Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar freshlookun renklerini bende doğal buluyorum onuda denemek istiyorum ama pek cesaretim yok forumda çok okudum yanma batma çok fazla oluyormuş diye ondan vazgeçtim ama doğal durduğunu düşünüyorum bazı renklerinde

cnm freshlooklar 20 25 lira civarında cok makul fiyatlı lensler begendgin renkleri dene bakalım ne kadar dogalmış=)))

Ya napsam bilemedim. Yani böyle gözde bende lens var diye bağıran bir renkmi cyrstal ? Ben quartzonun daha doğal duranı olarak düşünmüştüm oysa

cnm freshlooklar 20 25 lira civarında cok makul fiyatlı lensler begendgin renkleri dene bakalım ne kadar dogalmış=)))

=)) herkes aynı şeyi söylüyor bana neden doğüal geliyor bende bilmiyorum ama özellikle gri rengi çok hoşuma gidiyor evet en iyisi alıp bi denemek=)

bende freshlook pure hazel kullanmıştım saf ela tonunu ve doğal duruyordu...
ama bende çok batma yaptı freshlook

Ben alalı daha bir ay bile olmadı, Solocare aqua kullanıyorum ama çok rahatsız ediyor işte rengini çok seviyorum da keşke rahat kullanabilsem :gitme:

canım ben freshlook "gerçek safir" kullanmıştım. ilk başlarda çok yapay geliyordu beğenmiyordum ama çevre de beğenince ve doğal durduğunu söyleyince çok ısındım gözümde alıştı. benim gibi beyaz tenliysen kumralsan kesinlikle sana da çok yakışır. batma çok arada yapıyor özellikle klimalı ortamlarda çok bulununca. ama denemeni tavsiye ederim :)

=)) herkes aynı şeyi söylüyor bana neden doğüal geliyor bende bilmiyorum ama özellikle gri rengi çok hoşuma gidiyor evet en iyisi alıp bi denemek=)

gri rengini tavsiye etmiyorum canım arkadaşım kullanmıştı ve lens olduğu çok belli duruyordu içinde kırmızılıklar falan var... resimlerindeki gibi gri renk durmuyor yani. yinede sen bilirsin.

arkadaşlar bana da bir yardım eder misiniz hayli açık tenli ve koyu renk saçlıyım. mavi tonları tercihen arıyorum ama melleri de düşünmüyor değilim.. quartzo aldım ama açmaktan son anda vazgeçtim ve arkadaşıma verdim. rengimi soldurcağını öğrendiğimde. içimde kalmadıda değil.. ama doğal bir lens istiyorum. acaba hangisi en doğal durur? mümkünse mavi olarak ama mellerde olabilir... çevreleyen çemberler olmayanlar daha mı doğal olur ama büyük gösteriyor bir yandanda.. çok karıştım. yardım lütfen, help mee :asigim:

bende freshlook pure hazel kullanmıştım saf ela tonunu ve doğal duruyordu...
ama bende çok batma yaptı freshlook

evet cnm işte batma bulanıklık sorununu çok duydum ondan cesaret edemedim ama fiyatları uygunmuş numaralılarıda varmı ve fiyatları 25 30 civarıysa gri rengini denicem

aaa hoşgeldin cnmkaydirigubbakcemile2 tabi ki gel beklerim ne demek cık gel bugün gelecegini biliyodum ama aksam gelirsin sandım da zaten dısarı cıkamıyorum ,ben sabah doktora gittim 2 gündür de evden cıkmıyorum antibiyotige basladımsenağlama
mellerimle ilgili de lens taktığımı bilenler cok dogal buldular,ilk taktığımda kendimi tanıyamadım ilginc oldum gibi geldi sonra baktıkca alıstı gözüm bayanssulusmile
sende batma devam etti mi tatilde bilmiyorumkismile benimki henüz bi problem cıkarmadı ama kendi gözümle alakalı galiba arada kayıyor sanki bilmiyorum işte görüşelim dikkat edersin nasıl foto da koyamadım ki bebeğim yaa tam koyuyorum net gidiyor baya uğraştım tekrar denerim...

arkadaşlar herkese merhaba;;
ben daha öncede yazmıştım ama forum o kadar yogun ki sanırım cvp alamadım uzun zamandır bende renklı lens kullanıyorum ama bu soloticaları yeni keşfettım denebilir.Gözlerim.Koyu kahverrengi .. mel serisinden almak istiyorum lenslerimi..Doğal yeşil-ela arası bir ton istiyorum nc yoksa charm mi tercıh etmelıyım bılmıyorum bırde burdan sanırım vetman isimli arkadasla iletişim kurmak lazım; eger oda okursa sevnırım lensleri kendısınden temin edebilirmiyim??

Sizce nc ıce mı yoksa hıdrocharm ıce mı? Ne farkları var bunların? Bir yardım edin lütfen! Acil... Kaçtır yazıyorum ama cevap alamıyorum, forumun yoğunluğundan herhalde.. Umarım bu sefer cevap alabilirim.

cnm bu kadar dert edecegine madem istanbulda oturuyosun gidip denesen gözünde görsen daha iyi olmaz mı=))

merhaba, melin charme ve n.c serisi hemen hemen aynı renk. Charme ın etrafında kalın bir hare var. N.c de ise daha ince. Charme biraz daha opak, n.c daha az opak. Fakat etrafındaki kalın hare charme'ı daha koyu gösteriyor olabilir. Pupil boşluğu n.c de daha büyük ama melin kahverengi gözle kaynaşması okadar başarılı ki bence bu boşluk bu renkde hiç farkedilmiyor. N.c ve charme meli ayırt edemiyorum bence soloticanın en iyi renkleri. Bu topicde de mel kullanan baya bir kişi var. Berry vetman pinax biscuit TceydaT ve ben kullandık. Aklıma gelmeyen daha çok kişi de vardır. istersen onlarında görüşlerini alabilirsin canım.

Canım bence de İstanbuldaysan gidip deneyebilirsin ama ben n.c ice'ı asla tavsiye etmiyorum çünkü göz rengini açmakta başarısız. Garip koyu füme gibi bir renk çıkıyor ortaya. Charme ice ve cor ice gayet güzeller. Yine de deneyerek almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…