Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok teşekkür ederim a.s.
mel almak isteyenlere fikir olsun diye koyucam foto ama daha cekmedim yarına inşkaydirigubbakcemile2

Nc mel, çok güzel seçim, eminim çok yakışmıştır... Foto da görsek daha iyi olur tabi. İstersen albüm yapıp da koy canım?

nightmare güle güle kullan canım, ben de n.c mel resimlerini özellikle merak ediyorum. Rengi ne açıklıkta acabaa bilmiyorumkismile çok güzel olduğundan bir şüphem yok ama tonunu merak ediyorum

Kızlar görüşlerinizi merak ediyorum. Benim 3 adet soloticam var şu anda. Aradığım rengin quartzo olduğuna karar verdim en çok onu yakıştırıyorum kendime fakat gündüz işte falan takılacak bir lens değil çok iddialı ve çok lens durduğu için akşam çıkarken takıyorum. Günlük hayatta nc mel kullanıyorum ama onunda aşırı doğallığından şikayetçiyim dibe girince belli oluyor lens olduğu karşıdan da çok dikkat çeken bir renk değil.

Acaba icemint alsam quartzo çarpıcılığını doğal görünümle elde edebilir miyim ? Gri yeşil tonlarda dururmu icemint kullanan varsa çevreden aldığı tepkiler ne yönde? Albümde kendi göz rengim var. Bende nasıl durur? Eğer güzel olur derseniz bugün sipariş vereceğim. Teşekkürler.

Ben kullanıyorum icemint canım. Kesinlikle çok çok doğal.. quartzo kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama kullananlar quartzonun daha doğal hali diyorlar.. Charme mel kullandım, ona göre daha çarpıcı açık bir renk olmasına rağmen en az onun kadar doğal.

Kızlar ben cor meli çok beğeniyorum (resimlerden gördüğüm kadarıyla tabi) Çok da seveni var, ama bazı kişiler çok vahşi kedi gibi benzetmeleri yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? bilmiyorumkismile

Canım bende o görüşteyim NC Mel almadan önce diğer melleri de denedim.Cor melin yenileri bariz sarı. Kahve üzerine takınca da haresiz olduğu için yalnız kedi gözü oluyor. Ama açık kahvelerde yeşile döndürebilir. Ben kendimde beğenmedim. Mellerin en iyisi gözü büyük olanlar için charme küçük olanlar içinde NC bence.

tamam canım çok tşkler, benim gözlerde orta kahve. sarımsı durabilir belki bilmiyorumkismile

Benim nc lerde sarımsı biliyormusun? Fotoları eklemiştim ama ordaki yeşilliğe aldanma hare yakınlarına doğru yeşil tonları var ortaları sarı direk. Bence deneme fırsatın varsa dene derim canım. İcemintinden memnun değil misin? Ne zaman almıştın?

Ben memnunum canım icemint den 2 3 ay oldu çok severek kullandım, fakat protein birikmesi yaptı şu an biraz gözümü acıtıyor. Protein temizleme tabletleriyle geçiyormuş. Icemint güzel bir renk tavsiye ederim ben..
Meller eski seriye göre baya opak ozaman? ben eski seri charme mel kullandım hem de 1 yıl bıkmadan :)) rengi çok çok güzel bir yeşildi ama koyuydu. ben biraz daha açık bir yeşil olsun istiyorum.

Didemcim bende aynı şeyi istiyorum şu an biliyormusun. Açık yeşil istediğim için icemint ya da crystal deneyip alacağım.Melin koyu yeşilliği sıkıcı oluyor inan bana. Heleki sen alışmışsın icemintin " çakırlığına" sana biraz koyu gelecektir eminim. En yeşil esmeralda sanırım değilmi. O da doğallıktan quartzo gibi uzaktır herhalde.

Esmeralda denedim canım ben, bana yakışmadı.. n.c meli de mi koyu buluyorsun canım sen? sende duruşu çok güzel aslında tam benim istediğim yeşil tonu

canım crystal senki daha yeşilimsi gibi yeşil ağırlıklı istiyorsan crystal da düşünebilirsin sen. Ben icemintim olduğu için hiç crystal düşünmüyorum, ama eğer olmasaydı crystal alırdım.

Bende şimdi videolara baktım tatlım. Crystal sanırım benim istediğim renk. Quartzoya daha yakın buldum. Ben crystala bakayım bu öğlen en iyisi.Hastalık oldu bende bu lens işi .Çok fenaymış vallahi.

NC Mele bayılıyorum canım her görende çok güzel olmuş diyor ama ben karşıdan bakıldığında aa kızın gözü renkliymiş desinler istiyorum. NC Melde 1-2 metreden yeşillik belli oluyor.Yoksa NC Mel kendi gözüm gibi doğal. Dibine de girseler anlamıyor insanlar lens olduğunu. Güzel bir yeşili var. Quartzodan sonra koyu geliyor işte şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…