Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sağol didemcim acaba ben de senin gibi charm serisi mi alsam diye çok düşündüm ama senin gözlerin daha bi açık sanki bana göre o yüzden nc de karar kıldım çok da güzel oldu iyi oldu :kedi:

merhaba nightmare sen nc mellerini wr lensten mi aldın..
senin fotoları görünce son kararımı verdim bende :) çok kararsızdım cor mu nc mi diye ama senin nc ler süper durmuş..çok yakışmış güle güle kullan..

teşekkür ederim bebeğim soloticayı senin iceların sayesinde daha da beğendim öptüm çokkk aklinialirimsmile

yok cnm ben vetmandan aldım bende öyle kararsız bi dönem gecirdim ama fotoları gördükce karar verdim kaydirigubbakcemile3 lensleri beğenmene de çok sevindim opuyorumnanaktan

normalde 2 3 güne geliyor elinde varsa ama benim numaralı olduğu için 20 gün içinde geldi. vetmanla konusursan daha ayrıntılı bilgi edinirsin cnm =)

opalcim bu ara topikte mel almak isteyen veya alan cok kisi oldugundan herhalde bu yuzden daha cok mel muhabbeti yapiorz. solotica dier lenslere gore kesinlikle daha doal bir marka. kaydirigubbakcemile5 haklisin cnm bir tek mel deil bircok rengi sahane zaten ayni marka lensler yani melin icedan graphitedan vs. den yapi olarak bi farki yok sonucta ayni teknik ile boyaniorlar serisine gore. benm sadece bir tane soloticam var boole cok laf konusuorm gibi hissettim bilmis bilmis hehehe neyse yazdim bi kere ama bilmislik olsun die deil yani yannis anlasilmasin bilmiyorumkismile bircok rengi soloticain cok basarili ve guzel. mel ve ocrenin belki bir avantaji renkleri acisindan kahve tabanlarla daha kolay kaynasmasi belki ondan daha cok tutuluor olabilir bilmem ki yerimseniben ben sahsen o yuzden sanirim daha bi heves ediorm suan yoksa gri goz asigiyim ki ice ilk solotica tercihimdi cok cok da memnunum hem renginden hem de doalligindan. bu arada icemint ve crystal de herkes de harika doal otesi duruor. sonraki tercihlerim olucaklar mellerden daha doal bulan arkadaslar var hihi cok superkaydirigubbakcemile2

ay tatlim ben daha siparis edicem de lensler gelicek bi de numarali benm uhuuu. nese sabrin sonu selamet kaydirigubbakcemile3
cnm evt aliskanlik cok farkedio bir cok arkadas ilk alinca lenslerini sevmiorlar sonra en begendikleri lens oluor nerdeyse. bende de tersi bi durum olmustu eskiden hep gri lens takiordum aksamlari lensi yatmak icin cikarinca kahve gozlerimle baska biri bakiodu aynada bana heheh o kdr alismisim ki kendime oole doal hali tuaf geliordu deli miyim neyim ama son 2 yildir bi alistim gozlerime gene ii oldu gercek halime alismam hahahah tuafim ya nese uzattim cok gene.
ay eminim sana cok yakisti esmerlere cok guzel gidio yesil goz yaaa boshayallersmile
bu arada ben gidip gidip corlari begeniorm nedense. cou kisi de pek sevmio corlari. benm gozlerim irice ondan belki de cok da kucuk gosterio gibi gelmio bana. corlarin acik durmasi olayini seviorm ben de. cor mel de baya acik yesil goz yapio olumunekankayizsmile

vetmancim tatli bi renkmis yapisini cok merak ettim yazmistin sanirim bi yerde az daha kalin die ama merak ettigim opak 3 seriden daha mi youn boyamasi ve lensin yapisi dier soloticalara gore daha belirgin olarak mi kalin yoksa cok farkedilmicek bi derecede mi rahatlik acisindan soruorm? sadece meraktan zaten numarali benm gozler. komple mi boyanmis lens araliksiz? kabinda resim cekme sansin var mi vetmancim. gule gule kullan cnm. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
arzu hanıma çok teşekkür ediyorum.charm ocrelerim bugün geldi.sol gözümde bulanıklık oluyor.15dk kadar taktıp çıkardım.bu geçicimi bişeymi acaba?

aaaa missmickey hayirli olsun gule gule kullan cnm. begndin mi rengini? ocre cok begeniorm ben. bulaniklik gecicidir cnm ilk basta yeni lensler yapior gozun seklini alana kadar. bi sure takarsan alisir gozlerin die dusunuorm :) benm hep oluor yeni lenslerde bircok arkadasda da oluor topikte yaziorlardi. yannis yonlendirmiyim de gene ama genelde yeni oldugundan yapior eger lenste ve gozunde baska bisi yok ise. foto ekleme sansin var mi cnm?kendi gozun acik kahve mi koyu mu? hihi cok soru sordum kusura bakma ocre meraki bilmiyorumkismile

teşekkür ederim.umarım lenstendir.benide bi mel merakı almıştı ama iyiki kalbimi ocreye kaptırdım.iyikide böyle olmuş.fotoları yarın eklerim.gözlerim koyu kahve.baya bi açıyor bence.ışığa göre rengi eladan yeşile kadar değişim gösteriyor.ben charm ocre aldım ama n.c. yide merak etmiyor değilim

sağol vetman seninle çok güzel bi seçim yaptık. melleri gercekten çok beğendim... etrafımdan da güzel tepkiler aldım zemuszemus
tekrar çok teşekkür ederim yardımların içinopuyorumnanaktan

Rica ederim canım:))doğru renk seçmişiz hakikaten bencede çok yakışmış çok doğal durmuş sende herkezde aynı fikirde zaten:)
Missmickey güle güle kullan canım :))Bambamın dediği gibi bulanıklık sorunu ilk günlerde olabilior ocreyi begenmenede sevindim hakikaten bu aralar ocre herkezin merak ettiği bir renk burcuda bekliyordu ocre resimleri yeni seriden:)Resimlerini bekliyoruz canım:)

ay super ya ocre ile ilgili guzel yorum duyunca seviniorm hihihi :) ilerde dusunuorm ben de ocre almayi ama hangi seri bilmiorm 3unde de guzel gelio bana ayni mel gibi hihihi.

Ne çok bilmişliği bambamcımm onunla alakası bile yok sadece melin çok aşırı abartılı bir şekilde beğenildiğini ama diğer soloticaları da en az mel kadar doğal bulduğumu söylemeye çalıştım ben, kimseye kişisel olarak birşey demedim :kedi: Cor meli bende çok merak ediyorum açık renkler sevdiğimden bide cristal grafite denemeye gideceğim bir ara opuyorumnanaktan

kizlar Vetman'cimdan aldigim Topazio'larimi size gostermek istedim beceremedim... becerebilirsem profil fotolarinin icine koyacagim... goruslerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…