- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.641
ben de gozumu 2 gun once flashla aksam cekmistim kizlar ekliorm karsilastirmak icin bu charme ocre yi takan goz ile. sanki benm az daha acik gibi ne dersiniz? o zmn nasil bende nasil durur acaba ocre yaa????
bu arada fotoda gozumde kirmizi bir noktacik var beyazinda cok cok pardon kizlar fotolari onun yuzunden cekmistim. 2 gun once gece acele ile lenslerimi cikarirken tirnagimin kosesi cart die batti 10 kusur senedir lens takarim ilk defa boole bise yaptim. bir-2 gun lens takmadim iste. simdi azcik daha kuculdu( hafif bi sislik pufluk var gozumde o yuzden makyaj fln hicbisi yok kotu bi foto cikaricam sonra sadece kiyaslamak icin ekledim. suan tasiniorz 2 dk. oturup yaziorm zamanim olsa yeni flashli cekerdim dier gozumu aman kizlar dikkat edin sizler de lensleri cikarirken umarim gecer cok sinir etti beni bilmiyorumkismile
fotolari ekleyince yanyana sanki benmki daha isikli olmus yukardakinden. ya da makyaj yok die mi parladi cildim bilemedim benm gozum az daha acik mi acaba ya?
kızlar ocrelerim geldi çok sevdim inanılmaz doğal durduu iyiki karışıklık olmuşta ocre sipariş etmişimmm
bende ocre resmi ekliyorum :) alıntı yapmayalım arkadaşlar :)
[
canım ocre sende mel gıbı durmus sankı. Cok begendım. Gule gule kullan.
[
canım ocre sende mel gıbı durmus sankı. Cok begendım. Gule gule kullan.
saol melekcim.gözlerim ela.biraz açık durdu.ama çok doğal severek kullanıyorum.
Berry sanirim imzayi sadece klub karti olanlar atabiliyorlar....
biscuit senin kendi gözün mel gibi zaten:asigim:
Tsk ederim didemcim, icimi rahatlattiniz valla, herkes ocre icin bulanik falan diyince acaba bende de öyle duruyor da ben mi farketmiyorum diye düsündüm. Ocre de benim vazgecilmezim oldu, en cok taktigim lens diyebilirim :)) opuyorumnanaktan
.
ay sorma didosum yaa aceleden oldu( hala duruor az ufaldi ama cok cabuk gecmicek o kirmizilik belli ki ( sislik aci fln yok lens takiorm artik. umarim cok uzamaz ( isalla bulanik durmaz bende de. melden sonra dusunuorm hihiboshayallersmile
ayy isalla cnm benm. :) once melleneyim de. sonunda tasindik yerlesme karmasindayim netimiz yok 3-4 gun telden bakiorm topige ancakyerlestikten sonra siparis edebilirim bakalim sengözlerimebaksanab
bambamcım sende bu kızdakinden çok çok daha güzel olur.çünkü senin gözlerinin kendi doğal haresi var.ve kirpiklerinde maşşallah
Offf çok kıskanıyorum ama senii sempatiksalakcinni çok güzel canım nazar değdirmek istemiyorumkeşke bende de bu tonu verecek bir lens bulabilsem. mellerden umutluyum :))
mellerin daha açılmış rengi bence
Biscuit ocre çok tatlı gözüküyooorrrr alkisalkisalkis
Rica ederim jennifercım tatil dönüşü daha net resimler bekliorum senden:))eveeeet vetmancıımm çok beğendim çok sevdimm sana ayrıca tşk ederim bukadar ilgili olduğun içinkaydirigubbakcemile2 canım buarada resimlerim albümümde ordan bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?