- 17 Haziran 2010
- 145
- 13
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.761
mellendim artıkzemuszemus çok begendim teşekkürler vetman opuyorumnanaktan
Güle güle kullan canım... Hangi seriden melin?
günaydın kızlar,
aranızda charm ice kullanan varsa resim ekleyebilir mi , karar verme aşamasındayım ,yardımcı olursanız sevinirim a.s.
Kızlar görüşlerinizi merak ediyorum. Benim 3 adet soloticam var şu anda. Aradığım rengin quartzo olduğuna karar verdim en çok onu yakıştırıyorum kendime fakat gündüz işte falan takılacak bir lens değil çok iddialı ve çok lens durduğu için akşam çıkarken takıyorum. Günlük hayatta nc mel kullanıyorum ama onunda aşırı doğallığından şikayetçiyim dibe girince belli oluyor lens olduğu karşıdan da çok dikkat çeken bir renk değil.
Acaba icemint alsam quartzo çarpıcılığını doğal görünümle elde edebilir miyim ? Gri yeşil tonlarda dururmu icemint kullanan varsa çevreden aldığı tepkiler ne yönde? Albümde kendi göz rengim var. Bende nasıl durur? Eğer güzel olur derseniz bugün sipariş vereceğim. Teşekkürler.
Yazmıştım ama kimse cevap yazmamış :çok üzgünüm:
Canım bende o görüşteyim NC Mel almadan önce diğer melleri de denedim.Cor melin yenileri bariz sarı. Kahve üzerine takınca da haresiz olduğu için yalnız kedi gözü oluyor. Ama açık kahvelerde yeşile döndürebilir. Ben kendimde beğenmedim. Mellerin en iyisi gözü büyük olanlar için charme küçük olanlar içinde NC bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?