- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.861
Orasıda öyle canım valla haklısın en doğalı en güzeli. Solotica da bağımlılık yapıyor insana her rengini almak istiyosun bi süre sonra. kötükedihüso
wetmanin crysal fotoları hangi sayfada ben de görmek istiyorum
Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab
Olsun sorun değil canım :)) Ben de nc mel istiyorum. Senin fotolardan fikir edinmiş oldum. Çünkü göz rengimiz aynı gibi...
Canım ben de önümüzdeki ay n.c mel alıcamm bayanssulusmile güle güle kullanılım şimdiden
kızlar sonunda yükledim nc mel opuyorumnanaktan
kızlar sonunda yükledim nc mel opuyorumnanaktan
cnm tek kelime ile bayildim akannehir sahane gule gule kullan. iice sabirsizlaniorm nc meller icin. bikac hafta sonra ben de siparis edicem iisalla boshayallersmile
Canım ben de çok beğendim güle güle kullannn opuyorumnanaktan
gordugum en guzel nc mel fotolarından bırı olmus tskler nıghtmare gule gule kullan :umursamaz:
Canım hayırlı olsun lenslerin yoldalar şimdi:)şimdiden güle güle kullan:)Kızlar crystal alıyorum en sonunda vetmancımdan.Yarın elimde olacak inşallah. Fotoğraflarını ekleyeceğim alır almaz. Umarım mellerden daha açık durur :) sengözlerimebaksanab
Tugbacım evet tam bir bebek mavisi kalında durmuyor yakından gündüzde yakın çekim taktım yakındanda gayet doğal duruyorlar..vetman cımm bebek mavi durmuş baya cidden ..
ama duruşu nasıl kalın mı görünüyor yoksa doğalmı duruyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?