- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.801
Hiç yeşillik yokmuydu crystalda ?
kızlar freshlookun renklerini bende doğal buluyorum onuda denemek istiyorum ama pek cesaretim yok forumda çok okudum yanma batma çok fazla oluyormuş diye ondan vazgeçtim ama doğal durduğunu düşünüyorum bazı renklerinde
cnm freshlooklar 20 25 lira civarında cok makul fiyatlı lensler begendgin renkleri dene bakalım ne kadar dogalmış=)))
Ben alalı daha bir ay bile olmadı, Solocare aqua kullanıyorum ama çok rahatsız ediyor işte rengini çok seviyorum da keşke rahat kullanabilsem :gitme:Belki solüsyonla alakalıdır. Ben 1 aydır solotica kullanıyorum.Çoğu zaman gözümde olduğunu bile unutuyorum. Böyle bir rahatlık olamaz. Hiç bir lensle bu kadar rahat etmemiştim. Kişiden kişiye değişiyor demekki.
kızlar freshlookun renklerini bende doğal buluyorum onuda denemek istiyorum ama pek cesaretim yok forumda çok okudum yanma batma çok fazla oluyormuş diye ondan vazgeçtim ama doğal durduğunu düşünüyorum bazı renklerinde
=)) herkes aynı şeyi söylüyor bana neden doğüal geliyor bende bilmiyorum ama özellikle gri rengi çok hoşuma gidiyor evet en iyisi alıp bi denemek=)
bende freshlook pure hazel kullanmıştım saf ela tonunu ve doğal duruyordu...
ama bende çok batma yaptı freshlook
Nightmare fotoğraf koy da görelim artık kankacım olmazsa evinize gelip bakarım döndüm ben laelaelaelaelae
İcelarımla ilgili izlenimlerimi yazıyım.Beni turist sananlar bile olduGenel olarak çok beğendiler bende yapısı doğal olduğu için iç rahatlığıyla takıyorum.Fakat çevredekiler lensin yapısı çok doğal diye bakmıyor bunu farkettim.Sadece bizim gibi lensin içini dışını fazla inceleyenler lensin yapısını farkediyoruz.Freshlook yeşillerimi daha doğal bulanlar bile oldu, iceın rengi doğal değil diye.
İce bende hafif mavimsiye dönüşmeye başladı ama çok açık çok dikkat çeken bir renk, 5 metre ileriden bile zombi gözü gibi duruyor.Almayı düşünenlere fikir olsun diye söylüyorum açık istemeyen almamalı.
Bir de başta rahat gibi hissediyordum ama o kadar rahatsız bi lens ki takasım gelmiyor ya.Solotica en rahat lens diye hep okuyordum ama ben dayanamıyorum bazen taktığım an bile yakıyor geri çıkarıyorum.Rahat olanlar olabilir bu benim kişisel fikrim, doğallığına da lafım yok fakat ben soloticayı hiç rahat bulmadım.
Sizce nc ıce mı yoksa hıdrocharm ıce mı? Ne farkları var bunların? Bir yardım edin lütfen! Acil... Kaçtır yazıyorum ama cevap alamıyorum, forumun yoğunluğundan herhalde.. Umarım bu sefer cevap alabilirim.
arkadaşlar herkese merhaba;;
ben daha öncede yazmıştım ama forum o kadar yogun ki sanırım cvp alamadımuzun zamandır bende renklı lens kullanıyorum ama bu soloticaları yeni keşfettım denebilir.Gözlerim.Koyu kahverrengi .. mel serisinden almak istiyorum lenslerimi..Doğal yeşil-ela arası bir ton istiyorum nc yoksa charm mi tercıh etmelıyım bılmıyorum bırde burdan sanırım vetman isimli arkadasla iletişim kurmak lazım; eger oda okursa sevnırım lensleri kendısınden temin edebilirmiyim??
Sizce nc ıce mı yoksa hıdrocharm ıce mı? Ne farkları var bunların? Bir yardım edin lütfen! Acil... Kaçtır yazıyorum ama cevap alamıyorum, forumun yoğunluğundan herhalde.. Umarım bu sefer cevap alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?