Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab

Tatlım hiç şüphen olmasın, mellerden oldukça açık durucak. Eminim çok da seveceksin güle güle kullan şimdiden.

Didemcim çok heyacanlıyım inşallah güzel olur zemuszemus yarın gelir gelmez foto eklicem.Sende alacağın NC Mellerini güzel günlerde kullan canım şimdiden. Sana da çok yakışacak eminim...

kızlar slm bende lens almayı düşünyorum numaralı .ama gözlerim çok hassas doktora gözlerimden bi ara alerji olmuştum kızarklık falan gözlerin çok hassas demişti.yine doktora gideceğim fakat fikirlrinizi almak isterim önerileriniz fikirlerinizi bekliyorum ,lens kullanmalımıyım kullanırsam hangi markayı önerrirsiiniz..

kızlar sonunda yükledim nc mel opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC09645.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC09647.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC09658.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC09659.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC09682.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 59
resimlerin hiçbiri flaşlı değil gün ışığında çektim.mel cok dogal bir renk bence tavsiye ederim ama tabi radikal bi değişiklik beklemeyenler için .öylee taa uzaktan farkedilen bi renk değil ama ben benimsedim mellerimiopuyorumnanaktan
benim lensler numaralı görme sorunu da yaşamadım,zaten batma falan da yok belki yeni olduğu için bilmiyorum ama bi problem yaşamadım suana dek
bu resimler de cok amatör sabah uyandığım gibi lensleri kargodan alıp o heyecanla takıp çekmiştimsempatiksalakcinni
gözlerim orta kahve çapı da 8.7 tam oldu gözüm azıcık daha çaplı bişey olsaymıs olmazmıs sırnaşık şey tek problemim lensin arada kayması,hoş o da pek göze batmıyor charm gibi kalın hareli oluyor ama çepecevre olmadıgı için rahatsız oluyorum umarım lens göz seklimi aldıkca düzelir...

cnm tek kelime ile bayildim akannehir sahane gule gule kullan. iice sabirsizlaniorm nc meller icin. bikac hafta sonra ben de siparis edicem iisalla boshayallersmile

bambamcım yeni serinin eskiye göre açık olduğu kesin flaşlı fotolarda bildiğin yeşil cıkıyor gündüz de fotodakiler gibi, memnunum ben ;beğenmene çok sevindim:kedi:
sana da çok yakışacagına eminim opuyorumnanaktan

Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab
Canım hayırlı olsun lenslerin yoldalar şimdi:)şimdiden güle güle kullan:)

vetman cımm bebek mavi durmuş baya cidden ..
ama duruşu nasıl kalın mı görünüyor yoksa doğalmı duruyor ..
Tugbacım evet tam bir bebek mavisi kalında durmuyor yakından gündüzde yakın çekim taktım yakındanda gayet doğal duruyorlar..

yandan duruşu:)

inanılmaz bir ilgi var yanlız bu lense herkez bu lensi bekliyormuş dedim resmen:)

Son düzenleme:
NIGHT MARE güle kullan canım lenslerini çok begendim çok yakışmış biraz daha değişik buldum melleri sende charm mele benzettim yeşilinin tonunu ama inanılmaz güzel durmuş:)

Vetman canım bu azulların pupili 3 lü opak seri gibi mi öyle görünüyor sanki...
Nightmare çok güzel olmuş meller koyu doğal bir yeşil güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…