- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.721
mrb. bu aosept dedıgınız tabletmı? artık optıkcıler satmıyor tablet bırkac lensımı temızlemek ıstıyorumda ne onerırsınız ve nerden almamı..batma var yırtık olmadıgı halde proteın bırıkmesını temızlemek ıstıorum
ayın 27 sinde verdiğim charme mellerim geldiler. :)) muhteşemler hihoyyyt uzaktan bile kendini belli edecek kadar yeşiller :) ilk defa renkli lens kullanıyorum normalde şeffaf numaralı kullanıyorum ilk taktıgımda yadırgadım sonra inanılmaz hoşuma gitti resim çekmeyi becerirsem aktarıcam yeni seri charmı mel li merak edenler içineşimin tepkisini çok merak ediyorum bakalım ne diycek bak yeşil yeşil
ayın 27 sinde verdiğim charme mellerim geldiler. :)) muhteşemler hihoyyyt uzaktan bile kendini belli edecek kadar yeşiller :) ilk defa renkli lens kullanıyorum normalde şeffaf numaralı kullanıyorum ilk taktıgımda yadırgadım sonra inanılmaz hoşuma gitti resim çekmeyi becerirsem aktarıcam yeni seri charmı mel li merak edenler içineşimin tepkisini çok merak ediyorum bakalım ne diycek bak yeşil yeşil
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:) burcucum göz rengim ortayı birazcık geçkin bi kahve:)) çikolata kahvesi gibi sanırım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?