Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Grafite'den şikayetçi olan kişilerin sayısı artıyor yaa, genelde herkes aynı konudan şikayetçi..

Canım inan karşıdan bakıldığında ne olduğu belli olmayan bi rengi var. Foto çekimlerinde muhteşem mavi çıkıyor, gün ışığında görmen lazım.Gri buğu varmış gibi. Ama kesinlikle mavi değil. Acayip birşey.Gittigidiyora satışa koydum. Ptesi almıştım bugün çarşamba o kadar diyorum .. Gözünü seveyim mellerimin o kadar belli oluyor ve o kadar doğal duruyorki.

Quartzo istiyorum ben. Kullananlar ne düşünüyor quartzo için. Korkunm gün ışığında kötü durması.

canım senin aldığın grafiteler demekki eski seri grafite ,eskiler öyle duruyor çünkü ,ama yeni grafiteler daha opak ,ki vetman koyu kahve gözlü ve onda cr grafite de cahram grafite de günışığında flşasız resimlerinde bariz hoş bir ton ...ama eski füme lacivert duruyor... sağlık olsun canım ..

Brchengcr quartzo kendini uzaktan bile belli eden bi renk, bu konuda cok memnun kalabilirsin quartzodan. Boyamasi biraz yogun ve pupili dar ama bana göre opak serinin en dogali. Ben seviyorum :)

yeni seri quartzo daha mavi daha giri ve mel yeni seride daha acık diyince benimde aklım mele gitti dogrusu boshayallersmile

kpss netim ve puanım beklediğimden düşük geldi çok üzgünüm paylaşmak istedim destek olanlara soranlara çok teşekkürler.:1no2:

hasretın gozlerı orta kahve koyu kahve deılkı vetman...belırtmek ıstedım

Hasretin gözleri koyu kahverengi bana öyle söyledi ve ben öyle biliyorum hatta msn dende sürekli sorarım hiç problem değil orta kahverengi demedi hiç bana senin yanlışın var sanırım:)
Bery canım boşver kpps kazanmak herşey değil hayatta bazı yerlere kimin gireceği baştan belli zaten..

Son düzenleme:
kpss netim ve puanım beklediğimden düşük geldi çok üzgünüm paylaşmak istedim destek olanlara soranlara çok teşekkürler.:1no2:

:teselli: cnm benm uzulme vetman hakli hersey demek deil kendini uzdugune deymez saglikli sihhatli olduktan sonra herseyin cozumu olur cnm benm.guclubacismile. off su sinavlar ya alsanaalsanasmile

didosum nasil oldu gozun??? benm kirmizilik nerdeyse gecti :)

canım dün taktım azulu, herhangi bir sorun yoktu ne yanma ne batma. Ben de şaşırdım. Ama dün aosept solüsyonda beklettim. Artık haftada 1 gün aoseptle temizlicem. Tabi dün sadece 3 4 saat kullandım o nedenle de batma yanma olmamış olabilir. Yine de mellerimde olduğum kadar rahat değilim.. sana da çok geçmiş olsun canım benim :1hug:

mrb. bu aosept dedıgınız tabletmı? artık optıkcıler satmıyor tablet bırkac lensımı temızlemek ıstıyorumda ne onerırsınız ve nerden almamı..batma var yırtık olmadıgı halde proteın bırıkmesını temızlemek ıstıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…