- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.881
bambamcım yeni serinin eskiye göre açık olduğu kesin flaşlı fotolarda bildiğin yeşil cıkıyor gündüz de fotodakiler gibi, memnunum ben ;beğenmene çok sevindim:kedi:
sana da çok yakışacagına eminim opuyorumnanaktan
Didemcim çok heyacanlıyım inşallah güzel olur zemuszemus yarın gelir gelmez foto eklicem.Sende alacağın NC Mellerini güzel günlerde kullan canım şimdiden. Sana da çok yakışacak eminim...
canım maalesef protein tabletler Türkiyede hiç bir yerde satılmıyor. Ben de abd den alıcam gidince. Gerçi aosept solüsyon baya geçirdi. Çok az bir batma var. İnşallah yine kullanabilirim icemintleri :) Renkler de çok çok yakın. Crystal daha güzel geliyor bana.
NIGHT MARE güle kullan canım lenslerini çok begendim çok yakışmış biraz daha değişik buldum melleri sende charm mele benzettim yeşilinin tonunu ama inanılmaz güzel durmuş:)
cnm cok tesekkur ederim icime siniceginden nerdeyse eminim. ben nc mel denedim lenslerin gelecegi gunun hayaliyle yasiorm bikac haftaya siparis edicem iste gun sayiyorm nerdeyse hihihihihi boshayallersmile melleri aslinda 3 seride de cok cok sevdim hatta bir ara cor mel de alicam sanirim favori rengim oldular deli gibi gri tonlari sevdigim halde mellere hayran kaldim takincaeminim gercekte fotolardakinden bile guzellerdir cok da yakismistir sana. gonul rahatligi ile kullanilabilicek bir lens hele ki nc serisi hic kimse anlamaz lens oldugunu olumunekankayizsmile
nightmare_
güle güle kullan harika durmuş meller. inanılmaz doğal duruyorlar.
bende bikaç gündür kullanıyorum mellerimi gören herkes harika durduğunu kesinlikle lense benzemediğini söylüyorlar zemuszemus. hatta dün marketteyken kız çok güzel göz renginiz var dedi bende hiç çaktırmadım
Nightmare tekrar güle güle kullan canım çok yakışmış neredeyse kendi gözün kadar doğal ya.. Fotolarda bile bu kadar doğalsa gerçekte daha doğaldır eminim. Hiç kimse anlamaz lens olduğunu, çok da yakışmışlar sana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?