- 24 Mayıs 2010
- 413
- 3
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.701
Grafite'den şikayetçi olan kişilerin sayısı artıyor yaa, genelde herkes aynı konudan şikayetçi..
canım senin aldığın grafiteler demekki eski seri grafite ,eskiler öyle duruyor çünkü ,ama yeni grafiteler daha opak ,ki vetman koyu kahve gözlü ve onda cr grafite de cahram grafite de günışığında flşasız resimlerinde bariz hoş bir ton ...ama eski füme lacivert duruyor... sağlık olsun canım ..Canım inan karşıdan bakıldığında ne olduğu belli olmayan bi rengi var. Foto çekimlerinde muhteşem mavi çıkıyor, gün ışığında görmen lazım.Gri buğu varmış gibi. Ama kesinlikle mavi değil. Acayip birşey.Gittigidiyora satışa koydum. Ptesi almıştım bugün çarşamba o kadar diyorum .. Gözünü seveyim mellerimin o kadar belli oluyor ve o kadar doğal duruyorki.
Quartzo istiyorum ben. Kullananlar ne düşünüyor quartzo için. Korkunm gün ışığında kötü durması.
hasretın gozlerı orta kahve koyu kahve deılkı vetman...belırtmek ıstedım
kpss netim ve puanım beklediğimden düşük geldi çok üzgünüm paylaşmak istedim destek olanlara soranlara çok teşekkürler.:1no2:
kpss netim ve puanım beklediğimden düşük geldi çok üzgünüm paylaşmak istedim destek olanlara soranlara çok teşekkürler.:1no2:
didosum nasil oldu gozun??? benm kirmizilik nerdeyse gecti :)
biscuit cnm senin nasil batma yanma devam edior muumarim gecmistir ikinizinde kizlar.
Biscuitim senin meller yeni seri mi eski seri mi canım?
canım ben aoseptle temizledim baya fark yarattı sanki.. Dün rahat kullandım ama sen sanırım zaten temizliyorsun ara sıra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?