- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.821
hidrocharme serisi göz yapısı küçük olanlar için daha iyi mi acaba?yani taşma yapabilir mi acaba?
Ben alalı daha bir ay bile olmadı, Solocare aqua kullanıyorum ama çok rahatsız ediyor işte rengini çok seviyorum da keşke rahat kullanabilsem :gitme:
canım n.c denedin mi hiç? N.c taşma yapmadıysa eğer charme da yapmaz diye düşünüyorum bilmiyorumkismile ama yanılıyor da olabilirim.
canım zamanla mı batmaya başladı? yoksa ilk aldığındanberi batıyor mu? Ben artık lenslerimi haftada bir aosept de bekletiyorum gerçekten işe yarıyor. Batma yanma kalmıyor. 1 kaç kez kullanıyorum hafif batma başlıyor, aosept kullanınca geçiyor. Biscuit önermişti bana da gerçekten işe yaradı.
canım zamanla mı batmaya başladı? yoksa ilk aldığındanberi batıyor mu? Ben artık lenslerimi haftada bir aosept de bekletiyorum gerçekten işe yarıyor. Batma yanma kalmıyor. 1 kaç kez kullanıyorum hafif batma başlıyor, aosept kullanınca geçiyor. Biscuit önermişti bana da gerçekten işe yaradı.
arkadaşlar herkese merhaba;;
ben daha öncede yazmıştım ama forum o kadar yogun ki sanırım cvp alamadımuzun zamandır bende renklı lens kullanıyorum ama bu soloticaları yeni keşfettım denebilir.Gözlerim.Koyu kahverrengi .. mel serisinden almak istiyorum lenslerimi..Doğal yeşil-ela arası bir ton istiyorum nc yoksa charm mi tercıh etmelıyım bılmıyorum bırde burdan sanırım vetman isimli arkadasla iletişim kurmak lazım; eger oda okursa sevnırım lensleri kendısınden temin edebilirmiyim??
Canım mailime bir fotoğrafını gönderirsen sana hangi renklerin gideceği konusunda yardımcı olabilirim uzun zamandır kararsızsın sanırım bu konularda:
İlk aldığımda hafif batıyor gibiydi sadece bir tanesi, şimdi ikisi de bayağı rahatsız etmeye başladılar.Temizliğini de aksatmıyorum neden böyle oldu bilmiyorum bilmiyorumkismile Birkaç hafta önce burada heryerde temizleme tableti veya solusyon aradım ama yok, İstanbul'a dönünce alacağım artık sen nerden aldın Didem?
kızlar solotica hıdrosummer azullarım geldi hemen akşam çabucak fotolar çektim çok güzel bir lens gözü harika açıyor bebek mavisi duruyor..
Buda flashsız duruşu.
yapısını dokusunu soran arkadaşlar var mailller geliyor lenslerin yapısı klasik soloticalardan farklı opak bir lens ama damarsız olması bu kadar gözü açmasına rağmen avantajlı itici bir gözüntü vermiyor:)
Bery fotoğraf makinem geldi senin için charm grafite fotoğrafıda çekicem canım:)
bunlar 200 ama ben kullanılmışını alacam boshayallersmile vetmana sordum yokmuşş
Evet diğerlerine oranla solotica kesinlikle açık ara önde hem doğallık açısından kesinlikle şikayetim yok ama işte neden böyle oldu bilmiyorum=( İlginize teşekkürler zaten daha önce de gönder demiştiniz ben üşendim açıkçası :kedi:OPALCİM soloticaların rahatsız olması imkansız piyasadaki en doğal ve rahat lens bir kaç arkadaşımda geçen çeşitli marka lensleri denedim rainbow ,baushlomp vs inanın soloticalardan sonra bunlarda lensmi dedim kendi kendime abartmıyorum rainbow mavi düğme gibi oldu gözümde bir pupili simsiyah keskin bir geçişle gözbebegimde öyle bir çirkin görüntü yarattaıki anlatamam.Baush lomp ise waris görüntüsü gibi göz bebegimin içinde ince ince damarlar oluşturdu:)O yüzden soloticadan sonra bence freshlook falan kullanamassın opalcim onlar dahda rahatsız lensler.Sen gönder istersen bir bakalım lenslerine bendede aynı sorun olursa değiştiririm lenslerini
Didemcim çok sağol umarım bende de işe yarar a.s.canım aosept solüsyon hemen her eczanede satılıyor. Ben İzmitten aldım. Açıkçası bende işe yaradı. Umarım sende de işe yarar canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?