- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.741
canım dün taktım azulu, herhangi bir sorun yoktu ne yanma ne batma. Ben de şaşırdım. Ama dün aosept solüsyonda beklettim. Artık haftada 1 gün aoseptle temizlicem. Tabi dün sadece 3 4 saat kullandım o nedenle de batma yanma olmamış olabilir. Yine de mellerimde olduğum kadar rahat değilim.. sana da çok geçmiş olsun canım benim :1hug:
canım valla bu ara ben hep gözlük takıyorum.azulları takınca felaket yanıyo çünkü.
senin gözünün geçmesine çok sevindim.inşallah bizimde normale döner.
hergün lens takma sende.
Kızlar albüme quartzo fotolarımı ekledim. Fikir edinmek isteyenler bakabilirler. Ben doğal bulmadım ama renk ve açma özelliği müthiş , keşke kendi gözlerim bu renk olsaymış :)
daha önce hiç len s kullanmadım ama şimdi bakınca hoşuma gitti ela gözlüyüm almaya karar verdim sayfa çok olduğundan okuyamadım nereden sipariş ediliyor yardımcı olursanız sevinirim.:uhm:
Kızlar albüme quartzo fotolarımı ekledim. Fikir edinmek isteyenler bakabilirler. Ben doğal bulmadım ama renk ve açma özelliği müthiş , keşke kendi gözlerim bu renk olsaymış :)
Kizlar makyaj bölümünde oylama yapmaya ne dersiniz? :)
aha bu linkten
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/383314-cingene-makyaji-yarisma-anketi.html
mellendim artıkzemuszemus çok begendim teşekkürler vetman opuyorumnanaktan
mellendim artıkzemuszemus çok begendim teşekkürler vetman opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?