen hep böyle pozitifmisin tatlim ya?

UOTE=Dideem;14551417]pinax canım ne bulanıklığı pırıl pırıl görünüyor valla harika duruyorlar canım [/QUOTE]

Tsk ederim didemcim, icimi rahatlattiniz valla, herkes ocre icin bulanik falan diyince acaba bende de öyle duruyor da ben mi farketmiyorum diye düsündüm. Ocre de benim vazgecilmezim oldu, en cok taktigim lens diyebilirim :)) opuyorumnanaktan

tsk ederim berrycim :) Ben koyu kahve gözde durusunu da begeniyorum...Vetmanda durusunu mesela... Jenniferin ocrelerinede baktim onda da cok hos bi renk vermis, cok hosuma gitti benim.

eveeeet vetmancıımm çok beğendim çok sevdimm sana ayrıca tşk ederim bukadar ilgili olduğun içinkaydirigubbakcemile2 canım buarada resimlerim albümümde ordan bakabilirsin

kızlar charm grafite (yeni seri) siyah gözde sizce nasıl olur?almayı düşünüyorum...
ikna olabilsem hemen alıcam direk sempatiksalakcinni
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ...

ama koyu gözde charm grafite resmi vs hiç göremedim ...
gören -bilen var ise paylaşırsa sevinirim ...

Bambişim nasıl kızarttın gözünü öyle dikkat et canım ya :S bir iki gün daha bekle bakalım inşallah geçer cnm.. senin gözlerin daha açık kesinlikle tatlım. kaydirigubbakcemile5

ay sorma didosum yaa aceleden oldu( hala duruor az ufaldi ama cok cabuk gecmicek o kirmizilik belli ki( sislik aci fln yok lens takiorm artik. umarim cok uzamaz( isalla bulanik durmaz bende de. melden sonra dusunuorm hihiboshayallersmile

canım sende harika durur bambiş bayağa açık gözün JENNİFER FOTOOOOOOO

ayy isalla cnm benm. :) once melleneyim de. sonunda tasindik yerlesme karmasindayim netimiz yok 3-4 gun telden bakiorm topige ancak yerlestikten sonra siparis edebilirim bakalim sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

bende koyu gözlerde daha güzel olur diye biliyordum.vetman öyle demişti.ben mi yanlış hatırladım acaba ya ?

bambamcım sende bu kızdakinden çok çok daha güzel olur.çünkü senin gözlerinin kendi doğal haresi var.ve kirpiklerinde maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…