Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aa evet charme azul bence de daha koyu ve daha doğal.. Benim hem cor serisi hem de yeni seri olduğundan oldukça dikkat çekici duruyor.

gördüm, seninkiler cor du ve çok çok yakışmışlardı:) ben de senin gibi doğal durmasına çok önem veriyorum. renk farklı olunca doğal durmıycakmış gibi bir takıntım vardı. dedim ya 10 gündür renklere bakıp duruyorum, çalıştığım yerde haftada min. 300 kişiyle görüşüyorum. algılarım lenslere o kadar kitlenmiş ki bütün hafta"aa verde!" "aa bu da resmen ıce!" "vay be adamın gözler resmen doğal topazio" şeklinde geçti.
hatta azul grafiti karışımı gözü olan bir kadına gözleriniz lens mi diye sordum:=P sonuçta gördüm ki renklerin hepsi birilerinde var. birden bi cesaret geldi ahhaha:)))

sanki grafit koyu gri durcakmış gibi geliyor. yanılıyor olabilirim.

çok yakışmış güle güle kullanın
eski seri mi yeni seri mi acaba?

oo Burcu yine hiç bişey söylemeden ocre siparişi mi verdii zemuszemus gelsin ocre resimleri ozaman güle güle kullan cnmm a.s.

Haklısın aslında, nadirde olsa azul tonuna sahip gözlerde var :)) Bu arada ben daha az dikkat çeken renkler sevdiğim için azul bana doğal gelmiyor olabilir. Dokusu kaynaşması falan harika hiç şüphen olmasın. Cor Azulu ben balka birinde görseydim bayılırdım belki de. Kendimi çok farklı görmeye alışkın değilim ondan biraz yadırgadım galiba.
Grafite i ben çok beğeniyorum (resimlerden gördüğüm kadarıyla) ama alıp beğenmeyen baya kişi var forumda.

ay cnm yaa dünyayı net görememek ne kötü senin problemin de miyop mu ,numarası kac bir de çok soru soruyorum yine kaydirigubbakcemile3 corlar konusuna da gelince evt aslında hareli göz daha doğal geliyor bi çoklarına, ben de beğeniyorum corları daha açık sonuçta daha güzel açıyor gözü... şimdi de tek derdim bundan sonraki rengimin hangisi olacağı daha alalı 1 ay olmadı ama gercekten bağımlılık yapıyor bu soloticalar da cnm şimdi de ocrelere bakıyorum bnm gözümü çok acmıyacak biliyorum ama çok göze batan renkler kullanmaya daha cesaretim yok sanki, zamanla o da olur elbet hehihi
nete anca girebildim yeni soloticalı resim koyan arkadasları görünce tekrardan aşık oldum soloticayaopuyorumnanaktanbu arada bambamcım senin soloicalarla görmende bi problem yok dimi merak ettim bir de ne kadar süre kullandın 1 yılı geçince gözde yanma yapar mı hemen ayy yine çok soru sordum yaa olumunekankayizsmile

canım bende charm azul var istersen albümüme bakabilirsin koyu bi ton doğal duruyo hemde gözleri kocaman bebek gözü gibi yapıyo sırnaşık şey

ya evet forumda gördüm onu. albüme yorum yapamıyorum henüz. ama gerçekten bayıldım. bana azul konusunda cesaret veriyor:) ben NC serisi düşündüğüme göre daha bile belirsiz durabilir di mi?
ya beni google da solotica azul diye arama yapınca çıkan fotolar korkutuyo.. yoksa sizinkiler süper.

oo Burcu yine hiç bişey söylemeden ocre siparişi mi verdii zemuszemus gelsin ocre resimleri ozaman güle güle kullan cnmm a.s.

kim hangi burcu valla yok öyle bişey keşke verebilsem ama işe başlamadan veremicem galiba yanlız çok mutluyum dün 2 tane özel ders öğrencisi ayarladım bu olursa onlarla hemen vericem bi tane zemuszemus

kim hangi burcu valla yok öyle bişey keşke verebilsem ama işe başlamadan veremicem galiba yanlız çok mutluyum dün 2 tane özel ders öğrencisi ayarladım bu olursa onlarla hemen vericem bi tane zemuszemus

Hayırlı olsun canım ben de daha önce 2 kişiye matematik dersi vermiştim. Allah yardımcın olsun valla zor a.s.

canım ben fotolardada belirttim açık bile duruyo o fotolarda lens bak bi foto daha koyuyum bende açık seviyorum keşke daha açık olsaydı sempatiksalakcinni

soldaki quartzo sağdaki charm azul

canım ben fotolardada belirttim açık bile duruyo o fotolarda lens bak bi foto daha koyuyum bende açık seviyorum keşke daha açık olsaydı sempatiksalakcinni

soldaki quartzo sağdaki charm azul

peki etrafındakileri yorumu nasıl. mesela ben fresflook ları takınca eşim gözlerime bakmak istemedi Didem in erkek arkadaşı da hoşlanmamıştı.

Canım erkek arkadaşım renginden dolayı lens olduğunun belli olduğunu söylüyor. Ama gözlerime bakabiliyor freshlook da hiç bakamamıştı hemen çıkar demişti :)))

Son düzenleme:
Taysuuuun muhteşem görünüyo güzel günlerde kullan tam beğendiğim gibi duruyo keşke benim quartzolarımda böyle dursaydı benimkiler yemyeşil duruyolar opuyorumnanaktan

Selam canım,

Güzel yorumların için teşekkürler. Quartzoyla ilgili bu yönde çok şikayet vardı. ben de mel almaya karar vermiştim ama yeşil rengi de sevmiyorum. bi cesaret quartzoya karar verdim. bazıları yeni serinin mavi tonlarında olduğunu yazmış. seninkiler hangi seri? bi de kendi göz rengin ne renk?

peki etrafındakileri yorumu nasıl. mesela ben fresflook ları takınca eşim gözlerime bakmak istemedi Didem in erkek arkadaşı da hoşlanmamıştı.

canım annem çok beğendi koyu olduğu için çok doğal durduğunu söylemişti mavi bi makyajla gün ışığında maviş görünüyo makyaj koyu yaparsan sadece gözlerin kocaman görünüyo ben çooooooook sevmemiştim nedeni daha açık bekliyo olmamdı ama zamanla alışmaya başladım şu sıralar dışarıya pek çıkmıyorum çıksamda çevremde lense ilgisi olan yok :ecrin_bebek:

canım benimki orta seri kaydirigubbakcemile3 şöyleki ilk çıkanlarda yeşillik yok grilik ağırlıkda sonra bu çıktı bu bayağı bi yeşil şimdiki yeni serilerde mavi gri tonlarında forumlardan okuduğuma göre kaydirigubbakcemile3

anne beyendiyse tamamdır zaten:)
zewzeq blogdaki biraz cart gerçi, senin ki öyle durmuyor.
off.. link bile yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…