- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.941
canım tam bulanıklık denmez daha çok şöyle: sanki numaralı gibi .baktığım cisimler uzak görünüyor.ilk taktığımda acaba gözümdemi sorun var dedim.lensi çıkarttım gayet düzgün görüyorum.değiştirip diğer gözüme taktım yine aynı sorun oldu.sadece bi tekinde durum böyle diğer tekinde hiçbi sorun yok.üretim hatasıdır diye düşünüyorum.(lenslerim numarasız buarada).rengi çok içime sindi ama bu şekilde kullanamayacağım galiba.zaten ben bi şeyi seversem mutlaka başına bi musibet gelir.neyse bakcaz bi halçaresine.
böyle bi sorunla karşılaşan oldumu aranızda?
canım çok üzüldüm ya.. ama dert etme telafi ederler hatalarını. Bisquitin azullarından biri bulanık gösteriyordu. Yani gözlük gibi deil (numaralı lens gibi deil) de bulanıklık vardı. O gönderdi lensleri değiştirdiler. Paranalentes den satın almıştı. Sen nerden aldın ? çok fazla gecikmeden sorununu bildirip geri gönder bence
didemcim buralardaysan albümdeki senin flaşlımıdiye sorduğun fotodakilere dikkatli bakarsan sağdakinin pupiliile soldaki farklı duruyor sanki.uygunsan göz atabilrmisin.ben biraz obsesifimdebilmiyorumkismile
şanslımıyım bilmem üzgünüm şuan açıkçası.çünkü lensin biriyle görmemde hiçbir problem yokken diğeriyle resmen gözlük takmışım gibi görüyorum etrafı.ki şunuda söyliyeyim gözüm bozuk değil.mafoldumben
Arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
canımm sanırım yeni üye oldun buraya ama ben topazioları göremedimmkizlar Vetman'cimdan aldigim Topazio'larimi size gostermek istedim beceremedim... becerebilirsem profil fotolarinin icine koyacagim... goruslerinizi bekliyorum...
Sayenizde ben de soloticalandım :) Kararımı Quartzo dan yana kullandım ve çooooooooook memnun kaldım. Daha önce(2 sene) freshlook un aylık lenslerini kullanmıştım. Ama çok batma ve kuruma yaptığı için bıraktım. Bu formda solotica hakkında yazdıklarınızı okuyunca lens hevesim depreşti yine ve vetman sağolsun hemen yolladı lenslerimi :lepi: Acayip rahat ve doğal lensler. Herkese tavsiye ederim. Tabii renk işi zevk meselesi ve zevkler de tartışılmaz ama quartzo almayı düşünen arkadaşlara yardımı dokunur diye 2 foto ekledim. İlki flashsız diğeri flashlı çekim...
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 10 gündür solotica başlıklarınıza bakmaktan gözlerim şaşı oldu. başlangıçta mel almaya kararlıydım. çünkü gözlerim koyu tonda ela ve lens doğal durmuyorsa, bombe yapıyorsa, gözler farklı yerlere bakıyor gibi duruyor ki bence ruj süreyim derken dişini boyayıp gezmek gibi bişey..
dün bir arkadaşım lenslerle ilgilendiğimi görünce denemem için fresflook lenslerini getirdi. renk ismini kendi de bilmiyor ama koyu bir maviydi lensler. denedim, renk harikaydı. makyaja bile gerek kalmıyor. ama bi göz sağa bi göz sola bakıyor gibi.
yüzüme o canlılığı, rengi verecek mavi tonda bir solotica almaya karar verdim. azul da riskli bir renk ama, NC serisi Cor a göre koyu bir tonda durmaz mı? bir de o bakışlardaki kaymalar oluyo mu solotika lenslerde?
teşekkürler şimdiden..
Çok yakışmış, güle güle sağlıkla kullan soloticalarını :)) Kirpiklerin çok güzel görünüyor maşallah alt kirpiklerin ne kadar gürmüş
Taysun çok güzel olmuş lenslerinnnn :)) Güle güle, sağlıkla kullan canım opuyorumnanaktan
Taysuncum bayıldım bayıldım :)özellikle flashsız resimde ne kadar doğal ne kadar güzell:)
o kadar doğall kii:)birde çok çabuk ulaşmış lenslerin daha dün öğlen kargoya vermiştim sabah elinde olmuş sanırım :)Güle güle kullann çok begendim kaşına gözüne çok yakışmışş.
taysun güle güle kullan renk secimin harika yerimseniben
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 10 gündür solotica başlıklarınıza bakmaktan gözlerim şaşı oldu. başlangıçta mel almaya kararlıydım. çünkü gözlerim koyu tonda ela ve lens doğal durmuyorsa, bombe yapıyorsa, gözler farklı yerlere bakıyor gibi duruyor ki bence ruj süreyim derken dişini boyayıp gezmek gibi bişey..
dün bir arkadaşım lenslerle ilgilendiğimi görünce denemem için fresflook lenslerini getirdi. renk ismini kendi de bilmiyor ama koyu bir maviydi lensler. denedim, renk harikaydı. makyaja bile gerek kalmıyor. ama bi göz sağa bi göz sola bakıyor gibi.
yüzüme o canlılığı, rengi verecek mavi tonda bir solotica almaya karar verdim. azul da riskli bir renk ama, NC serisi Cor a göre koyu bir tonda durmaz mı? bir de o bakışlardaki kaymalar oluyo mu solotika lenslerde?
teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?