- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.961
canım ben azul kullandım, gözler farklı yöne bakmıyor ama renk olarak doğal değil. Solotica da daha doğal maviler var. Ben azul tavsiye etmem.. Sen bilirsin tabi, canlı dursun dikkat çeksin istiyorsan azul da alınabilir. Güle güle kullan şimdiden a.s.
Sayenizde ben de soloticalandım :) Kararımı Quartzo dan yana kullandım ve çooooooooook memnun kaldım. Daha önce(2 sene) freshlook un aylık lenslerini kullanmıştım. Ama çok batma ve kuruma yaptığı için bıraktım. Bu formda solotica hakkında yazdıklarınızı okuyunca lens hevesim depreşti yine ve vetman sağolsun hemen yolladı lenslerimi :lepi: Acayip rahat ve doğal lensler. Herkese tavsiye ederim. Tabii renk işi zevk meselesi ve zevkler de tartışılmaz ama quartzo almayı düşünen arkadaşlara yardımı dokunur diye 2 foto ekledim. İlki flashsız diğeri flashlı çekim...
gördüm, seninkiler cor du ve çok çok yakışmışlardı:)ben de senin gibi doğal durmasına çok önem veriyorum. renk farklı olunca doğal durmıycakmış gibi bir takıntım vardı. dedim ya 10 gündür renklere bakıp duruyorum, çalıştığım yerde haftada min. 300 kişiyle görüşüyorum. algılarım lenslere o kadar kitlenmiş ki bütün hafta"aa verde!" "aa bu da resmen ıce!" "vay be adamın gözler resmen doğal topazio" şeklinde geçti.
hatta azul grafiti karışımı gözü olan bir kadına gözleriniz lens mi diye sordum:=P sonuçta gördüm ki renklerin hepsi birilerinde var. birden bi cesaret geldi ahhaha:)))
sanki grafit koyu gri durcakmış gibi geliyor. yanılıyor olabilirim.
ay tatlim ben daha siparis edicem de lensler gelicek bi de numarali benmuhuuu. nese sabrin sonu selamet kaydirigubbakcemile3
cnm evt aliskanlik cok farkedio bir cok arkadas ilk alinca lenslerini sevmiorlar sonra en begendikleri lens oluor nerdeyse. bende de tersi bi durum olmustu eskiden hep gri lens takiordum aksamlari lensi yatmak icin cikarinca kahve gozlerimle baska biri bakiodu aynada bana heheh o kdr alismisim ki kendime oole doal hali tuaf geliordu deli miyim neyim ama son 2 yildir bi alistim gozlerime gene ii oldu gercek halime alismam hahahah tuafim ya nese uzattim cok gene.
ay eminim sana cok yakisti esmerlere cok guzel gidio yesil goz yaaa boshayallersmile
bu arada ben gidip gidip corlari begeniorm nedense. cou kisi de pek sevmio corlari. benm gozlerim irice ondan belki de cok da kucuk gosterio gibi gelmio bana. corlarin acik durmasi olayini seviorm ben de. cor mel de baya acik yesil goz yapio olumunekankayizsmile
canım bende charm azul var istersen albümüme bakabilirsin koyu bi ton doğal duruyo hemde gözleri kocaman bebek gözü gibi yapıyo sırnaşık şey
oo Burcu yine hiç bişey söylemeden ocre siparişi mi verdii zemuszemus gelsin ocre resimleri ozaman güle güle kullan cnmm a.s.
kim hangi burcu valla yok öyle bişey keşke verebilsem ama işe başlamadan veremicem galiba yanlız çok mutluyum dün 2 tane özel ders öğrencisi ayarladım bu olursa onlarla hemen vericem bi tane zemuszemus
kim hangi burcu valla yok öyle bişey keşke verebilsem ama işe başlamadan veremicem galiba yanlız çok mutluyum dün 2 tane özel ders öğrencisi ayarladım bu olursa onlarla hemen vericem bi tane zemuszemus
ya evet forumda gördüm onu. albüme yorum yapamıyorum henüz. ama gerçekten bayıldım. bana azul konusunda cesaret veriyor:) ben NC serisi düşündüğüme göre daha bile belirsiz durabilir di mi?
ya beni google da solotica azul diye arama yapınca çıkan fotolar korkutuyo.. yoksa sizinkiler süper.
canım ben fotolardada belirttim açık bile duruyo o fotolarda lens bak bi foto daha koyuyum bende açık seviyorum keşke daha açık olsaydı sempatiksalakcinni
soldaki quartzo sağdaki charm azul
ayy çok sefindim !! çocuklar gibi şenim şu an delikafaduldenCanım erkek arkadaşım renginden dolayı lens olduğunun belli olduğunu söylüyor. Ama gözlerime bakabiliyorfreshlook da hiç bakamamıştı hemen çıkar demişti :)))
çok yakışmış güle güle kullanın
eski seri mi yeni seri mi acaba?
Taysuuuun muhteşem görünüyo güzel günlerde kullan tam beğendiğim gibi duruyo keşke benim quartzolarımda böyle dursaydı benimkiler yemyeşil duruyolar opuyorumnanaktan
peki etrafındakileri yorumu nasıl. mesela ben fresflook ları takınca eşim gözlerime bakmak istemediDidem in erkek arkadaşı da hoşlanmamıştı.
Selam canım,
Güzel yorumların için teşekkürler. Quartzoyla ilgili bu yönde çok şikayet vardı. ben de mel almaya karar vermiştim ama yeşil rengi de sevmiyorum. bi cesaret quartzoya karar verdim. bazıları yeni serinin mavi tonlarında olduğunu yazmış. seninkiler hangi seri? bi de kendi göz rengin ne renk?
canım annem çok beğendi koyu olduğu için çok doğal durduğunu söylemişti mavi bi makyajla gün ışığında maviş görünüyo makyaj koyu yaparsan sadece gözlerin kocaman görünüyo ben çooooooook sevmemiştim nedeni daha açık bekliyo olmamdı ama zamanla alışmaya başladım şu sıralar dışarıya pek çıkmıyorum çıksamda çevremde lense ilgisi olan yok :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?