Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

melekcim, gozlerim orta kahve, ne acik ne koyu... yakindan iceride kendi kahvem baya belli oluyor ama o bile balik gozu gibi durmadi :)))

melekcim, gozlerim orta kahve, ne acik ne koyu... yakindan iceride kendi kahvem baya belli oluyor ama o bile balik gozu gibi durmadi :)))

CANIM BENDE GECEN SENE TOPAZIOYU SEVEREK KULLANMISTIM. COK GUZEL BIR MAVI. BENDE SU YESILI GIBI DURMUSTU AMA SENDE COK HOS BIR MAVI OLMUS. TEKRAR GULE GULE KULLAN BEN COK BEGENDIM. boshayallersmile

CANIM BENDE GECEN SENE TOPAZIOYU SEVEREK KULLANMISTIM. COK GUZEL BIR MAVI. BENDE SU YESILI GIBI DURMUSTU AMA SENDE COK HOS BIR MAVI OLMUS. TEKRAR GULE GULE KULLAN BEN COK BEGENDIM. boshayallersmile
tesekkur ederim cnm... simdi de Hidrosummer Azul'lari bekliyorum... Ilk firsatta resimlerini koyacagim :)

tesekkur ederim cnm... simdi de Hidrosummer Azul'lari bekliyorum... Ilk firsatta resimlerini koyacagim :)

CIDDIMISIN CANIM? BENDE KARARSIZDIM YENI HIDROSUMMER AZULLAR KONUSUNDA GELIR GELMEZ RESIMLERINI KOYMANI DORT GOZLE BEKLIYORUM CANIM. TABI YORUMUNLA BIRLIKTE. BENDE ALACAGIM SANIRIM CUNKU BUYUK IHTIMAL

CIDDIMISIN CANIM? BENDE KARARSIZDIM YENI HIDROSUMMER AZULLAR KONUSUNDA GELIR GELMEZ RESIMLERINI KOYMANI DORT GOZLE BEKLIYORUM CANIM. TABI YORUMUNLA BIRLIKTE. BENDE ALACAGIM SANIRIM CUNKU BUYUK IHTIMAL

tatlim su kadar soyleyeyim daha once cor ice disinda hicbir lensle kendini iyi hissetmemistim... dogal durmasi oncelik oldugundan grafite'i bile treddutle almistim ki cok memnun kaldim ondan da...

ama dogal takintisi olanlar bilir, gunduzleri super duran bu lensler geceleri hic ise yaramaz... o yuzden resmen ikinci bir kutuyu cantamda gezdirme karari aldim... gunduz ice, azul veya grafite gece ise topazio ve hidrosummer azul kullanmaya karar verdim... birazcik ugrastiracak ama bence degecek...

soyle bir de durum var ki, cok dikkatli ve asiri durudt bir kardesim var... sayet gunduz kullanimda bile topazio veya summer azul ok derse, gunduz de kullanabilirim :))))

calsethla maşallah ne kadar güzel kaş göz yapın var.. Topazioları da çok iyi taşımışsın, hatta görüklerim arasında en iyilere girer azuln da var sanırım? ben hala pek rahat kullanamıyorum azullarımı bana oldukça dikkat çekici geliyo sen ne düşünüyosun?

ay cnm benm hihi ben senin yazdigin bisiden oturu yazmadim ole kendi yazdigim msgde vir vir uzun uzun yazdim die kendimi cok konusuo hissettim ondan yazdim hihihi olumunekankayizsmile senden dolayi deil yani cnm benm ya heheheh kaydirigubbakcemile5 ilahi yazmissin sen de oole :) benm cenemin dusuklugu opalcim. bana kendimden fenalik geldi katiliorm ben de bu arada mel kadar guzel bi suru renk var bence de. benm de favorilerim mel disinda ocre ve icemint crystal fln. eh ice da seviorm o da ayri kendi lensim hihihi. ama crystal daha da doal ice'dan sanki ya.
ben bayiliorm cor mele valla. ilk nc mel alicam ama sonrasinda bi ara corunu istiorm. ayni sekilde crystal ve ocre de cok istiorm. :kedi: of liste kabarik ya bu arada cor mel baya guzel acik bi ton oluor bence. cok koyu deil yani. bilemedim albumumde var aslinda ama o deneme yaptigim yerdeki fotolar cok koyu cikti azicik bi yerden isik aliordu sadece . ama biz ceydacimla cok begendik cor meli :lepi: ay sanslisin denemeye gidersen ellerinde simdi ocre ve crystal de var. ben gittigimde yoktu bohuu.

cnm kaslarin ve gozlerinle cok guzel olmus gule gule kullan cok yakismiskaydirigubbakcemile2

charm ocre fotoları merak edenler için albüme ekledim.makinede bi sorun vardı umarım eklenmiştir en acilinden yorum bekliyorum

canım lenslerine bayıldım yanlız üretim yılı kaç yazıyo şişede bunlar yeni serimi kendi göz rengin ne açtımı bayağı ya çok soru soruyorum farkındayım bilmiyorumkismile

canım lenslerine bayıldım yanlız üretim yılı kaç yazıyo şişede bunlar yeni serimi kendi göz rengin ne açtımı bayağı ya çok soru soruyorum farkındayım bilmiyorumkismile

teşekkür ederim. sevindimkaydirigubbakcemile3 charm konusunda hafiftn şüpheliydim ama istediğim gibi oldu.12.2014 üzerindeki tarih son kullanım tarihidir bu.koyu kahve gözlerim.göz rengimi baya açtı.

calsethla canım şahane gözler, şahane kaşlarrr!!! Bayıldım bayıldım maşallah nazar değmesin topaziolar da feci yakışmış ayrıca... Çok çooo...kk beğendim opuyorumnanaktan

missmickey senin de ocrelerine baktım şimdi, seninkiler de süper olmuş canım, sağlıkla kullan opuyorumnanaktan Ocre zaten çok egzotik bir renk, çok başarılı...

teşekkür ederim. sevindimkaydirigubbakcemile3 charm konusunda hafiftn şüpheliydim ama istediğim gibi oldu.12.2014 üzerindeki tarih son kullanım tarihidir bu.koyu kahve gözlerim.göz rengimi baya açtı.

Albümde neredeyse bütün resimlerine yorum yaptım ama burda da söylemeden geçemicem :) çok çok çooook yakışmış. Bu resimlerden sonra önceliği ocreye vericem sanırım. okadar beğendim ki, hatta mümkün olsa ben de 2014 alırdım. Sana da çok yakışmış. Tenine saçlarına göz yapına çok uymuş. çok güzelsin bu aradaa a.s.

ay pek bi sevindim.zemuszemussağol canım.umarım kararın konusunda yardımcı olmuştur.mel e cidden takılmıştım ama benimde fikrimi değiştiren bi blogda gördüğüm resimler olmuştu.şahane gözüküyorlardı.ocreye ilgin varsa kesin görmüşsündür.(nes'secret tı galiba).en kısa zamanda ocrelenmen dileğiyle.

waoow gerçekten koyuymuş göz rengin canım senin lenslerin boyaması çok iyimiş çok şanslısın bu bakımdan

şanslımıyım bilmem üzgünüm şuan açıkçası.çünkü lensin biriyle görmemde hiçbir problem yokken diğeriyle resmen gözlük takmışım gibi görüyorum etrafı.ki şunuda söyliyeyim gözüm bozuk değil.mafoldumben

aa neden öyle oldu ki :S renk konusunda gerçekten şanslısın ama göz rengin oldukça koyu buna rağmen iyi açmış ama neden bulanık görüyorsun ki bilmiyorumkismile

aa neden öyle oldu ki :S renk konusunda gerçekten şanslısın ama göz rengin oldukça koyu buna rağmen iyi açmış ama neden bulanık görüyorsun ki bilmiyorumkismile

canım tam bulanıklık denmez daha çok şöyle: sanki numaralı gibi .baktığım cisimler uzak görünüyor.ilk taktığımda acaba gözümdemi sorun var dedim.lensi çıkarttım gayet düzgün görüyorum.değiştirip diğer gözüme taktım yine aynı sorun oldu.sadece bi tekinde durum böyle diğer tekinde hiçbi sorun yok.üretim hatasıdır diye düşünüyorum.(lenslerim numarasız buarada).rengi çok içime sindi ama bu şekilde kullanamayacağım galiba.zaten ben bi şeyi seversem mutlaka başına bi musibet gelir.neyse bakcaz bi halçaresine.
böyle bi sorunla karşılaşan oldumu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…