Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ohh cok sevndm cnm benm. gecmistir bence tamamen yaaa. sonunda benm de netim baglandi

canım valla bu ara ben hep gözlük takıyorum.azulları takınca felaket yanıyo çünkü.

senin gözünün geçmesine çok sevindim.inşallah bizimde normale döner.
hergün lens takma sende.

cnm benm tesekkur ederm gecti gibi azcik kaldi iz benm. iisalla senin de en kisa zmnda duzelir. ay benm gozler bozuk seffaf takiorm hergun gozluklerim de goz numarama uygun deil kucukler bi ara bi gozluk edinsem ii olacak. ama seffaflar sorun olmuo aslinda cok rahatim :)

Kızlar albüme quartzo fotolarımı ekledim. Fikir edinmek isteyenler bakabilirler. Ben doğal bulmadım ama renk ve açma özelliği müthiş , keşke kendi gözlerim bu renk olsaymış :)

günaydın kızlar,
aranızda charm ice kullanan varsa resim ekleyebilir mi , karar verme aşamasındayım ,yardımcı olursanız sevinirim a.s.

Kızlar albüme quartzo fotolarımı ekledim. Fikir edinmek isteyenler bakabilirler. Ben doğal bulmadım ama renk ve açma özelliği müthiş , keşke kendi gözlerim bu renk olsaymış :)

doğal bulmadın mı niye gayet güzel gözüküyorlar guartzolar.melde çok güzel duruyor grafitede hoş duruyor ama neyini beğen medin

daha önce hiç len s kullanmadım ama şimdi bakınca hoşuma gitti ela gözlüyüm almaya karar verdim sayfa çok olduğundan okuyamadım nereden sipariş ediliyor yardımcı olursanız sevinirim.:uhm:

3 rengide çok beğendim canım çok yakışmışlar. Grafite de gayet hoş görünüyor ya neden kullananlar beğenmez bu rengi anlamadm bilmiyorumkismile yine de en çok meli sevdim ben zemuszemus

Kizlar makyaj bölümünde oylama yapmaya ne dersiniz? :)

aha bu linkten

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/383314-cingene-makyaji-yarisma-anketi.html

hiih ben coktan vermistim bilem kaydirigubbakcemile2

cnm hepsi cok yakismis benm de favorim mel oldu. saclarinla da cok guzel olmuslar hihihi. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…