Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evt canım n.c serisinden pupili opak seriye benziyor.
Benim azulların da ait olduğu hıdrosummer serisi lenslerini solotica holywoodada gönderiyormuş:)
Avatar ve alice harikalar diyarında filmlerinde kullanılmış verde rengi.kaydirigubbakcemile3

cnm cok tesekkur ederim icime siniceginden nerdeyse eminim. ben nc mel denedim lenslerin gelecegi gunun hayaliyle yasiorm bikac haftaya siparis edicem iste gun sayiyorm nerdeyse hihihihihi boshayallersmile melleri aslinda 3 seride de cok cok sevdim hatta bir ara cor mel de alicam sanirim favori rengim oldular deli gibi gri tonlari sevdigim halde mellere hayran kaldim takinca eminim gercekte fotolardakinden bile guzellerdir cok da yakismistir sana. gonul rahatligi ile kullanilabilicek bir lens hele ki nc serisi hic kimse anlamaz lens oldugunu olumunekankayizsmile

nightmare_
güle güle kullan harika durmuş meller. inanılmaz doğal duruyorlar.
bende bikaç gündür kullanıyorum mellerimi gören herkes harika durduğunu kesinlikle lense benzemediğini söylüyorlar zemuszemus. hatta dün marketteyken kız çok güzel göz renginiz var dedi bende hiç çaktırmadım

Nightmare canım bu benim bugüne kadar gördüğüm en iyi durmuş mel. Çok acayip yakışmış. Güle güle kullan.

Nightmare tekrar güle güle kullan canım çok yakışmış neredeyse kendi gözün kadar doğal ya.. Fotolarda bile bu kadar doğalsa gerçekte daha doğaldır eminim. Hiç kimse anlamaz lens olduğunu, çok da yakışmışlar sana opuyorumnanaktan

Didemcim çok heyacanlıyım inşallah güzel olur zemuszemus yarın gelir gelmez foto eklicem.Sende alacağın NC Mellerini güzel günlerde kullan canım şimdiden. Sana da çok yakışacak eminim...

Canım ara ara kk ya bakıcam bugün senin resimlerin için kaydirigubbakcemile2 güzel olacağı kesin bence. inşallah çok çook memnun kalırsın.

Çok sağol tatlım. Muhtemelen öğleden sonra elimde olur.İnşallah beklediğimize değer, güzel olur :))

İcemintle çok yakınlar diyor herkes , sen icemintlerini naptın geçirebildin mi protein sorununu? Tabletler varmış diye duydum bende eczaneye soracağım quartzolarım için , ışıkta hiçbirşey görünmüyor ama takınca sızlama batma yapıyor tek gözüm. Napsam bilemedim.

canım maalesef protein tabletler Türkiyede hiç bir yerde satılmıyor. Ben de abd den alıcam gidince. Gerçi aosept solüsyon baya geçirdi. Çok az bir batma var. İnşallah yine kullanabilirim icemintleri :) Renkler de çok çok yakın. Crystal daha güzel geliyor bana.

Canım unizyme diye birşey buldum ben 8 tl fiyatı ecza deposuna soracağım şimdi. Satışı var görünüyor nette.Yoksa bende usadan aldırayım anneme.Aosept alıcam hiç olmazsa.

Canım en çok önerilen unizyme zaten ben de onu istiyordum ama lensclub dahil her yeri aradım, izmitteki eczanelere sordum. Hepsi de protein temizleme tabletlerinin artık Türkiyede satılmadığını söyledi maalesef Pinax ın lensleri de çok batma yapıyordu o tabletlerle düzeldi..

canım az bir batma varsa geçiriyor. Ben artık lenslerimi haftada 1 aosepte koyuyorum. Daha rahat ettim valla lens yenileniyor sanki batma yanma geçiyor.

Çok hafif zaten bendekide dayanılmaz şekilde değil. Şimdi alim canım hatta. Çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

NIGHT MARE güle kullan canım lenslerini çok begendim çok yakışmış biraz daha değişik buldum melleri sende charm mele benzettim yeşilinin tonunu ama inanılmaz güzel durmuş:)

sağol vetman seninle çok güzel bi seçim yaptık. melleri gercekten çok beğendim... etrafımdan da güzel tepkiler aldım zemuszemus
tekrar çok teşekkür ederim yardımların içinopuyorumnanaktan

jennifer ,mimszzzn,brchngcrçok teşekkür ederim , beğenmenize sevindimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Nightmare lenslerin çok yakıştı bayıldım opuyorumnanaktan

Kızlar dün Nightmareın lenslerini dışarda gün ışığında gördüm cidden fotoğraflardan daha güzel duruyor gerçekte, kendisi esmer bir de yeşil lens çok yakıştı.
Fakat burada neredeyse herkes diğer lenslerden ayrı olarak bir mel hayranı.Mel şöyle mel böyle falan.Ben açıkçası öyle abartılan çoç çok çok şahane bir lens olarak bulmadım.Doğallığı da ice,quartzo,topazio ne kadar doğalsa mel de aynı geldi bana.Tamamen zevk meselesi tabiki sadece benim fikrim bu.Evet cidden güzel bi renk ama çok aşırı abartılıyor bence.

ben de 20 gün bekledim bambamcım sabret beklediğine degecek çok da güzel duracak emin olabilirsin boshayallersmile
ilk kullandıgım renkli lensin mel olmasından mutluyum ten rengim koyu o yüzden maviş olmak istesem bile sırıtırdı sanki öyle düşünüyorum ben...
en azından suan gercekten güzel durduğunu düşünüyorum yorumlar sayesinde yerimseniben sonucta yıllardır alısmısım kahve gözesempatiksalakcinni ben de senin gibi düşünüyorum cnm bundan sonra cor da alabilirim ama emin de değilim açıkcası haresiz cesaret edemiyorum aynı zamanda daha bi yeşil yeşil bakmak güzel olurdu :jeyyar:

bende senin fotoları görünce çok beğenmiştim köftecimm benim de böyle olur inşallah diye geçirdim içimden
beğenmene çok sevindim iyiki mellenmişiz kaydirigubbakcemile2

sağol didemcim acaba ben de senin gibi charm serisi mi alsam diye çok düşündüm ama senin gözlerin daha bi açık sanki bana göre o yüzden nc de karar kıldım çok da güzel oldu iyi oldu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…