Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben alalı daha bir ay bile olmadı, Solocare aqua kullanıyorum ama çok rahatsız ediyor işte rengini çok seviyorum da keşke rahat kullanabilsem :gitme:

canım zamanla mı batmaya başladı? yoksa ilk aldığındanberi batıyor mu? Ben artık lenslerimi haftada bir aosept de bekletiyorum gerçekten işe yarıyor. Batma yanma kalmıyor. 1 kaç kez kullanıyorum hafif batma başlıyor, aosept kullanınca geçiyor. Biscuit önermişti bana da gerçekten işe yaradı.

canım n.c denedin mi hiç? N.c taşma yapmadıysa eğer charme da yapmaz diye düşünüyorum bilmiyorumkismile ama yanılıyor da olabilirim.

tatlım ben hatırlıyorum nc mel denemişti sedef ve buyuk gelmişti ama şöle bi durum var bende nc esmeralda ve topazio vardı ikside küçük gelmişti gözüme ama nc mel tam oldu tuhaf ama gercek guya hepsi 8.7 capında ama o 3lü seri küçük geliyo

cok şükür mellerimde bugune kadar hiç batma olmadı daha öncede yıllarca sofistik kullandm cok konforlu bir lensdi hiç batma yanma yapmamıştı

kızlar solotica hıdrosummer azullarım geldi hemen akşam çabucak fotolar çektim çok güzel bir lens gözü harika açıyor bebek mavisi duruyor..

Buda flashsız duruşu.

yapısını dokusunu soran arkadaşlar var mailller geliyor lenslerin yapısı klasik soloticalardan farklı opak bir lens ama damarsız olması bu kadar gözü açmasına rağmen avantajlı itici bir gözüntü vermiyor:)
Bery fotoğraf makinem geldi senin için charm grafite fotoğrafıda çekicem canım:)

arzucum çok hoş olmuş güle güle kullan tekrardan=))ama ben crstaallere bayıldımm=))) kızlar buarada crystal kullanan varmı?

İlk aldığımda hafif batıyor gibiydi sadece bir tanesi, şimdi ikisi de bayağı rahatsız etmeye başladılar.Temizliğini de aksatmıyorum neden böyle oldu bilmiyorum bilmiyorumkismile Birkaç hafta önce burada heryerde temizleme tableti veya solusyon aradım ama yok, İstanbul'a dönünce alacağım artık sen nerden aldın Didem?

Merhaba cres_girl charm mel ve n.c mel arasında en büük fark koyu kahverengi gözde n.c mel charm mele göre daha belirgin durmaktadır.N.C mel senin gözünde ela zeytin yağı yeşili duracaktır.Charm mel ise daha koyu olduğu için daha asker yeşili tonundadır.Açık dersen n.c melde amanda aman radikal bir değişiklik sağlamaz ama charm mele göre koyu kahverengi gözü daha çok açar.Bu şekilde bir tercih yapabilirsin
Birde charm serisi gözleri olduğundan daha büyük gösterir kalın hareli olduğu için bu şekilde bir tercih yapabilirsin.Ama yinede karar veremezsen mail adresime fotoğrafını gönderebilirsen sana hangi rengin yakışacağı konusunda sağlıklı bilgi verebilirim.

OPALCİM soloticaların rahatsız olması imkansız piyasadaki en doğal ve rahat lens bir kaç arkadaşımda geçen çeşitli marka lensleri denedim rainbow ,baushlomp vs inanın soloticalardan sonra bunlarda lensmi dedim kendi kendime abartmıyorum rainbow mavi düğme gibi oldu gözümde bir pupili simsiyah keskin bir geçişle gözbebegimde öyle bir çirkin görüntü yarattaıki anlatamam.Baush lomp ise waris görüntüsü gibi göz bebegimin içinde ince ince damarlar oluşturdu:)O yüzden soloticadan sonra bence freshlook falan kullanamassın opalcim onlar dahda rahatsız lensler.Sen gönder istersen bir bakalım lenslerine bendede aynı sorun olursa değiştiririm lenslerini:)

Canım mailime bir fotoğrafını gönderirsen sana hangi renklerin gideceği konusunda yardımcı olabilirim uzun zamandır kararsızsın sanırım bu konularda:

Son düzenleme:
wetman ne düşünüyorsun summer azul için ne dersin doğal mı çevrendekiler gördümü ne diyolar yani.rengi tama olarak açık mavi gibi mi topazio ile kıyaslarsan eğer hangisi daha doğal.ben teline göz rengimi yollamamıştım bana gider mi

canım aosept solüsyon hemen her eczanede satılıyor. Ben İzmitten aldım. Açıkçası bende işe yaradı. Umarım sende de işe yarar canım :1hug:

hehe ılk bana yolladı cunku bu lensın delısı benım sempatiksalakcinni sanırım alıcammm benım olucak azul vurucam kırbacı sempatiksalakcinni

kızlar crystallere merak sardım bu aralar vetmandaki duruşunu çok beğendim bide sanırım crystal kullanan yok=(( siz ne dersiniz koyu kahve göze crystal nasıl durur ve hangi serisi iyi gider?

kızlar charm azullarımı satmaya karar verdim aslında çok aşırı sevdim ama charm ocre istiyorum ve hemen istiyorum bu yüzden ya quartzomdan ya charm azulumdan vazgeçmem gerekiyodu

Evet diğerlerine oranla solotica kesinlikle açık ara önde hem doğallık açısından kesinlikle şikayetim yok ama işte neden böyle oldu bilmiyorum=( İlginize teşekkürler zaten daha önce de gönder demiştiniz ben üşendim açıkçası :kedi:

canım aosept solüsyon hemen her eczanede satılıyor. Ben İzmitten aldım. Açıkçası bende işe yaradı. Umarım sende de işe yarar canım :1hug:
Didemcim çok sağol umarım bende de işe yarar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…