Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tşk ederim canım :)
charm serisi almalımıyım peki grafite ,ya olmazsa diye çok korkuyorum ,gözlerim neden bu kadar koyu sanki ya öööfff:umursamaz:
koyu gözde charm grafite resmi göreniniz var mı ?yada deneyen?

pandoracım koyu gözde charme koyu mavi duruyor.mavi istiyorsan bence pupil den koyu rengin görünmesi rahatsız etmezse charme ice derim.açk istersen icemint önceki sayfalarda koyu gözlü birinde ice mint mavi durmuştu.cor graphite bilemiyorum çok koyu olabilir.
1.icemint
2.charme ice

aa bunu bilmiyordum, olabilir a.s

emin degilim ki canim, öyle tahmin ediyorum. :)

Cok tsk ederim canim sagol bence cok yakisir didosum, ocre cok egzotik bi renk sanki, farkli bi hava katiyo insana. zemuszemus

berry canım çok tşk ederim ...olumunekankayizsmile

canım çok mavi olursa eşim taktırmaz onu bana asla...
o yüzden açık mavi istemiyorum ...
yani çok göze batmamalı...
ıce da grilik hakim daha çok,ıcemint te yeşile kayıyor gibi ..
sanırım en maviye yakın grafite...
bana orta karar bir mavi tonu yetecek ,çok ta mavi olmyan ve dikkat çekmeyen ..
ama koyu bir lacivert olacak ise charm garfite o da fena işte ...eyvahedigeldismile

arzucum sana zahmet olmazsa charme graphite kabında resim koyarmısın yeni serisi graphitinde daha opakmı?daha çok gözü açarmı?

cm benm cok cok saol:))opuyorumnanaktan. of cok zormus tasinmak oluorm yorgunluktan (( daha cik is var.

kizlar cok takip edemiorm gec cvp donuorm kusura bakmayin netim gelsin isler bitsin tam gaz devam hihihisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

Canım benim yeni eviniz hayırlı olsun fıstığımmm a.s. hemen gelsin netiniz evinize zemuszemus gözün nasıl oldu bu arada? geçmiştir inşallah tamamen..

cok saol bitanem olumunekankayizsmile tam gecmemis gene bugun ya zmnla gitcek sanirim kuculuo ama cok yavas2:eyvahedigeldismile
Katılıyorum kaydirigubbakcemile5
ay yerim seni ben didosum senin gozlerin kirpiklerin sahanekaydirigubbakcemile5

bambamcım senin göz rengin ne kadar hoşmuş böyle ya !

ay cnm benm cok tesekkur ederim ya isik gelince ya da gun isiginda acilio ama kapali alan ve golgede boole acik olmuo ya disa dooru az daha yesiller olsaymis ela goz cok seviorm. hem iyene de bakin harika senin gozlerin maasalla nazar gelmesin:asigim:
bende ocre resmi ekliyorum :) alıntı yapmayalım arkadaşlar :)
[/URL]
akannehirakannehirboshayallersmile. asik oldum sahane tam istedigim renk ayy ocre charme mi dusunsem hihi tabanlar farkli ama benzer bile dursa kabulum hheheh

Son düzenleme:
Berrycim yeni fotolar şahane :)) çok hoş görünüyorsun a.s.

Kızlar azullarımı takınca yine gözlerimde biraz yanma batma gibi bişey oluyor. sanırım sıcaklardan olabilir mi? gözlerim kuru gibi hissediyorum ya, üst göz kapağım acıyor lens takınca. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Of hiç mellerimde böyle sıkıntılar yaşamamıştım ben..

eğer böyle giderse, ben solotica falan kullanamam artık.. Maalesef şeffaf kullanırım. Doktor uygun bir damla falan verir de inşallah bu sorunlarım geçer.

aaaaa bu ara herkesin gozune bisiler oluo ne boole annamadim ((( hos benmki sakarlik lens takiorm sorunsuz. seffaf tabi bu ara. kizlar sizlerde bu yanma batma sanirim havalardan mi ne(( didosum bi sure dinnendir gozunu takma. bende cok eskiden b&l kullanirken goz kapagimin icinde sivice gibi bise cikmisti mahvetmisti beni takamamistim bu sure lens baslarda batma flndi sonra bisi cikti ben israrla takmistim lensi(( kuruluktan olmus bu sure dinnendir aman sakun benmki gibi olmasin dikkat et kendine beyb! isallla gecer hemencecik doktora gorunmekte fayda var bencede damla fln yazar ddaha cabuk gecer belkim hay allah ya cok cok gecmis olsun guzelim

Son düzenleme:
tşkler canım ben hemen yarından sonra doktora gitmeyi planlıyorum. Göz kuruluğu varmış gibi geliyor. Lens takmıyorum zaten canım evdeyken. Gözlükleyken de gözlerimde bir değişiklik var gibi yani göz kuruluğu sanıyorum. Rahat değilim pek. Sıcaklardan klimadan falan oldu heralde ya.. offff

Bende bu belirtiler var bilmiyorumkismile

Göz kuruluğunun belirtileri

Batma
Yabancı cisim hissi
Yanma
Yapışkan akıntı
Görme bulanıklığı
Kızarma
Işık hassasiyeti
Yorgunluk hissi

Gözlük kullanırken de var kısmi olarak.. Özellikle ışık hassasiyeti.

arkadaşlar istediğim ton tam olarak bu ..
kişinin gözleri de benimki kadar koyu sanırım ,hatta benimki az daha koyu olabilir...
ve adamda charm grafite var yanılmıyorsam değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…