Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım çok üzüldüm ya.. ama dert etme telafi ederler hatalarını. Bisquitin azullarından biri bulanık gösteriyordu. Yani gözlük gibi deil (numaralı lens gibi deil) de bulanıklık vardı. O gönderdi lensleri değiştirdiler. Paranalentes den satın almıştı. Sen nerden aldın ? çok fazla gecikmeden sorununu bildirip geri gönder bence

vetmandan aldım konuştum kendisiyle zaten. pazartesi göndericem.umarım halledilir.

didemcim buralardaysan albümdeki senin flaşlımıdiye sorduğun fotodakilere dikkatli bakarsan sağdakinin pupiliile soldaki farklı duruyor sanki.uygunsan göz atabilrmisin.ben biraz obsesifimdebilmiyorumkismile

didemcim buralardaysan albümdeki senin flaşlımıdiye sorduğun fotodakilere dikkatli bakarsan sağdakinin pupiliile soldaki farklı duruyor sanki.uygunsan göz atabilrmisin.ben biraz obsesifimdebilmiyorumkismile

Tatlım o foto çok net değil, lensin dokusu görünmüyor pek. Bana pupiller arasında fark varmış gibi gelmedi. İstersen macro çekim yap ozaman lensin dokusu çok daha iyi anlaşılır.

ya çok üzüldüm canım inşallah düzelir biran evvel bi lensçiye götürüp temizletsenmi acaba dicem ama lensler yeni ne gerek var dimi

Arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..

Sayenizde ben de soloticalandım :) Kararımı Quartzo dan yana kullandım ve çooooooooook memnun kaldım. Daha önce(2 sene) freshlook un aylık lenslerini kullanmıştım. Ama çok batma ve kuruma yaptığı için bıraktım. Bu formda solotica hakkında yazdıklarınızı okuyunca lens hevesim depreşti yine ve vetman sağolsun hemen yolladı lenslerimi :lepi: Acayip rahat ve doğal lensler. Herkese tavsiye ederim. Tabii renk işi zevk meselesi ve zevkler de tartışılmaz ama quartzo almayı düşünen arkadaşlara yardımı dokunur diye 2 foto ekledim. İlki flashsız diğeri flashlı çekim...

kizlar Vetman'cimdan aldigim Topazio'larimi size gostermek istedim beceremedim... becerebilirsem profil fotolarinin icine koyacagim... goruslerinizi bekliyorum...
canımm sanırım yeni üye oldun buraya ama ben topazioları göremedimm (profiline yüklemene yardımcı olurum begenmene sevindim:)Msnden görüşür kritik yaparız yine:)

Çok yakışmış, güle güle sağlıkla kullan soloticalarını :)) Kirpiklerin çok güzel görünüyor maşallah alt kirpiklerin ne kadar gürmüş

Taysuncum bayıldım bayıldım :)özellikle flashsız resimde ne kadar doğal ne kadar güzell:)
o kadar doğall kii:)birde çok çabuk ulaşmış lenslerin daha dün öğlen kargoya vermiştim sabah elinde olmuş sanırım :)Güle güle kullann çok begendim kaşına gözüne çok yakışmışş.

Taysuuuun muhteşem görünüyo güzel günlerde kullan tam beğendiğim gibi duruyo keşke benim quartzolarımda böyle dursaydı benimkiler yemyeşil duruyolar opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar. yaklaşık 10 gündür solotica başlıklarınıza bakmaktan gözlerim şaşı oldu. başlangıçta mel almaya kararlıydım. çünkü gözlerim koyu tonda ela ve lens doğal durmuyorsa, bombe yapıyorsa, gözler farklı yerlere bakıyor gibi duruyor ki bence ruj süreyim derken dişini boyayıp gezmek gibi bişey..
dün bir arkadaşım lenslerle ilgilendiğimi görünce denemem için fresflook lenslerini getirdi. renk ismini kendi de bilmiyor ama koyu bir maviydi lensler. denedim, renk harikaydı. makyaja bile gerek kalmıyor. ama bi göz sağa bi göz sola bakıyor gibi.
yüzüme o canlılığı, rengi verecek mavi tonda bir solotica almaya karar verdim. azul da riskli bir renk ama, NC serisi Cor a göre koyu bir tonda durmaz mı? bir de o bakışlardaki kaymalar oluyo mu solotika lenslerde?
teşekkürler şimdiden..

canım ben azul kullandım, gözler farklı yöne bakmıyor ama renk olarak doğal değil. Solotica da daha doğal maviler var. Ben azul tavsiye etmem.. Sen bilirsin tabi, canlı dursun dikkat çeksin istiyorsan azul da alınabilir. Güle güle kullan şimdiden a.s.

Sağol canım. ben de çoook memnunum lenslerimden. dün biraz batma yaptı ama ilk gün olduğu için doğal bişey. Solüsyon olarak en yakın eczaneden Renu bulabildim ama değiştirmeyi düşünüyorum. pek güvenemiyorum bu markaya. Solo care tavsiyen için teşekkürler. en kısa zamanda temin ederim. gönderi süperdi :) dün sabah elime geçti lensler. yardımların için teşekkürler canım.

canım bende charm azul var istersen albümüme bakabilirsin koyu bi ton doğal duruyo hemde gözleri kocaman bebek gözü gibi yapıyo sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…