Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayın 27 sinde verdiğim charme mellerim geldiler. :)) muhteşemler hihoyyyt uzaktan bile kendini belli edecek kadar yeşiller :) ilk defa renkli lens kullanıyorum normalde şeffaf numaralı kullanıyorum ilk taktıgımda yadırgadım sonra inanılmaz hoşuma gitti resim çekmeyi becerirsem aktarıcam yeni seri charmı mel li merak edenler için eşimin tepkisini çok merak ediyorum bakalım ne diycek bak yeşil yeşil

Mrb Miricimm aosept de solüsyon ama biraz daha farklı sanırım. Ben etkisinig gördüm. Özellikle bugün emin oldum. azullarımı çok rahat kullandım. 2 gün önce batma vardı. Sanırım dışarda çok kullandığım için havanın sıcaklığı falan da etkiliyor.. Artık haftada 1 düzenli temizleyeceğim. inşallah sen de faydasını görürsün.:1hug:

güle güle kullan canım zemuszemus çok seviniyorum böyle ilk defa renkli lens deneyip de memnun kalanlar olunca. charme mel alarak da en iyi seçimi yapmışsın bence. en yakın zamanda resimlerini bekliyoruz a.s.

köfte güle güle kullan çok sevindim beğenmene kendi göz rengin ne acaba ?

eklenti olarak ekledim boyutları küçültüp ev haliyle biraz paspam ve ilk göz resimlerim:) acemilik bu kadar becerebildim resimler flaşsız gün ışıgında çektim. resimlerdekiyle gözdeki duruşu biraz daha farklı sanki gözümde 1 ton daha acık rengi sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $041.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $045.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 37
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:) burcucum göz rengim ortayı birazcık geçkin bi kahve:)) çikolata kahvesi gibi sanırım zemuszemus

off buna rağmen uzakdan yeşil yeşil duruyosa eskiye göre dünyalar kadar fark var umarım ocredede böyle bi değişim olmuştur eğer olmuşsa boyamaları böyle yoğunlaştırmışlarsa ocrede hemen alırım ya eyvahedigeldismile

kızlarr nc mellerim geldi ama saat 5te postane kapandıgı için malesef bugün alamadım.yarın alırım umaram güzel durur merakla bekliyorum, pişman olmam gibi geliyor kimin melli resmi varsa hayran kalıyorum boshayallersmile

humm köfte cok hoş olmus rengi yaaa
demek renkleri acmıs solotica mel bukdr acık durmazdı
ay mele taktım simdide imdat eyvahedigeldismile

çok teşekkür ederim kıslar bende çok beğendim .gerçekten gördüğüm resimlere göre rengi daha açık geldi çok hoş duruyor esmeralda mel karşımı olmuş:) eşim pek sıcak bakmadığı halde içeriye girdiğinde harika gözüküyolar dedi. çok doğal durduğunu söyledi :)) yeni seride rengi bayağı açmış solotica . yeni merakım ice charme ama biraz bunlara alışayım onuda çok merak ediyorum

kofte cok sahaneler yaa bayildim bir mel harikasi daha iste ya seviorm melleri seviormmm aklinialirimsmile gule gule kullan cnm harikalar gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…