Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım iki videoda da lenste benim gördüğüm gibi sarılık hakim ama kızın gözü o kadar açıkki neredeyse yemyeşil durmuş.Mel ve ocre tabana göre renk veriyor bence. Öğlen denerim senin için canım. Ocrede yeşillik mele oranla daha az bence.

Haklısın canım, ocre daha gri tonlu ama seviyorum bu rengide :) denersen çok sevinirim canım ya.. Benim şu an gidip deneme fırsatım yok, sen fikir verirsin bana..

Haklısın canım, ocre daha gri tonlu ama seviyorum bu rengide :) denersen çok sevinirim canım ya.. Benim şu an gidip deneme fırsatım yok, sen fikir verirsin bana..

tatlım bi ara bende gidicem levente lens denemeye senin için tekrar deniycem bütün mel serisini merak etme cnmcnm yazarım sana sen cor serisi kullandın gözünü küçük göstermedgini düşünüyorsan cor al bence aksi takdirde nc mel öneririm tatlım..

çok tşk ederim canım benimm opuyorumnanaktan cor azul küçük göstermedi gözümü ama wrlens mel için coru önermiyor.. Mel ve ocre de n.c ve charme öneriyorlar cnm. İrisin etrafından taşma yapınca sarımsı görünüyormuş o da kötü bir görüntü olur tabii bilmiyorumkismile

Canım ben gidip denedim. Hidrocor Mel senin istediğine yakın yeşil tonu cor ocre beni hiç açmadı.ama söylenildiği gibi gözü küçük gösteriyor yeşilliğine gelirsek süperdi. Ben beğendim canım. Alacaksan ve hareli istemiyorsan cor mel al. Çok doğal durdu bende.

çok tşk ederim canım yaa gerçekten.. crystal denedin mi alıyor musun?

çok tşk ederim canım yaa gerçekten.. crystal denedin mi alıyor musun?

cnm ben crystal'ı denemiştim bende aşırı acık gri durmuştu yani oda fazla acık geldi acıkcası işte bu diemedim tatlım azul sende taşma yapmadı ise cor mel de yapmaz bu durumda cor meli de düşünebilirsin tatlım

bebeim azul taşma yapmadı ama genel olarak cor melin gözü küçük gösterdiği söyleniyor hatta sen de öyle demiştin :)) o nedenle n.c mel tercih edicem

Didem süper karar, pişman olmayacaksın garanti veriyorum bence mellerin en iyisi NC. Çok eminim sende de harika olacak canım.

çok teşekkür ederim a.s.
mel almak isteyenlere fikir olsun diye koyucam foto ama daha cekmedim yarına inşkaydirigubbakcemile2
Nightmare fotoğraf koy da görelim artık kankacım olmazsa evinize gelip bakarım döndüm ben laelaelaelaelae

İcelarımla ilgili izlenimlerimi yazıyım.Beni turist sananlar bile oldu Genel olarak çok beğendiler bende yapısı doğal olduğu için iç rahatlığıyla takıyorum.Fakat çevredekiler lensin yapısı çok doğal diye bakmıyor bunu farkettim.Sadece bizim gibi lensin içini dışını fazla inceleyenler lensin yapısını farkediyoruz.Freshlook yeşillerimi daha doğal bulanlar bile oldu, iceın rengi doğal değil diye.
İce bende hafif mavimsiye dönüşmeye başladı ama çok açık çok dikkat çeken bir renk, 5 metre ileriden bile zombi gözü gibi duruyor.Almayı düşünenlere fikir olsun diye söylüyorum açık istemeyen almamalı.
Bir de başta rahat gibi hissediyordum ama o kadar rahatsız bi lens ki takasım gelmiyor ya.Solotica en rahat lens diye hep okuyordum ama ben dayanamıyorum bazen taktığım an bile yakıyor geri çıkarıyorum.Rahat olanlar olabilir bu benim kişisel fikrim, doğallığına da lafım yok fakat ben soloticayı hiç rahat bulmadım.

Belki solüsyonla alakalıdır. Ben 1 aydır solotica kullanıyorum.Çoğu zaman gözümde olduğunu bile unutuyorum. Böyle bir rahatlık olamaz. Hiç bir lensle bu kadar rahat etmemiştim. Kişiden kişiye değişiyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…