- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.841
Canım bence de İstanbuldaysan gidip deneyebilirsin ama ben n.c ice'ı asla tavsiye etmiyorum çünkü göz rengini açmakta başarısız. Garip koyu füme gibi bir renk çıkıyor ortaya. Charme ice ve cor ice gayet güzeller. Yine de deneyerek almanı öneririm.
jenniferim sağol canım sendede bendeki gibi durur crystallerarzucum çok hoş olmuş güle güle kullan tekrardan=))ama ben crstaallere bayıldımm=))) kızlar buarada crystal kullanan varmı?
canım lensleri sadece dün gece takabildim bugun bile takamadım hakikaten oruç benimde başıma vurdu livescim kimse göremedi henüz:))senin göz rengindede benim göz rengimdede aynı durur çünkü oldukça opak lens yarın şunları bir daha takayımda gündüz gözüyle göreyim mirianada merak ediyor çok:))wetman ne düşünüyorsun summer azul için ne dersin doğal mı çevrendekiler gördümü ne diyolar yani.rengi tama olarak açık mavi gibi mi topazio ile kıyaslarsan eğer hangisi daha doğal.ben teline göz rengimi yollamamıştım bana gider mi
Olsun canım bendede aynı durum sıcakda yazdıklarımda bir hata olabilir affola:))göz rengimi yollamıştım yazacaktım vetman oruç başa vurdu
koptum koparttın alemsin miriana:))
hehe ılk bana yolladı cunku bu lensın delısı benım sempatiksalakcinni sanırım alıcammm benım olucak azul vurucam kırbacı sempatiksalakcinni
vetman hanı gunduz duruşlarını cekıcekdın azul unn
kızlar solotica hıdrosummer azullarım geldi hemen akşam çabucak fotolar çektim çok güzel bir lens gözü harika açıyor bebek mavisi duruyor..
Buda flashsız duruşu.
yapısını dokusunu soran arkadaşlar var mailller geliyor lenslerin yapısı klasik soloticalardan farklı opak bir lens ama damarsız olması bu kadar gözü açmasına rağmen avantajlı itici bir gözüntü vermiyor:)
Bery fotoğraf makinem geldi senin için charm grafite fotoğrafıda çekicem canım:)
Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab
Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab
lfbrls , jennifer 1905 çok sağolun kızlar .Cyrstal sanırım sadece NC de var. Benim kendi göz rengim albümde var canım oradan bakabilirsin. Normal kahve ne açık ne çok koyu. Bende çok heyecanlıyım nasıl olacak çok merak ediyorum. Quartzonun daha doğalı dursun yeşil gri bir renk olsun ve belli olsun istiyorum çok , Meller karşıdan çok belli olmuyor.
Mel bende bariz çok doğal bir yeşil duruyor. Kimse anlamıyor lens olduğunu öyle söyleyeyim sana canım. O kadar doğal ve güzel bir renk , hep kullanacağım renkler arasında. Günlük hayatta hep gözümde olan lensim. Yalnız işte fazla dikkat çekici değil. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?