Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eğer böyle giderse, ben solotica falan kullanamam artık.. Maalesef şeffaf kullanırım. Doktor uygun bir damla falan verir de inşallah bu sorunlarım geçer.

canım solotica görünüm olarak çok hoş doğal ama kullanılan malzemenin kaliteli olduğunu düşünmüyorum çok.sofistik mesela damarlıdır ama silikonu çok kalitelidir.15 yıl kullandım sofistiği hiçbirşey olmadı gözüme.solotica kullanmaya başladığımdan beri kuruluk,batma yanma şikayetlerim var benimde.

didemcim renkli lensler gözdeki tüm nemi çekiyor bence.ben sabahları uyandığımda gözlerim gacır gucur ediyordu resmen.gözlük takmaya başlayınca azaldı kuruluk hissi.

Son düzenleme:
kızlar birde en önemlisi,
ben çok araştırdım kullanılan vitaminler ağızda mukozada ve gözde kuruluk yapıyor.bilinçsizce vitamin kullanmayın.vitaminleri sadece yiyeceklerden alın.
özellikle A vitamini fazlalığı karaciğerde birikip hasara yol açıyor..

Son düzenleme:
albümümde cor grafite fotoları ekledim , dün aldım kızlar çok koyu oldu bende. Ben gri mavi istemiştim. Bunlar bi garip mavi oldu

Kızlar soloticaları ben her keze solocareaqua ile kullanmalarını öneriorum diğer solüsyonlarla ben hiç kullanmadım ama hep solocare aqua ile kullandım ve bende hiç kuruluk yapmadı soloticalar.Göz kuruluğu kesinlikle solüsyonla alakalı bir durum.
Brchngcr özellikle grafite renginde yeni seri eski seride ton farkı çok fazla özellikle eski seri grafiteler bayagı koyu eğer daha gri mavi tonlarda olmasını istiyorsan o zaman ıce almanı öneririm çünkü grafite ile ıce birbirine çok benzemesine rağmen aradaki en büyük farkları ıce ın grafiteyegöre daha grimsi olması adı üstünde buzmavisi..

Son düzenleme:
Bende solocare aqua kullanıyorum canım ve bendede kuruluk olmuyor ama başka markalarla kullananlara solocare önerdikden sonra gözdeki kuruluk hisside geçmiş ben solocarenin lensleri koyulttuğunuda duymadım aksine lensleri hem koyultan solüsyon opti free.
Bery canım fotoğraf makinesi eşimle beraber arabayla gitti Balıkesire :))ben Akçaydayım hafta sonu eşim gelince için grafitelerin fotoğrafını çekeyim..
Hatta soloticanın yeni çıkan hıdrosummer azul ve violetlerde gelmiş Balıkesire ben buradayım görmedim hala lenslerimi çok merak ediyorum hafta sonu gelicekler malesef onlarıda fotoğraf makinesiyle beraber bekliycem(((

aynen yaa bende de bu sorunlar var maalesef. Üstelik tek kullanıdğım solüsyon solocare. Havalardan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem bir muayene olucam. Damla gibi bişey verirse lens kullanabilirim ama onun dışında mümkün değil. Bgn dışardaydım azullarla çıktım eve gözlükle geldim yaa.. Dayanamadım acıtmasına. Mellerimde neden böyle bir sorun çıkmadı ki, 1 yıl hiç sorunsuz kullandım hem de sabahtan akşama kadar. Benim gözlerimde mi sorun var, lenslerin materyali ile mi alakalı çözemedim..

benim melimde buğulu görme devam.hava lensin konforunu çok etkiliyor bence...mesela klima nemi çok alıyorsa kurutuyor ank havası çok kuru mesela o da kötü oluyor.nem fazla olunca daha iyi gibi

Ben grafitelerimden çok memnun değilim açıkçası. Gözün dibine kadar girmedikçe rengi hiç belli olmuyor. Benim gözlerimde orta kahve ama bende bi grimsi lacivert oldu bi beğenemedim grafiteyi.Görende gözümün rengini anlamıyor. Çok anlamsız bir renk oldu benim için. Mellerden de sıkıldım. Quartzo orta kahve gözde nasıl durur arkadaşlar?

bende solo care kullanıyorum canım.azulların yoğun boyamasındanmı bilmiyorum ama takınca çok rahatsız ediyor beni..

bende solo care kullanıyorum canım.azulların yoğun boyamasındanmı bilmiyorum ama takınca çok rahatsız ediyor beni..

canım olabilir belki de boyaması yoğun olduğundandır.. Ben az sonra gidiyorum bakalım ne diyecekler. Gözümde kuruma mı varmş yoksa lens kaynaklımıymış. Eğer öyleyse mel alıcam hemen. Canım senin meller eski seri mi yeni seri mi? herhangi bir rahatsızlık duyuyor musunuz? ben 12 saat takardım asla rahatsız olmazdım.

Grafite'den şikayetçi olan kişilerin sayısı artıyor yaa, genelde herkes aynı konudan şikayetçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…