- 31 Ekim 2008
- 27
- 2
- 288
- 49
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.921
melekcim, gozlerim orta kahve, ne acik ne koyu... yakindan iceride kendi kahvem baya belli oluyor ama o bile balik gozu gibi durmadi :)))
tesekkur ederim cnm... simdi de Hidrosummer Azul'lari bekliyorum... Ilk firsatta resimlerini koyacagim :)CANIM BENDE GECEN SENE TOPAZIOYU SEVEREK KULLANMISTIM. COK GUZEL BIR MAVI. BENDE SU YESILI GIBI DURMUSTU AMA SENDE COK HOS BIR MAVI OLMUS. TEKRAR GULE GULE KULLAN BEN COK BEGENDIM. boshayallersmile
tesekkur ederim cnm... simdi de Hidrosummer Azul'lari bekliyorum... Ilk firsatta resimlerini koyacagim :)
CIDDIMISIN CANIM? BENDE KARARSIZDIM YENI HIDROSUMMER AZULLAR KONUSUNDA GELIR GELMEZ RESIMLERINI KOYMANI DORT GOZLE BEKLIYORUM CANIM. TABI YORUMUNLA BIRLIKTE. BENDE ALACAGIM SANIRIM CUNKU BUYUK IHTIMAL
tatlim su kadar soyleyeyim daha once cor ice disinda hicbir lensle kendini iyi hissetmemistim... dogal durmasi oncelik oldugundan grafite'i bile treddutle almistim ki cok memnun kaldim ondan da...
CANIM BENIM FIKRIM SU BENDE TOPAZIODA DOGAL BIR LENS CUNKU HERSEYDEN ONCE DAMAR OLAYI YOK. VE BEN SOLE DUSUNUYORUM EGER RADIKAL BIR DEGISIM OLMIYCAKSA LENS GOZDE BELLI OLMIYCAKSA BENCE TAKMAM GEREKSIZ. BU TAMAMEN BENIM DUSUNCEM. O YUZDEN BEN TOPAZIONUN SENDEKI DURUSUNU COK GUZEL VE ÇARPICI BULDUM CANIM. AMA DEDIGIM GIBI DOGALLIK COK GORECELI BIR KAVRAM O YUZDEN HERKEZ FARKLI DUSUNEBILIYOR. ACIL AZUL RESMI BEKLIYORUM CANIMCIM. BIDE NE ZAMAN ELINDE OLUR AZULLAR?? :asigim:
Ne çok bilmişliği bambamcımm onunla alakası bile yok sadece melin çok aşırı abartılı bir şekilde beğenildiğini ama diğer soloticaları da en az mel kadar doğal bulduğumu söylemeye çalıştım ben, kimseye kişisel olarak birşey demedim :kedi: Cor meli bende çok merak ediyorum açık renkler sevdiğimden bide cristal grafite denemeye gideceğim bir ara opuyorumnanaktan
tatlim su kadar soyleyeyim daha once cor ice disinda hicbir lensle kendini iyi hissetmemistim... dogal durmasi oncelik oldugundan grafite'i bile treddutle almistim ki cok memnun kaldim ondan da...
ama dogal takintisi olanlar bilir, gunduzleri super duran bu lensler geceleri hic ise yaramaz... o yuzden resmen ikinci bir kutuyu cantamda gezdirme karari aldim... gunduz ice, azul veya grafite gece ise topazio ve hidrosummer azul kullanmaya karar verdim... birazcik ugrastiracak ama bence degecek...
soyle bir de durum var ki, cok dikkatli ve asiri durudt bir kardesim var... sayet gunduz kullanimda bile topazio veya summer azul ok derse, gunduz de kullanabilirim :))))
charm ocre fotoları merak edenler için albüme ekledim.makinede bi sorun vardı umarım eklenmiştir en acilinden yorum bekliyorum
canım lenslerine bayıldım yanlız üretim yılı kaç yazıyo şişede bunlar yeni serimi kendi göz rengin ne açtımı bayağı ya çok soru soruyorum farkındayım bilmiyorumkismile
teşekkür ederim. sevindimkaydirigubbakcemile3 charm konusunda hafiftn şüpheliydim ama istediğim gibi oldu.12.2014 üzerindeki tarih son kullanım tarihidir bu.koyu kahve gözlerim.göz rengimi baya açtı.
Albümde neredeyse bütün resimlerine yorum yaptım ama burda da söylemeden geçemicem :) çok çok çooook yakışmış. Bu resimlerden sonra önceliği ocreye vericem sanırım. okadar beğendim ki, hatta mümkün olsa ben de 2014 alırdım. Sana da çok yakışmış. Tenine saçlarına göz yapına çok uymuş.çok güzelsin bu aradaa a.s.
waoow gerçekten koyuymuş göz rengin canım senin lenslerin boyaması çok iyimiş çok şanslısın bu bakımdan
şanslımıyım bilmem üzgünüm şuan açıkçası.çünkü lensin biriyle görmemde hiçbir problem yokken diğeriyle resmen gözlük takmışım gibi görüyorum etrafı.ki şunuda söyliyeyim gözüm bozuk değil.mafoldumben
aa neden öyle oldu ki :S renk konusunda gerçekten şanslısın ama göz rengin oldukça koyu buna rağmen iyi açmış ama neden bulanık görüyorsun ki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?