Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim pinaxcım fiat olarak falan 80 düşünüyorum aslında bi işim falan olsa hiiiç satmam çünkü çok beğendim charm azullarımıda hatta satılmasa bile üzülmücemde yeni seri ocreleri acayip merak ediyorum ve sabırsızım ben biraz bu lens konusunda :)

deneyebileceğim yer neresi var canım? ben hiç bilmiyorum...

edit: yerini buldum en yakın zamanda gidip deneyeceğim. aldıktan sonra fotoğraflarımı koyarım buraya :)

Son düzenleme:
arzucum çok hoş olmuş güle güle kullan tekrardan=))ama ben crstaallere bayıldımm=))) kızlar buarada crystal kullanan varmı?
jenniferim sağol canım sendede bendeki gibi durur crystaller

canım lensleri sadece dün gece takabildim bugun bile takamadım hakikaten oruç benimde başıma vurdu livescim kimse göremedi henüz:))senin göz rengindede benim göz rengimdede aynı durur çünkü oldukça opak lens yarın şunları bir daha takayımda gündüz gözüyle göreyim mirianada merak ediyor çok:))

göz rengimi yollamıştım yazacaktım vetman oruç başa vurdu
Olsun canım bendede aynı durum sıcakda yazdıklarımda bir hata olabilir affola:))

hehe ılk bana yolladı cunku bu lensın delısı benım sempatiksalakcinni sanırım alıcammm benım olucak azul vurucam kırbacı sempatiksalakcinni
koptum koparttın alemsin miriana:))

vetman hanı gunduz duruşlarını cekıcekdın azul unn

canım valla kusura bakma çekemedim ya sıcak oruç söz yarın çekicem:)

Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab

vetman cımm bebek mavi durmuş baya cidden ..
ama duruşu nasıl kalın mı görünüyor yoksa doğalmı duruyor ..

Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab

güle güle kullan canım şimdiden merak ettim bende crstale taktım buaralar kafayı ama nası durur bende diye tereddütlerim var senin kendi göz rengin neydi ve hangi seriden alıyosun canım?

lfbrls , jennifer 1905 çok sağolun kızlar .Cyrstal sanırım sadece NC de var. Benim kendi göz rengim albümde var canım oradan bakabilirsin. Normal kahve ne açık ne çok koyu. Bende çok heyecanlıyım nasıl olacak çok merak ediyorum. Quartzonun daha doğalı dursun yeşil gri bir renk olsun ve belli olsun istiyorum çok , Meller karşıdan çok belli olmuyor.

Valla canım sana quartzo da mel de çok yakışmış... Ben işin içine mavi veya gri girince araya mesafe koyuyorum hep kaydirigubbakcemile3 Ama bence crystal de sana yakışacaktır, beklentini karşılayacaktır... a.s

Bende mavi grilere çok yakın bakmıyorum grafiteden sonra , cyrstalide gri yeşil bir ton olduğu için seçtim. Yarın gelicek inşallah eklerim fotoğrafları.Sana da fikir olur.hihoyyyt

Olsun sorun değil canım :)) Ben de nc mel istiyorum. Senin fotolardan fikir edinmiş oldum. Çünkü göz rengimiz aynı gibi...

Mel bende bariz çok doğal bir yeşil duruyor. Kimse anlamıyor lens olduğunu öyle söyleyeyim sana canım. O kadar doğal ve güzel bir renk , hep kullanacağım renkler arasında. Günlük hayatta hep gözümde olan lensim. Yalnız işte fazla dikkat çekici değil. :kedi:

benimde 2.lensim nc melden yana olucak sonrasındada charm grafite düşünüyodum ama crystal aklımı karıştırdı:)özellikle vetmandaki duruşlarını görünce çok hoşuma gitti brhngncr fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum

NC Mel çok güzel canım tavsiye ederim ama ben grafiteden çok çektim ya. Hiç beğenmedim. Hiç açmadı göz rengimi. Fotolarda güzel çıksada reelde ilgisi yok. Karşıdan bakınca gözüne noldu diyen bile oldu o kadar yani. Renksiz donuk bir grilik vardı. Dibine girince rengi ancak anlaşılıyordu. Göz rengi koyu olunca yarı opak lenslerin en açık renklerini kullanmak gerekiyor açılması için.

Canım fazla dikkat çekici olunca da yapay duruyor ne yazık ki... Hiçbir şey asıl göz rengini tutmaz. Bu yüzden nc mel en ideali bence de... Grafite den memnun kalmamana üzüldüm Fotolarda hoş duruyor o da gerçekten...

Orasıda öyle canım valla haklısın en doğalı en güzeli. Solotica da bağımlılık yapıyor insana her rengini almak istiyosun bi süre sonra. kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…