- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.901
sağol didemcim acaba ben de senin gibi charm serisi mi alsam diye çok düşündüm ama senin gözlerin daha bi açık sanki bana göre o yüzden nc de karar kıldım çok da güzel oldu iyi oldu :kedi:
Nightmare lenslerin çok yakıştı bayıldım opuyorumnanaktan
Kızlar dün Nightmareın lenslerini dışarda gün ışığında gördüm cidden fotoğraflardan daha güzel duruyor gerçekte, kendisi esmer bir de yeşil lens çok yakıştı.
Fakat burada neredeyse herkes diğer lenslerden ayrı olarak bir mel hayranı.Mel şöyle mel böyle falan.Ben açıkçası öyle abartılan çoç çok çok şahane bir lens olarak bulmadım.Doğallığı da ice,quartzo,topazio ne kadar doğalsa mel de aynı geldi bana.Tamamen zevk meselesi tabiki sadece benim fikrim bu.Evet cidden güzel bi renk ama çok aşırı abartılıyor bence.
merhaba nightmare sen nc mellerini wr lensten mi aldın..
senin fotoları görünce son kararımı verdim bende :) çok kararsızdım cor mu nc mi diye ama senin nc ler süper durmuş..çok yakışmış güle güle kullan..
yok cnm ben vetmandan aldım bende öyle kararsız bi dönem gecirdim ama fotoları gördükce karar verdim kaydirigubbakcemile3 lensleri beğenmene de çok sevindim opuyorumnanaktan
arzu hanıma çok teşekkür ediyorum.charm ocrelerim bugün geldi.sol gözümde bulanıklık oluyor.15dk kadar taktıp çıkardım.bu geçicimi bişeymi acaba?
Nightmare lenslerin çok yakıştı bayıldım opuyorumnanaktan
Kızlar dün Nightmareın lenslerini dışarda gün ışığında gördüm cidden fotoğraflardan daha güzel duruyor gerçekte, kendisi esmer bir de yeşil lens çok yakıştı.
Fakat burada neredeyse herkes diğer lenslerden ayrı olarak bir mel hayranı.Mel şöyle mel böyle falan.Ben açıkçası öyle abartılan çoç çok çok şahane bir lens olarak bulmadım.Doğallığı da ice,quartzo,topazio ne kadar doğalsa mel de aynı geldi bana.Tamamen zevk meselesi tabiki sadece benim fikrim bu.Evet cidden güzel bi renk ama çok aşırı abartılıyor bence.
ben de 20 gün bekledim bambamcım sabret beklediğine degecek çok da güzel duracak emin olabilirsin boshayallersmile
ilk kullandıgım renkli lensin mel olmasından mutluyum ten rengim koyu o yüzden maviş olmak istesem bile sırıtırdı sanki öyle düşünüyorum ben...
en azından suan gercekten güzel durduğunu düşünüyorum yorumlar sayesinde yerimseniben sonucta yıllardır alısmısım kahve gözesempatiksalakcinni ben de senin gibi düşünüyorum cnm bundan sonra cor da alabilirim ama emin de değilim açıkcası haresiz cesaret edemiyorum aynı zamanda daha bi yeşil yeşil bakmak güzel olurdu :jeyyar:
Canım hayırlı olsun lenslerin yoldalar şimdi:)şimdiden güle güle kullan:)
Tugbacım evet tam bir bebek mavisi kalında durmuyor yakından gündüzde yakın çekim taktım yakındanda gayet doğal duruyorlar..
yandan duruşu:)
inanılmaz bir ilgi var yanlız bu lense herkez bu lensi bekliyormuş dedim resmen:)
arzu hanıma çok teşekkür ediyorum.charm ocrelerim bugün geldi.sol gözümde bulanıklık oluyor.15dk kadar taktıp çıkardım.bu geçicimi bişeymi acaba?
aaaa missmickey hayirli olsun gule gule kullan cnm. begndin mi rengini? ocre cok begeniorm ben. bulaniklik gecicidir cnm ilk basta yeni lensler yapior gozun seklini alana kadar. bi sure takarsan alisir gozlerin die dusunuorm :) benm hep oluor yeni lenslerde bircok arkadasda da oluor topikte yaziorlardi. yannis yonlendirmiyim de gene ama genelde yeni oldugundan yapior eger lenste ve gozunde baska bisi yok ise. foto ekleme sansin var mi cnm?kendi gozun acik kahve mi koyu mu? hihi cok soru sordum kusura bakma ocre meraki bilmiyorumkismile
güle güle kullan canım fotolarını görebilirmiyiz?
sağol vetman seninle çok güzel bi seçim yaptık. melleri gercekten çok beğendim... etrafımdan da güzel tepkiler aldım zemuszemus
tekrar çok teşekkür ederim yardımların içinopuyorumnanaktan
teşekkür ederim.umarım lenstendir.benide bi mel merakı almıştı ama iyiki kalbimi ocreye kaptırdım.iyikide böyle olmuş.fotoları yarın eklerim.gözlerim koyu kahve.baya bi açıyor bence.ışığa göre rengi eladan yeşile kadar değişim gösteriyor.ben charm ocre aldım ama n.c. yide merak etmiyor değilim
kizlar Vetman'cimdan aldigim Topazio'larimi size gostermek istedim beceremedim... becerebilirsem profil fotolarinin icine koyacagim... goruslerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?